hlystek Napisano 25 Marca Share Napisano 25 Marca P11 z obsługą kusi jak diabli, ciekawe jakie jeszcze malowania dadzą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 24 Kwietnia Share Napisano 24 Kwietnia Już za chwileczkę, już za momencik: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
India Napisano 26 Kwietnia Share Napisano 26 Kwietnia Czyli nowość prawdziwa- Dromader w 48. Duży będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zenek_65 Napisano 26 Kwietnia Share Napisano 26 Kwietnia 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arhtus Napisano 26 Kwietnia Share Napisano 26 Kwietnia Przez ten samolot w dzieciństwie dostałem lotniczo-modelarskiego bzika i tak mi zostało na starość, więc model cieszy okropnie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hlystek Napisano 27 Kwietnia Share Napisano 27 Kwietnia 11 godzin temu, arhtus napisał: Przez ten samolot w dzieciństwie dostałem lotniczo-modelarskiego bzika i tak mi zostało na starość, więc model cieszy okropnie Mam tak samo:) No i jeszcze w 48 coś pięknego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 27 Kwietnia Share Napisano 27 Kwietnia W szczegółach można go w Moson obejrzeć, więc ci co go obejrzeli potwierdzają, że zapowiada się zacnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wymysl Napisano 14 Maja Share Napisano 14 Maja O spitfire'ach chodzą jakieś słuchy? Będzie poślizg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grane Napisano 14 Maja Share Napisano 14 Maja Pewnie na Babarybie coś pokażą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi