ArtuRze Napisano Piątek o 20:11 Share Napisano Piątek o 20:11 1 minutę temu, jachud3 napisał: Garbus srarbus, można zamawiać Jaskółkę: https://www.armahobby.pl/70083-messerschmitt-me-262a.html miejmy to już za sobą: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano Piątek o 20:14 Share Napisano Piątek o 20:14 (edytowane) 99, z wydrukami 115 stabilna cena nowości Army. Edytowane Piątek o 20:14 przez jachud3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TM48 Napisano Piątek o 20:52 Share Napisano Piątek o 20:52 41 minut temu, ArtuRze napisał: miejmy to już za sobą: Optymista. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 8 godzin temu Share Napisano 8 godzin temu W dniu 19.12.2025 o 21:14, jachud3 napisał: 99, z wydrukami 115 stabilna cena nowości Army. Jak się weźmie 2szt to drugi ma rabat 20%, a jak 3szt to trzeci dostaje rabat 50%, itd... nie testowałem od którego Arma zaczyna dopłacać do zakupów Także ten tego, nie przesadzał bym Mój już zapreorderowany, jestem bardzo ciekaw jak to będzie na żywo, bo do tej pory nie było pożądnej jaskółki w 72 pozbawionej jakiejś dziwnej trudnej do usunięcia przypadłości. Pozdr ww Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi