caughtinthemiddle Napisano Wtorek o 17:46 Share Napisano Wtorek o 17:46 52 minuty temu, HKK napisał: Ło matko, znowu niemniec. Byle nie He-219... mam rozgrzebanego Dragona plus kilogram dodatków Mam nierozgrzebanego i kilogram dodatków, i widziałem, jak kolega, który nie ma dwóch lewych rąk, usiłował te żywice wpasować - także sklejalne, porządnie zdetalowane Uhu podobne do oryginału bardzo by mnie ucieszyło. Ale wątpię, żeby to był akurat ten samolot, bo by napisali German Service, a Axis wskazuje raczej na to, że i jacyś sojusznicy tymże latali. Niby pasowałby Hs 129 B - tu ułatwieniem byłaby współpraca z Radu B., który już jeden model owego samolotu zaprojektował - ale to nie jest specjalnie duży samolot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxy Napisano Wtorek o 17:53 Share Napisano Wtorek o 17:53 Fw - 189 dwusilnikowy i zmiesci sie w małym pudełku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano Wtorek o 18:58 Share Napisano Wtorek o 18:58 (edytowane) 2 godziny temu, Wymysl napisał: Ale... Jak to nie Lightning... P.S.: Albo jednak Lightning i troll stulecia Edytowane Wtorek o 19:03 przez jachud3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek62 Napisano Wtorek o 19:22 Share Napisano Wtorek o 19:22 No to bedzie guten morgen. Pewnie do- 17.ju-88.lub he- 111. Szkoda ze nie potez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JJ62 Napisano Wtorek o 20:17 Share Napisano Wtorek o 20:17 45 minut temu, Marek62 napisał: Pewnie do- 17.ju-88.lub he-111. Szkoda ze nie potez. Staram się patrzyć na to także biznesowo i moim zdaniem ju-88 nie, bo jest dobra i czasem dostępna Hasegawa (A-4), niezły Revell ( A-1), jakieś Italeri, a He-111 to Airfix i Hase/Hobby2000. Więc po co? Podtrzymuję zatem moje typy: Do-17 lub Ju-188. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano Wtorek o 20:22 Share Napisano Wtorek o 20:22 Teraz, JJ62 napisał: Staram się patrzyć na to także biznesowo i moim zdaniem ju-88 nie, bo jest dobra i czasem dostępna Hasegawa (A-4), niezły Revell ( A-1), jakieś Italeri, a He-111 to Airfix i Hase/Hobby2000. Więc po co? Podtrzymuję zatem moje typy: Do-17 lub Ju-188. A po to choćby ze że 111 można zrobić Hiszpanska case z merlinami i filmu marketingowo mnie się spina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RogerM Napisano Wtorek o 20:52 Share Napisano Wtorek o 20:52 34 minuty temu, JJ62 napisał: ju-88 nie, bo jest dobra i czasem dostępna Hasegawa (A-4) Słowo klucz "czasem dostępna" 34 minuty temu, JJ62 napisał: niezły Revell ( A-1) Który to ten "niezły" Revell? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano Wtorek o 21:17 Share Napisano Wtorek o 21:17 Do 217. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doberman Napisano Wtorek o 21:37 Share Napisano Wtorek o 21:37 Kiedy IBG ma ujawnić co wydadzą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TM48 Napisano Wtorek o 21:51 Share Napisano Wtorek o 21:51 13 minut temu, Doberman napisał: Kiedy IBG ma ujawnić co wydadzą? Teoretycznie w piątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano Wtorek o 22:03 Share Napisano Wtorek o 22:03 12 minut temu, TM48 napisał: Teoretycznie w piątek. 13go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano wczoraj o 10:31 Share Napisano wczoraj o 10:31 16 godzin temu, Maxy napisał: Fw - 189 dwusilnikowy i zmiesci sie w małym pudełku. Fajna opcja, ale jest całkiem świeży ICM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano wczoraj o 10:35 Share Napisano wczoraj o 10:35 (edytowane) 17 godzin temu, RogerM napisał: Słowo klucz "czasem dostępna" Który to ten "niezły" Revell? No ten co to wychodzi raz jako A-4 a raz jako A-1 (zmieniają ramkę z końcówkami skrzydeł, oszklenia i km-y są razem na ramce dla obu), wydany może 10lat temu jako przeskalowany z , także nowego wtedy , modelu w 32 na 72 (składałem go, kokpit świetny, na poziomie starszych żywic, ogólnie b porządny zdetalowany model, mocno niedoceniany moim zdaniem) Pozdr ww Edytowane wczoraj o 14:42 przez wuwumaster 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zatras Napisano wczoraj o 16:37 Share Napisano wczoraj o 16:37 5 godzin temu, wuwumaster napisał: wydany może 10lat temu jako przeskalowany z , także nowego wtedy , modelu w 32 na 72 (składałem go, kokpit świetny, na poziomie starszych żywic, Tak ,,kokpit świetny'' + linie podziału ryte prętem zbrojeniowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 23 godziny temu Share Napisano 23 godziny temu 4 godziny temu, zatras napisał: Tak ,,kokpit świetny'' + linie podziału ryte prętem zbrojeniowym Budowales? Czy z oględzin / zdjęć wnioskujesz? Ja budowałem, nie takie straszne te linie (może nie top możliwości Revella ale na pewno nie takie coś jak na F-14D) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zatras Napisano 21 godzin temu Share Napisano 21 godzin temu (edytowane) W dniu 10.12.2024 o 21:17, JJ62 napisał: Staram się patrzyć na to także biznesowo i moim zdaniem ju-88 nie, bo jest dobra i czasem dostępna Hasegawa (A-4), niezły Revell ( A-1), jakieś Italeri, a He-111 to Airfix i Hase/Hobby2000. Więc po co? Podtrzymuję zatem moje typy: Do-17 lub Ju-188. Zgodnie z Twoim tokiem rozumowania ,to Ju 188 też jest dobry z Hasegawy ( jak i cała rodzina Ju 88) , a Do 17 mamy całkiem nowy i dobry z Airfixu i rodzinkę z ICM'u -oczywiście w wersji ,,Z'' . Chyba że IBG opracowuje wcześniejsze wersje Do 17 , wtedy było by fajnie ,ale chyba te ramy czasowe z podpowiedzi nie bardzo pasują Edytowane 21 godzin temu przez zatras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zenek_65 Napisano 52 minuty temu Share Napisano 52 minuty temu I nikt z nas nie trafił .... z dużym prawdopodobieństwem będzie to Go-244. Ma to być samolot, ktory był szybowcem. Z dwoma silnikami to chyba tylko Gotha. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 22 minuty temu Share Napisano 22 minuty temu Chcą walnąć samobója czy kupili od ICM dokumentację do produkcji form na podstawie ich modelu w 4osiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi