martinello Napisano Wtorek o 13:49 Share Napisano Wtorek o 13:49 Dzięki. A czemu nie zrobiliście podstawki do Curtisa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzeM Napisano Wtorek o 13:52 Share Napisano Wtorek o 13:52 Są inne priorytety, a doba ma tylko 24 godziny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano Wtorek o 14:51 Share Napisano Wtorek o 14:51 59 minut temu, GrzeM napisał: Są inne priorytety, a doba ma tylko 24 godziny... Ok, to kibicuje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzeM Napisano Wtorek o 17:14 Share Napisano Wtorek o 17:14 Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zatras Napisano Wtorek o 17:52 Share Napisano Wtorek o 17:52 Grzegorz , kiedy skrzydło z czterema kaemami ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano Wtorek o 18:04 Share Napisano Wtorek o 18:04 Grzegorz, kiedy errata kalkomanii z napisami odrębnymi od pasów na sterze??? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TM48 Napisano Wtorek o 18:06 Share Napisano Wtorek o 18:06 Grzegorz, kiedy Żubr??? 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano Wtorek o 18:10 Share Napisano Wtorek o 18:10 Jeszcze trochę, to GrzeM przestanie tu zaglądać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzeM Napisano Środa o 06:51 Share Napisano Środa o 06:51 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roland_Sebastian Napisano Środa o 09:43 Autor Share Napisano Środa o 09:43 Gdyby kogoś interesowało wrzucam link do inboxu Curtisa na moim kanale na YouTube: https://youtu.be/RVxHkkbV10c?si=S4CM5w0hhW7dzJ7S 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano Środa o 14:17 Share Napisano Środa o 14:17 W dniu 15.04.2025 o 10:09, zegeye napisał: Paweł, nie odpowiedziałem Ci jako przedstawiciel firmy, a jak kumpel (znajomy) z którym wielokrotnie spotkałeś się na zawodach modelarskich i dyskutowałeś o modelach. Jeśli Cię moja odpowiedź dotknęłą to przepraszam (również jako kumpel a nie przedstawiciel) tak to jest jak się gada przez internet. Wolę jednak bezpośrednie starcia, gdzie widać "mowę ciała" 8-) Napisałeś co napisałeś.Dla mnie sprawa zamknięta. Mam nauczkę na przyszłość by nie zadawać pytań. Tyle mojego w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wprzybylak Napisano Środa o 17:37 Share Napisano Środa o 17:37 Nie wiem, ale się wypowiem. W temacie powierzchni sterowych, moim zdaniem jest już pierwsze pole do popisu dla producenta w kwestii dodatków. Niech zrobi wersję z zassanymi, lub wypchanymi lotkami, a może również wypchano/zassanymi. Każdemu wedle poglądu na tą sprawę. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano Środa o 18:28 Share Napisano Środa o 18:28 Słaby ten model wolę Eduarda. A nie, czekaj... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi