martinello Napisano wczoraj o 13:49 Share Napisano wczoraj o 13:49 Dzięki. A czemu nie zrobiliście podstawki do Curtisa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzeM Napisano wczoraj o 13:52 Share Napisano wczoraj o 13:52 Są inne priorytety, a doba ma tylko 24 godziny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano wczoraj o 14:51 Share Napisano wczoraj o 14:51 59 minut temu, GrzeM napisał: Są inne priorytety, a doba ma tylko 24 godziny... Ok, to kibicuje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzeM Napisano 23 godziny temu Share Napisano 23 godziny temu Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zatras Napisano 23 godziny temu Share Napisano 23 godziny temu Grzegorz , kiedy skrzydło z czterema kaemami ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 22 godziny temu Share Napisano 22 godziny temu Grzegorz, kiedy errata kalkomanii z napisami odrębnymi od pasów na sterze??? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TM48 Napisano 22 godziny temu Share Napisano 22 godziny temu Grzegorz, kiedy Żubr??? 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 22 godziny temu Share Napisano 22 godziny temu Jeszcze trochę, to GrzeM przestanie tu zaglądać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzeM Napisano 10 godzin temu Share Napisano 10 godzin temu 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roland_Sebastian Napisano 7 godzin temu Autor Share Napisano 7 godzin temu Gdyby kogoś interesowało wrzucam link do inboxu Curtisa na moim kanale na YouTube: https://youtu.be/RVxHkkbV10c?si=S4CM5w0hhW7dzJ7S 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 2 godziny temu Share Napisano 2 godziny temu W dniu 15.04.2025 o 10:09, zegeye napisał: Paweł, nie odpowiedziałem Ci jako przedstawiciel firmy, a jak kumpel (znajomy) z którym wielokrotnie spotkałeś się na zawodach modelarskich i dyskutowałeś o modelach. Jeśli Cię moja odpowiedź dotknęłą to przepraszam (również jako kumpel a nie przedstawiciel) tak to jest jak się gada przez internet. Wolę jednak bezpośrednie starcia, gdzie widać "mowę ciała" 8-) Napisałeś co napisałeś.Dla mnie sprawa zamknięta. Mam nauczkę na przyszłość by nie zadawać pytań. Tyle mojego w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi