pmroczko Napisano Piątek o 15:01 Share Napisano Piątek o 15:01 No to ja znam dwa takie motoszybowce - jeden to C-123 Provider, ale Roden już to wydał... A drugi to Me-323 Gigant... Ale to nie brzmi zbyt prawdopodobnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zatras Napisano Piątek o 15:18 Share Napisano Piątek o 15:18 (edytowane) 51 minut temu, Xmen napisał: Okaże się że zrobili coś co się sprzeda a nie barachło typu Żubra lub inną popierdólkę. Takie CUŚ będzie szybko schodziło ??? Jak ciepłe bułeczki to schodziły by : Dewoitine D520 , Morane , Mc 200 , Halifax , A- 20 Boston /Havoc- w tej jakości jaką potrafią wykonać ,uszczęśliwili by ,,pół świata modelarskiego" , a tak ,,marnotrawią '' czas ,talent i kasę na jakieś zapomniane wynalazki (mam na myśli ten ,,latający wagon ") jeśli to prawda !!! Edytowane Piątek o 15:20 przez zatras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano Piątek o 15:35 Share Napisano Piątek o 15:35 15 minut temu, zatras napisał: Takie CUŚ będzie szybko schodziło ??? Wszystko, co ma czarne krzyże, szybko schodzi. Nawet, albo i zwłaszcza, dziwadła tego rodzaju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano Piątek o 15:52 Share Napisano Piątek o 15:52 Godzinę temu, socjo1 napisał: Ale mam nadzieję, że chusteczki-płaczki już przygotowane. Nie wiem. Jeżeli o mnie chodzi to jest mi zupełnie obojętne co wydadzą. 33 minuty temu, zatras napisał: Takie CUŚ będzie szybko schodziło ??? Uwierz mi że lepiej się sprzeda niż jakikolwiek model Żubra lub innego RWD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panmopsik Napisano Piątek o 16:29 Share Napisano Piątek o 16:29 (edytowane) 2 godziny temu, zatras napisał: ...miało być dziś ogłoszone... Do końca "dziś" jeszcze bardzo wiele godzin: ostatnia strefa czasowa dzisiejszego piątku, to Howland Island, IBG może się jeszcze zmieścić w terminie ( czas na bieżąco https://www.timeanddate.com/worldclock/usa/howland-island ) Edytowane Piątek o 16:55 przez panmopsik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano Piątek o 17:05 Share Napisano Piątek o 17:05 (edytowane) Jednak Gotha Go-244. Edytowane Piątek o 17:06 przez Xmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano Piątek o 17:06 Share Napisano Piątek o 17:06 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zatras Napisano Piątek o 17:14 Share Napisano Piątek o 17:14 Idę sobie puścić pawia 4 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caughtinthemiddle Napisano Piątek o 17:17 Share Napisano Piątek o 17:17 No, portfel odetchnął z ulgą. 5 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HKK Napisano Piątek o 17:19 Share Napisano Piątek o 17:19 My tym modelem otwieramy oczy niedowiarkom. I to nie jest nasze ostatnie słowo! 2 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panmopsik Napisano Piątek o 17:22 Share Napisano Piątek o 17:22 (edytowane) kto chciał Lightninga dostał na pocieszenie dwie belki ogonowe, zawsze to coś Edytowane Piątek o 17:28 przez panmopsik 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjoner WP Napisano Piątek o 17:50 Autor Share Napisano Piątek o 17:50 Dziwny ten Lublin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano Piątek o 17:52 Share Napisano Piątek o 17:52 Żeby to chociaż ładne było, albo ciekawą historię miało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RogerM Napisano Piątek o 17:58 Share Napisano Piątek o 17:58 Finał narzekania stał się faktem. Wy tak na serio? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arhtus Napisano Piątek o 18:08 Share Napisano Piątek o 18:08 (edytowane) Ale kasztan, ja pierniczę Jakby to był 1 kwietnia to bym pomyślał, że sobie ktoś żarty robi PS Żubra w PL by chyba więcej sztuk sprzedali, kilka osób się zadeklarowało na forum Edytowane Piątek o 18:13 przez arhtus 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxy Napisano Piątek o 18:14 Share Napisano Piątek o 18:14 To na pewno będzie sukces sprzedaży... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panmopsik Napisano Piątek o 18:17 Share Napisano Piątek o 18:17 (edytowane) 25 minut temu, Maxy napisał: To na pewno będzie sukces sprzedaży... (chyba w Grecji razem z nowym Dromaderem) W sumie takie uzupełnienie modelu od ICM 1/48 i jakieś po Italeri 1/72. Ciekawe jak to będzie w realu wyglądać ? No cóż, ja czekam na Dromadera 1/48 w sklepach Edytowane Piątek o 18:43 przez panmopsik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arhtus Napisano Piątek o 18:42 Share Napisano Piątek o 18:42 (edytowane) W Polsce toto sklei zapewne jakiś ambasador marki i pewnie kupi garstka tych, co lubią takie dziwolągi. Ciekaw jestem, czy na rynku zagranicznym będzie miał ten model jakieś zainteresowanie? Dziwne, że mając do "wyjęcia" zdecydowanie bardziej chodliwe tematy jak np. P-38 , IBG decyduje się na takie coś.. Ale ja w tym widzę i plus, skoro IBG wpadło na tak "intrygujący" temat wydawniczy, to może w przyszłości zaszaleje i wyda jakieś niszowe poloniki, a co, w myśl zasady - kto bogatemu zabroni Edytowane Piątek o 18:55 przez arhtus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paziu Napisano Piątek o 19:06 Share Napisano Piątek o 19:06 Model sam w sobie bardzo ciekawy i w pewien sposób niszowy, tylko że mi osobiście szkoda czasu i miejsca na półce. No ale każdy lubi to co lubi. Cóż jak dla mnie rozczarowanie ale brawo za odwagę i czekam na następny projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano Piątek o 19:12 Share Napisano Piątek o 19:12 1 godzinę temu, panmopsik napisał: kto chciał Lightninga dostał na pocieszenie dwie belki ogonowe, zawsze to coś Trzeba przyznać że marketingowo IBG to rozegrało jak stary wyga - cały modelarski internet przez dwa tygodnie pisał głównie o tym gdyby wydali "tak po prostu" to podejrzewam że marnie by to skończyło, a tak na fali oburzenia może ktoś kupi 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arhtus Napisano Piątek o 19:16 Share Napisano Piątek o 19:16 (edytowane) 36 minut temu, paziu napisał: Model sam w sobie bardzo ciekawy i w pewien sposób niszowy Śmiem twierdzić, że niszowy nawet bardziej niż w "pewien sposób" Tak subiektywnym okiem to uważam, że obiektywnie taki Żubr jest zdecydowanie ładniejszy w swej niszowości niż toto coś No chyba że chodzi o krzyżyki Edytowane Piątek o 19:43 przez arhtus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano Piątek o 19:33 Share Napisano Piątek o 19:33 Godzinę temu, RogerM napisał: Wy tak na serio? pytasz nas czy IBG? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek62 Napisano Piątek o 19:34 Share Napisano Piątek o 19:34 2 godziny temu, zatras napisał: Masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano Piątek o 19:36 Share Napisano Piątek o 19:36 21 minut temu, paziu napisał: i czekam na następny projekt. ja juz nie zrobiliscie Losia i Karasia i P-11 - dziekuje . Zacznijcie robic solniczku, jak nie macie pomyslow 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano Piątek o 19:45 Share Napisano Piątek o 19:45 Czytam te komentarze i zastanawiam się nad jednym. Wy naprawdę myślicie że tam siedzą kompletni ignoranci nie znający się na prowadzeniu firmy.? Że nikt nie zrobił rozeznania rynku co może się sprzedać i na czym można zarobić ? 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi