chudyhunter Napisano 16 Września 2020 Share Napisano 16 Września 2020 (edytowane) Trochę to trwało i trochę po czasie, ale kolejny projekt grupowy ukończony. Wyszło jak wyszło, zawsze można zrobić lepiej. Jeszcze dużo nauki przede mną, ale najważniejsze, że są postępy. Podstawka na której znajduje się okręt została użyta tylko do wykonania tych zdjęć. Docelowo okręt będzie osadzony w wodzie, ale skoro trochę się napracowałem nad wykonaniem dna, to szkoda byłoby go nie pokazać. Miłego oglądania życzę. Warsztat Edytowane 23 Listopada 2020 przez chudyhunter 7 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 17 Września 2020 Share Napisano 17 Września 2020 Okręt wyglada na mocno styrany służba patrolowa i jest ok ale fotki sa rozmyte jakby zdjecia skupialy sie na podstawce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 17 Września 2020 Share Napisano 17 Września 2020 Trochę zeszło, ale efekt jest. Olinowanie rewelacyjne. Mam nadzieję że do osadzenia w wodzie nie dojdzie bo szkoda takie fajne dno topić w oceanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 17 Września 2020 Autor Share Napisano 17 Września 2020 2 godziny temu, Adamo722 napisał: ale fotki sa rozmyte jakby zdjecia skupialy sie na podstawce Fotki są ok, ale wrzuciłem je przez forum i to strasz ie zmniejszyło jakość. Mam nadzieję że teraz wyglądają lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 17 Września 2020 Share Napisano 17 Września 2020 Bajerancki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 17 Września 2020 Share Napisano 17 Września 2020 No bardzo ładny, każdy powie że ładny, ale ja muszę pochwalić bardzo dobre zagospodarowanie tej brzydkiej pit-roadowej podstawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 17 Września 2020 Autor Share Napisano 17 Września 2020 Dzięki Panowie 6 minut temu, filipsg napisał: ale ja muszę pochwalić bardzo dobre zagospodarowanie tej brzydkiej pit-roadowej podstawki Masz rację. W oryginalnej formie nie grzeszy urodą, dlatego trzeba było ją lekko przerobić. Nie powiem by wyszło jakoś wspaniałe, ale dzięki. Podstawka taka trochę na szybko i tylko do zdjęć, ale model i tak z niej zejdzie, więc nie będę musiał jej oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 17 Września 2020 Share Napisano 17 Września 2020 Jest super Mariusz, robisz duże skoki z modelu na model. Mówiąc krótko toczysz się naprzód niczym..... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
laskonogi Napisano 17 Września 2020 Share Napisano 17 Września 2020 łał gratulacje, bbbbbbardzo fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 17 Września 2020 Share Napisano 17 Września 2020 Czy jak fociłeś krzyczałeś Banzai! ? Super wyszło! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 17 Września 2020 Autor Share Napisano 17 Września 2020 9 godzin temu, bazylms napisał: Mam nadzieję że do osadzenia w wodzie nie dojdzie bo szkoda takie fajne dno topić w oceanie. Dzięki Krzychu! Masz rację, ale wiesz jak to jest z takimi małymi pierdkami. Jak będzie tak sam, samotnie sobie stał na półce, to nawet go nie będzie widać, a jak będzie w wodzie, to przynajmniej będzie widać, że coś jest na półce Jeszcze raz dziękuję Panowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano 17 Września 2020 Share Napisano 17 Września 2020 Moje zdanie znasz 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 17 Września 2020 Share Napisano 17 Września 2020 Świetny. Bardzo podobają mi się ujęcia "od dołu". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 17 Września 2020 Share Napisano 17 Września 2020 Magia modelarstwa. Rewelacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 17 Września 2020 Share Napisano 17 Września 2020 Piękny mutsuk! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 17 Września 2020 Autor Share Napisano 17 Września 2020 Jeszcze raz dzięki Panowie! Informacyjnie, Minazuki właśnie zaczął płynąć z pełną prędkością 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 18 Września 2020 Share Napisano 18 Września 2020 Rewelacja. Kurcze Panowie jak wy to robicie w tej skali?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 18 Września 2020 Share Napisano 18 Września 2020 Posiadamy tajny przepis na PoloCoctę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 18 Września 2020 Share Napisano 18 Września 2020 Godzinę temu, Markuz napisał: Kurcze Panowie jak wy to robicie w tej skali?? wzięli kilka skrzatów "w leasing" od blacmana 2 minuty temu, Thalgonis napisał: Posiadamy tajny przepis na PoloCoctę słyszałem że to niezły przeżeracz.... covida też załatwia? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 18 Września 2020 Autor Share Napisano 18 Września 2020 1 godzinę temu, Markuz napisał: Kurcze Panowie jak wy to robicie w tej skali?? Przepis na oszustwo jest prosty. Trzeba mieć 20 cm zapałkę 25 minut temu, Thalgonis napisał: Posiadamy tajny przepis na PoloCoctę Tylko czasami można przesadzić, wtedy jest niezła jazda i wychodzą komiksowe modele 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi