Xmen Napisano 20 Września 2020 Share Napisano 20 Września 2020 Jako że warsztat Fiata zakończył się zrobieniem modelu trzeba odpalić następny.Model który bardzo rzadko gości na łamach forum.Już parę razy do niego podchodziłem i za każdym raze wracał do pudełka.Teraz mam nadzieję dotrwać do końca.Z dodatków to tylko tablica Yahu i zestaw pasów do PZL-i też Yahu. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 20 Września 2020 Share Napisano 20 Września 2020 Warsztat PZLa w ciekawym malunku chętnie obejżę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 21 Września 2020 Share Napisano 21 Września 2020 Zasiadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 22 Września 2020 Autor Share Napisano 22 Września 2020 Kadłub prawie gotowy do zamknięcia.Proszę się nie śmiać ale ta półka za tablicą i ten "niby" celownik to samoróbka.Oryginalny żywiczny element wybrał wolność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roland_Sebastian Napisano 22 Września 2020 Share Napisano 22 Września 2020 57 minut temu, Xmen napisał: Oryginalny żywiczny element wybrał wolność. Znam to z autopsji. Trzeci element, który wyciąłem w moim Hurasiu przy próbie wklejenia poszybował w przestworza i na nic zdała się ekspedycja poszukiwawcza oraz godzinne przeczesywanie podłogi. Element zniknął na powierzchni 8m kw.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WujekAlice Napisano 22 Września 2020 Share Napisano 22 Września 2020 A próbowałeś położyć płasko latarkę na podłodze? Jak strumień światła jest poziomo, to nawet małe pierdzyliszki daja dosyć spore cienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 22 Września 2020 Autor Share Napisano 22 Września 2020 Nie wiem gdzie ta cholera poleciała.Trzy metry kwadratowe wygłaskałem rękami i nic.Jak "wystrzeliło" z pincety to uderzyło o moją rękę i poleciało w ............... . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Kendziorek Napisano 22 Września 2020 Share Napisano 22 Września 2020 Rajstopa na rurę od odkurzacza i jeżeli część jest na podłodze, odkurzacz powinien ją wyssać z jej zakamarków. Ile części tak znalazłem, nie zliczę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 22 Września 2020 Autor Share Napisano 22 Września 2020 24 minuty temu, Hubert Kendziorek napisał: Rajstopa na rurę od odkurzacza i jeżeli część jest na podłodze, odkurzacz powinien ją wyssać z jej zakamarków. Fajny sposób. Kadłub już zamknięty.Przymierzyłem osłonę i tak niewiele widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 22 Września 2020 Share Napisano 22 Września 2020 2 godziny temu, Hubert Kendziorek napisał: Rajstopa na rurę od odkurzacza Żeby tylko nie była to "kabaretka" 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 22 Września 2020 Share Napisano 22 Września 2020 Dołączam do widowni. 5 godzin temu, Xmen napisał: Oryginalny żywiczny element wybrał wolność. Po prostu złożyłeś ofiarę Podłogowemu Potworowi. A jak mówi stare porzekadło: "Nigdy nie stawaj między Podłogowym Potworem, a jego ofiarą". 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 22 Września 2020 Share Napisano 22 Września 2020 Modelarstwo, jedyna rzecz która potrafi faceta powalić w jednej chwili na kolana 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawbo Napisano 23 Września 2020 Share Napisano 23 Września 2020 Nie przejmuj się, jak skończysz model, to się znajdzie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 23 Września 2020 Share Napisano 23 Września 2020 18 godzin temu, Xmen napisał: ta półka za tablicą Całkiem gustowny schowek - jak w samochodzie. 18 godzin temu, Xmen napisał: ten "niby" celownik to samoróbka Jeszcze szkiełko czy tam inny drucik i będzie jak "fabryczny" Ps. 18 godzin temu, Xmen napisał: Proszę się nie śmiać Ani trochę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 23 Września 2020 Share Napisano 23 Września 2020 13 godzin temu, piotrkur napisał: Żeby tylko nie była to "kabaretka" Kabaretka to tylko jeśli Ci się kadłub zgubił 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 23 Września 2020 Share Napisano 23 Września 2020 6 godzin temu, slawbo napisał: Nie przejmuj się, jak skończysz model, to się znajdzie A to jest całkiem możliwe. Miałem taki przypadek zgubiła mi się jakaś maleńka blaszka do kokpitu. Jak model malowałem to się znalazła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 23 Września 2020 Autor Share Napisano 23 Września 2020 Pytanie do szanownego grona. Wyrzutnik łusek wewnętrznego km z osłoną na bok czy bez osłony ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK74 Napisano 26 Września 2020 Share Napisano 26 Września 2020 PZL P.24 A-G Andrzeja Glassa wyd. Kagero przy opisie zmian dla P.24E podaje: "wyrzutnik łusek zastosowany dla środkowych k.m." i na rysunku według mnie widać te osłony. Tak na marginesie to właśnie myślę, żeby rozgrzebać Azura tyle, że w tureckim malowaniu. Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 27 Września 2020 Autor Share Napisano 27 Września 2020 Na rysunku widać ale na zdjęciach już nie bardzo.Choć trzeba przyznać że zdjęcia też takie sobie i za wiele nie widać.Mam tą książkę i o ile na temat greckich jest sporo to o rumuńskich już nie bardzo.Będzie z dwoma km.Ja będę robił jeszcze greckiego ale IBG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 2 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2021 Następny rozgrzebany model skończony. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 2 Kwietnia 2021 Share Napisano 2 Kwietnia 2021 43 minuty temu, Xmen napisał: Następny rozgrzebany model skończony. No i git Widzę, że "antenologia" tym razem w pełnej krasie Tylko ten chwyt powietrza jakiś taki dziwny Był warsztat, to i chyba będzie galeria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 2 Kwietnia 2021 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2021 Godzinę temu, abtb napisał: Tylko ten chwyt powietrza jakiś taki dziwny Taki był w zestawie. Godzinę temu, abtb napisał: chyba będzie galeria Zmartwię kolegę.Galerii nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 2 Kwietnia 2021 Share Napisano 2 Kwietnia 2021 31 minut temu, Xmen napisał: Taki był w zestawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi