Stojkovic Napisano 28 Sierpnia 2020 Share Napisano 28 Sierpnia 2020 (edytowane) Witam, Tym razem ruszam z tematem M3A1 Stuart. Jak dla mnie to taki odpowiednik Panzer I w niemieckiej armii. Małe to, słabo opancerzone i pewnie więcej huku robiło niż szkody Edytowane 28 Sierpnia 2020 przez Stojkovic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 28 Sierpnia 2020 Share Napisano 28 Sierpnia 2020 19 minut temu, Stojkovic napisał: Małe to, słabo opancerzone i pewnie więcej huku robiło niż szkody Ale jakże interesujące... chętnie spojrzę na Twoje boje ze Stuartem, bo jestem fanem tej konstrukcji... Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 28 Sierpnia 2020 Share Napisano 28 Sierpnia 2020 Dodajesz coś od siebie do niego?(obojętnie jak by to zabrzmiało..)czy P.Z.P.R. będzie??Powodzenia przy gąskach ogniwkowych z zestawu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 28 Sierpnia 2020 Share Napisano 28 Sierpnia 2020 Jakie malunki przewidujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 28 Sierpnia 2020 Share Napisano 28 Sierpnia 2020 Dość uproszczony model. I nie ufaj wnętrzu od Academy Jakie będzie malowanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 28 Sierpnia 2020 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2020 Czysty PZPR będzie grany. Nie mam do niego blach, luf z metalowych ani bambetli. Malowanie OD tylko nie wiem jeszcze jaki wzór będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 28 Sierpnia 2020 Share Napisano 28 Sierpnia 2020 Czy PZPR oznacza model robiony z pudła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 28 Sierpnia 2020 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2020 Dokładnie tak. Prosto Z Pudła Robiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 28 Sierpnia 2020 Share Napisano 28 Sierpnia 2020 15 godzin temu, Stojkovic napisał: Jak dla mnie to taki odpowiednik Panzer I w niemieckiej armii..... dużo w tym racji choć należy zauważyć iż niemiecka "pchła" była jednak technologicznie poza zasięgiem - Stuarty miały z początku nitowane wieże, a spawane kadłuby dopiero od 1942. powodzenia w budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 18 Września 2020 Autor Share Napisano 18 Września 2020 Pierwsze fotki z budowy - wnętrze. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 18 Września 2020 Share Napisano 18 Września 2020 W dniu 28.08.2020 o 16:32, Stojkovic napisał: ...Malowanie OD tylko nie wiem jeszcze jaki wzór będzie. Co znaczy OD bo nie wiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 18 Września 2020 Autor Share Napisano 18 Września 2020 Olive Drab Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 18 Września 2020 Share Napisano 18 Września 2020 Na tym etapie podoba się, ładnie wygląda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 18 Września 2020 Share Napisano 18 Września 2020 Zgadza się - przemyślane i z wyczuciem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 18 Września 2020 Share Napisano 18 Września 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 19 Września 2020 Share Napisano 19 Września 2020 Wszystko w sam raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 19 Września 2020 Share Napisano 19 Września 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 19 Września 2020 Autor Share Napisano 19 Września 2020 To teraz porcja fotek z włożonymi na sucho bebechami. Doszło radio i fotele. Mało co z tego będzie widać przez uchylone płyty, ale i tak myślę, że warto. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 19 Września 2020 Share Napisano 19 Września 2020 (edytowane) Kolega widze wraca do formy, ciekawie sie zapowiada. Edytowane 19 Września 2020 przez michal0281 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 19 Września 2020 Share Napisano 19 Września 2020 3 godziny temu, michal0281 napisał: Kolega widze wraca do formy, ciekawie sie zapowiada. Właśnie miałem pisać, że tak jakby jakaś wena naszła i głód modelarstwa wrócił Oby tak dalej do samego końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 19 Września 2020 Autor Share Napisano 19 Września 2020 No przyznam że ostatnio jest dobry flow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 19 Września 2020 Share Napisano 19 Września 2020 W dniu 28.08.2020 o 07:41, Stojkovic napisał: Jak dla mnie to taki odpowiednik Panzer I w niemieckiej armii. Małe to, słabo opancerzone i pewnie więcej huku robiło niż szkody Zgłaszam sprzeciw! W Afryce i na Pacyfiku do końca walk robił dobrą robotę, a i na kontynencie zmodernizowane były kręgosłupem zwiadu, to urocze i wdzięczne wozy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 29 Września 2020 Autor Share Napisano 29 Września 2020 Jak ktoś pyta co tam z tym moim Stuartem to aktualnie umieram przy gęsiach... Jedna strona już siedzi na miejscu. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 29 Września 2020 Share Napisano 29 Września 2020 (edytowane) No łatwo nie masz z tymi gąskami, ale wiesz, że będzie efekt. Ps one są jakoś na wcisk? Edytowane 29 Września 2020 przez michal0281 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 29 Września 2020 Autor Share Napisano 29 Września 2020 67 ogniw na stronę plus do tego szewrony mocujące x 2 na ogniwo = 134 sztuki. Łącznie daje to 201 elementów na jedną stronę do oszlifowania. Czyli całe podwozie to zaledwie 402 elementy. Potem już z górki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi