Xmen Napisano 28 Października 2021 Share Napisano 28 Października 2021 (edytowane) Model skończony.Wyszło jak wyszło.Można szczelać. Edytowane 28 Października 2021 przez Xmen 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 28 Października 2021 Share Napisano 28 Października 2021 13 minut temu, Xmen napisał: Wyszło jak wyszło Wyszło całkiem dobrze. Tradycyjnie w twoim stylu. Ładnie zrobiony i pomalowany pod względem technicznym, trochę gorzej pod względem efektu "wow". - Ale to już zwykłe marudzenie starego ramola . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 28 Października 2021 Share Napisano 28 Października 2021 Model spoko ale owiewka psuje efekt. Za całość 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 28 Października 2021 Share Napisano 28 Października 2021 Wyszło fajowo, bo i Kingfisher to fajowy samolot jest Jak się sklejał? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 28 Października 2021 Share Napisano 28 Października 2021 Ładny czysty, fajny szkrab jedynie co to film na kalkach widać - to samo co u siebie widzę niestety czy to złudzenie czy jakoś on ma coś krzywo na ogonie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 28 Października 2021 Autor Share Napisano 28 Października 2021 Sklejało się słabo i w dodatku instrukcja nie pomaga. Jest trochę krzywy ale to wina tych kółek do transportu na lądzie. Co zaś się tyczy kalkomanii to oznaczenia są z arkusza Techmodu ale jak cerata.Nawet płyn Bilmodela ich nie ruszył.Do położenia matu jeszcze to jakaś wyglądało . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 28 Października 2021 Share Napisano 28 Października 2021 Piękny, idealnie przybrudzony model 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 28 Października 2021 Share Napisano 28 Października 2021 Jak na materiał wyjściowy to bardzo fajny modelik wyszedł. Jeszcze raz wielki plus za malowanie FAA. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 29 Października 2021 Share Napisano 29 Października 2021 Bardzo fajny i podpisuję się pod twierdzeniem, że "w Twoim stylu". Ale to chyba dobrze? Co bym ew. dodał to może trochę washa wpuszczonego w kalkomanię. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 29 Października 2021 Share Napisano 29 Października 2021 pierwsza klasa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 29 Października 2021 Share Napisano 29 Października 2021 Mnie również się podoba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 23 Stycznia 2022 Share Napisano 23 Stycznia 2022 Popatrz na fotkę i model i znajdź różnicę, oprócz malowania oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 23 Stycznia 2022 Share Napisano 23 Stycznia 2022 Godzinę temu, Artur D. napisał: Popatrz na fotkę i model i znajdź różnicę, oprócz malowania oczywiście Oj tam, dwie podpórki... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 23 Stycznia 2022 Share Napisano 23 Stycznia 2022 15 minut temu, barszczo napisał: Oj tam, dwie podpórki... Niby dwie podpórki, ale różnica jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 12 Czerwca Autor Share Napisano 12 Czerwca Odwróciłem podpórki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 12 Czerwca Share Napisano 12 Czerwca Szacunek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 13 Czerwca Autor Share Napisano 13 Czerwca (edytowane) 8 godzin temu, marek d napisał: Szacunek. Marek nie wiem czy to sarkazm ale dzięki. Edytowane 13 Czerwca przez Xmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 13 Czerwca Share Napisano 13 Czerwca Brawo Ty. Piękny model. Co prawda oceniam wykopalisko (nie miałem okazji pochwalić go wcześniej) ale Kingfisher jest ponadczasowy. Zawsze mi się podobał ten samolot. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 13 Czerwca Share Napisano 13 Czerwca 13 godzin temu, Xmen napisał: Odwróciłem podpórki. Paweł: ja sam nie lubię grzebać przy modelu który uznałem za skończony, więc mój szacunek za takie działania jest ogromny. To wszystko żaden tan sarkazm. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 13 Czerwca Share Napisano 13 Czerwca Zawsze miło popatrzyć na jeden z najwdzięczniejszych samolocików, jakie znam. A jeszcze ta nazwa, budząca bardzo miłe skojarzenia.... Zimorodek to żywe piękno! 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 13 Czerwca Autor Share Napisano 13 Czerwca Samolot sam w sobie ciekawy. Szkoda że Airfixa nie zrobił nowego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zegeye Napisano 13 Czerwca Share Napisano 13 Czerwca Miło widzieć że da się to jednak jakoś skleić. U mnie też czeka na swoją kolej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 13 Czerwca Autor Share Napisano 13 Czerwca 52 minuty temu, zegeye napisał: da się to jednak jakoś skleić. I to są słowa idealne na puentę tego wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 13 Czerwca Share Napisano 13 Czerwca (edytowane) 1 godzinę temu, Xmen napisał: Samolot sam w sobie ciekawy. Szkoda że Airfixa nie zrobił nowego modelu. W sumie wolałbym jakiegoś Clear Propa albo innego producenta o większej subtelności. 1/48 też bym nie pogardził @zegeye Cytat Miło widzieć że da się to jednak jakoś skleić. U mnie też czeka na swoją kolej.... Nie tylko u Ciebie, nie tylko u Ciebie Edytowane 13 Czerwca przez socjo1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 13 Czerwca Autor Share Napisano 13 Czerwca 13 minut temu, socjo1 napisał: W sumie wolałbym jakiegoś Clear Propa albo innego producenta o większej subtelności. Biorąc po uwagę jakość tego zestawu to Airfix by mi wystarczył.Choć oczywiście nie pogniewałbym się na coś jeszcze lepszego jakościowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi