abtb Napisano 21 Listopada 2021 Share Napisano 21 Listopada 2021 (edytowane) Model zrobiony - pora na galerię Na początek w celu przybliżenia tematu słów kilka: "Ilja Muromiec (ukr. Ілля́ Муромець, ros. Илья Муромец) – jeden z ruskich bohaterów. Jego imię jest sławione w wielu ruskich bylinach (ludowych poematach). Pospołu z Dobrynią Nikiticzem i Aloszą Popowiczem uważany jest za jednego z najważniejszych ruskich bohaterów, odpowiedników europejskiego rycerstwa" źródło - Wikipedia A teraz bohater: Zdjęcia takie sobie, ale tak jakoś wyszło A teraz piszta co chceta Edytowane 7 Czerwca 2022 przez abtb 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 21 Listopada 2021 Share Napisano 21 Listopada 2021 fajny ten rusek, jak duże to to jest? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 21 Listopada 2021 Share Napisano 21 Listopada 2021 Ładny jest.Daję też plusa za temat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 21 Listopada 2021 Autor Share Napisano 21 Listopada 2021 29 minut temu, Bengal napisał: jak duże to to jest? 38 cm długości i 36 cm rozpiętości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 21 Listopada 2021 Share Napisano 21 Listopada 2021 Krasiwyj. Nrawit'sa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 21 Listopada 2021 Share Napisano 21 Listopada 2021 Ładny jest. Brudzonko prima sort 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 21 Listopada 2021 Share Napisano 21 Listopada 2021 Dobry jest. Ciężko jest atrakcyjnie wymalować jednokolorowy model . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MajorStachu Napisano 21 Listopada 2021 Share Napisano 21 Listopada 2021 Fajny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapsel Napisano 21 Listopada 2021 Share Napisano 21 Listopada 2021 Fajoski Przełamałeś nudne jednokolorowe malowanie i wygląda bardzo ciekawe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 21 Listopada 2021 Share Napisano 21 Listopada 2021 Bardzo ładny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 21 Listopada 2021 Share Napisano 21 Listopada 2021 Fajny jest :). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lesio-69 Napisano 21 Listopada 2021 Share Napisano 21 Listopada 2021 Bardzo fajnie się prezentuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 21 Listopada 2021 Share Napisano 21 Listopada 2021 Bardziej mi się podoba jego amerykański odpowiednik ale... Co by nie było model zrobiony zacnie, najładniejsze w nim jest malowanie, fajnie zróżnicowana ta biała powierzchnia. Najlepiej to widać na przedostatnim zdjeciu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 21 Listopada 2021 Share Napisano 21 Listopada 2021 No Wuj poszalał, ładny rusek. Machniom?: 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 21 Listopada 2021 Autor Share Napisano 21 Listopada 2021 11 godzin temu, Bengal napisał: jak duże to to jest? Jak widać, nawet spore Dziękuję wszystkim za opinie i komentarze Przyznam szczerze, nie spodziewałem się że ten "maluch" wywoła taką lawinę. Tym bardziej, że fotki takie raczej słabe Godzinę temu, myszaty napisał: Machniom?: Kusisz Rochu, kusisz, ale szmatopłaty to nie moja bajka. A przynajmniej tej wielkości i z olinowaniem godnym żaglowca Pora wybrać kolejny latawiec do zrobienia w tej nikczemnej skali Aha, jeżeli ktoś nie dostał "lajka" to nie dla tego że wykazał się "nieprawomyślnością", np. 2 godziny temu, rudy0007 napisał: Bardziej mi się podoba jego amerykański odpowiednik ale dla tego, że mi się limit wyczerpał 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 23 Listopada 2021 Share Napisano 23 Listopada 2021 Bardzo sympatycznie się prezentuje, podoba mi się cieniowanie i malowanie silników. Miałem też dodać, że Ilja Muromiec nawiązuje też do pierwszego czterosilnikowego samolotu zaprojektowanego przez Igora Sikorskiego (tego, który później wyemigrował do Stanów i zajął się dla odmiany wirnikami), ale kolega mnie ubiegł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi