Xmen Napisano 8 Grudnia 2021 Share Napisano 8 Grudnia 2021 (edytowane) 7 minut temu, marek d napisał: 5. Użytkownik zobowiązany jest do przestrzegania Netykiety, a w szczególności do ograniczenia odpowiedzi nie wnoszących do dyskusji treści merytorycznych. No i co z tego? Większość komentarzy jest nie na temat i to we wszystkich wątkach.Po za tym od egzekwowania regulaminu to jest administracja a nie ktoś kto mało pokazuje a dużo gada(Pisze) na forum. 7 minut temu, marek d napisał: A pierwsze pytanie, nie odpowiedziałeś. Nie zamierzam się przed kimś tłumaczyć. Edytowane 8 Grudnia 2021 przez Xmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 8 Grudnia 2021 Share Napisano 8 Grudnia 2021 1 minutę temu, Xmen napisał: No i co z tego? Większość komentarzy jest nie na temat i to we wszystkich wątkach.Po za tym od egzekwowania regulaminu to jest administracja). Czyli co wszędzie ma być śmietnik? Spróbuj coś znaleźć przy pomocy forumowej szukajki. Cytat Nie zamierzam się przed kimś tłumaczyć. Nie musisz i ja też. Trochę moich nodeli jednak na forum jest. Tylko ja wolę jeden na rok ale dobrze w miarę. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano 8 Grudnia 2021 Share Napisano 8 Grudnia 2021 Jeśli chodzi o model Mustanga to hasegawy nie. Lepiej Airfix bo nowe formy i cena 30zł a mistecraft ile 20zł? to juz lepiej dołozyc 10zł i miec Airfixa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 8 Grudnia 2021 Share Napisano 8 Grudnia 2021 19 minut temu, DamianosPL napisał: to hasegawy nie. Hasegawa też fuj??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 8 Grudnia 2021 Share Napisano 8 Grudnia 2021 Fuj może nie, ale 50 lat różnicy między modelami może zrobić różnice. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 8 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2021 (edytowane) Na szybko Edytowane 8 Grudnia 2021 przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 8 Grudnia 2021 Share Napisano 8 Grudnia 2021 8 godzin temu, DamianosPL napisał: Jeśli chodzi o model Mustanga to hasegawy nie. Lepiej Airfix bo nowe formy i cena 30zł a mistecraft ile 20zł? to juz lepiej dołozyc 10zł i miec Airfixa. Który konkretnie zestaw Mustanga z Hasegawy masz na myśli, że go odradzasz ? Np ten ze zdjęcia jest z 1992 roku, posiada wklęsłe linie poszycia, całkiem niezły kokpit, znakomite kalkomanie. Pytam bo jest jeszcze zestaw z 1974 roku ale tego nie biorę pod uwagę bo to zabytkowy zestaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 8 Grudnia 2021 Share Napisano 8 Grudnia 2021 19 minut temu, MayonesEXG7 napisał: Na szybko Jak Ci się nakłada te kalkomanie ? Masz z nimi kłopot czy kładą się prawidłowo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 8 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2021 (edytowane) Oderwały się pasy z drugiej strony-kawałek boku-ratowałem-łączyłem jak to możliwie 2h zabawy kalek.Z nimi różnie idzie-numery i większę czcionki ok-nierówna walka z materia.Gorsze decalsy to miałem stare z Academy-wody odrobine i wiury. Edytowane 8 Grudnia 2021 przez MayonesEXG7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 9 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 9 Grudnia 2021 Cdn.Tak panowie-To jest deska do krojenia 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tlb Napisano 9 Grudnia 2021 Share Napisano 9 Grudnia 2021 Słyszałem o stekach z bizona, ale z mustanga... Dość oryginalne, ale mnie się podoba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 9 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 9 Grudnia 2021 (edytowane) 6 minut temu, tlb napisał: Słyszałem o stekach z bizona, ale z mustanga... Dość oryginalne, ale mnie się podoba. Ja jestem inny, niż typowy modelarz,na białym tleLubię łamać standardy jazzowe.. Edytowane 9 Grudnia 2021 przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tlb Napisano 9 Grudnia 2021 Share Napisano 9 Grudnia 2021 17 minut temu, MayonesEXG7 napisał: standardy jazzowe O ile jazz ma jakieś standardy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano 9 Grudnia 2021 Share Napisano 9 Grudnia 2021 20 minut temu, tlb napisał: Słyszałem o stekach z bizona Raz do roku Nadleśnictwo Białowieża odstrzeliwuje pojedyncze sztuki chorych, czy starych żubrów i sprzedają z nich wędliny i potrawy w restauracji. [Off top] A model ładnie się prezentuje To farba w sprayu? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 9 Grudnia 2021 Share Napisano 9 Grudnia 2021 No i pozbyłeś się tego spawu a'la T34 na łaczeniu skrzydło- kadłub! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 10 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 10 Grudnia 2021 (edytowane) 11 godzin temu, myszaty napisał: No i pozbyłeś się tego spawu a'la T34 na łaczeniu skrzydło- kadłub! Postarałem sie.Farba w sprayu Deco Colof.Reszta Valejko pyndzlami zrobię dalej drobnice.Trudne alu z zachowaniem sterylnosci od dotknięć-nie bede co chwile poprawiał puszką-smugi pozostaną jakieś zawsze-albo mikro fibrą poprzecierać potem. Edytowane 10 Grudnia 2021 przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 13 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 13 Grudnia 2021 Szybko przed nocką foty.Problem mi robi ten model serio haha.Kalki odpadaja z"72".Malowany od nowa plus pasy na skrzydłach-jakiś mały przełom-malowanie.. poprawiam ponownie.Taka sytuacja, że wracam do wariantu pierwszego malowania-jeszcze trudnie fakk-bo jeszcze te kalki niewykorzystane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszaty Napisano 13 Grudnia 2021 Share Napisano 13 Grudnia 2021 Zróbże fotkę na białym bo mi oczy wy...ło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 13 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 13 Grudnia 2021 (edytowane) Godzinę temu, myszaty napisał: Zróbże fotkę na białym bo mi oczy wy...ło. Oto chodziloAh zapomniałem deske dokrojenia dać ahh.Jutro wstawie macie jak w banku. Przez ten sterylny alu, model daję w kość, ale walczę dalej Edytowane 13 Grudnia 2021 przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tlb Napisano 13 Grudnia 2021 Share Napisano 13 Grudnia 2021 (edytowane) 2 godziny temu, myszaty napisał: Zróbże fotkę na białym bo mi oczy wy...ło. Oczy oczami, ale chyba dlatego nie widzisz, że skrzydło tylne wy....ło Edytowane 13 Grudnia 2021 przez tlb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 13 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 13 Grudnia 2021 7 minut temu, tlb napisał: Oczy oczami, ale chyba dlatego nie widzisz, że skrzydło tylne wy....ło Zapomniałem, drugi raz odpadło, ale to się naprawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 15 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 15 Grudnia 2021 (edytowane) Korekty-korektami.Kalki tragedia aby ułożyć je poprawnie.Wyszlo tak chwilowo Edytowane 15 Grudnia 2021 przez MayonesEXG7 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 15 Grudnia 2021 Share Napisano 15 Grudnia 2021 ja piernicze. proponuje nastepnym razem robiac zdjecie machnać bardziej aparatem, albo zrobic zdjecie z 5 metrów..... Wiesz ze wklejajac takie zdjecia masz kompletnie w dupie szacunek do innych uzytkowników forum? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 15 Grudnia 2021 Autor Share Napisano 15 Grudnia 2021 Nie chce mi się prowadzić dyskusji.Odpuść sobie już. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 15 Grudnia 2021 Share Napisano 15 Grudnia 2021 Co odpuscic? To co kleisz i jak kleisz to jest Twoja sprawa, ale miej szacunek do ludzi, a nie kpisz sobie z nich wklejajac zdjecia na których nic nie widac, na obrusie, desce czy nie ostre. Robisz sobie jaja czy serio masz wszytkich gdzies? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi