ArtuRze Napisano Piątek o 20:11 Share Napisano Piątek o 20:11 1 minutę temu, jachud3 napisał: Garbus srarbus, można zamawiać Jaskółkę: https://www.armahobby.pl/70083-messerschmitt-me-262a.html miejmy to już za sobą: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano Piątek o 20:14 Share Napisano Piątek o 20:14 (edytowane) 99, z wydrukami 115 stabilna cena nowości Army. Edytowane Piątek o 20:14 przez jachud3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TM48 Napisano Piątek o 20:52 Share Napisano Piątek o 20:52 41 minut temu, ArtuRze napisał: miejmy to już za sobą: Optymista. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano Sobota o 21:09 Share Napisano Sobota o 21:09 W dniu 19.12.2025 o 21:14, jachud3 napisał: 99, z wydrukami 115 stabilna cena nowości Army. Jak się weźmie 2szt to drugi ma rabat 20%, a jak 3szt to trzeci dostaje rabat 50%, itd... nie testowałem od którego Arma zaczyna dopłacać do zakupów Także ten tego, nie przesadzał bym Mój już zapreorderowany, jestem bardzo ciekaw jak to będzie na żywo, bo do tej pory nie było pożądnej jaskółki w 72 pozbawionej jakiejś dziwnej trudnej do usunięcia przypadłości. Pozdr ww Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano Niedziela o 09:54 Share Napisano Niedziela o 09:54 W newsletterze napisali że we wtorek napiszą coś o nowościach na przyszły rok. Ciekawe co wymyślili... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano Niedziela o 10:33 Share Napisano Niedziela o 10:33 Oby P-38 w 72 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano Niedziela o 10:47 Share Napisano Niedziela o 10:47 To by był strzał w 10! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano Niedziela o 11:48 Share Napisano Niedziela o 11:48 RWD-5 albo -6, ile można czekać? Na koniku, jaskółce ok innych zagranicznych mam nadzieję zrobili taką kasę że drzwi nie mogą w siedzibie domknąć , bo tak się kasa wszedzie wysypuje to w/w eRWuDziaki już z przyzwoitości zwykłej trzeba wydać Pozdr ww 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtuRze Napisano Niedziela o 11:49 Share Napisano Niedziela o 11:49 (edytowane) eh, miałem nie kupować, ale wlazłem na stronę, zobaczyłem co tam będzie można drukować własnym sumptem i powód do złożenia zamówienia się znalazł: Edytowane Niedziela o 11:50 przez ArtuRze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grane Napisano Niedziela o 15:58 Share Napisano Niedziela o 15:58 Obstawiam P-40, rodzinę wczesnych 109, może Meteor albo Me 163... Wolałbym coś z szachownicą, ale rynku nie oszukasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek K Napisano Niedziela o 16:11 Share Napisano Niedziela o 16:11 4 godziny temu, ArtuRze napisał: eh, miałem nie kupować, ale wlazłem na stronę, zobaczyłem co tam będzie można drukować własnym sumptem i powód do złożenia zamówienia się znalazł: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek K Napisano Niedziela o 16:11 Share Napisano Niedziela o 16:11 Czemu tylko do drukowania , a nie dodania do modelu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caughtinthemiddle Napisano Niedziela o 16:14 Share Napisano Niedziela o 16:14 2 minuty temu, Marek K napisał: Czemu tylko do drukowania , a nie dodania do modelu ? Jest opcja model + wydruk 3D (+16 zł) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano Niedziela o 16:14 Share Napisano Niedziela o 16:14 2 minuty temu, Marek K napisał: Czemu tylko do drukowania , a nie dodania do modelu ? Mozna kupic wydruk, ale (jak zwykle) tylko w przedsprzedaży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano Niedziela o 17:27 Share Napisano Niedziela o 17:27 Godzinę temu, caughtinthemiddle napisał: Jest opcja model + wydruk 3D (+16 zł) Wydruk? Czy kod do pobrania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caughtinthemiddle Napisano Niedziela o 17:49 Share Napisano Niedziela o 17:49 21 minut temu, em napisał: Wydruk? Czy kod do pobrania? Kod dają w obu dostępnych opcjach, za wydruk trzeba dopłacić szesnastaka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek K Napisano Poniedziałek o 07:14 Share Napisano Poniedziałek o 07:14 (edytowane) 15 godzin temu, martinello napisał: Mozna kupic wydruk, ale (jak zwykle) tylko w przedsprzedaży. Tego nie rozumiem , czemu w innym sklepie nie mogę tego kupić razem z modelem . Ostatnio kupiłem ich P-39 i dostałem kod z ktorego raczej nie skorzystam . Edytowane Poniedziałek o 07:16 przez Marek K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HKK Napisano Poniedziałek o 09:58 Share Napisano Poniedziałek o 09:58 W delux-secie P-51b wydruki były w pudełku. Ale to chyba wyjątek. Ostatnio AH wspominała, że rozważa sprzedaż gotowych wydruków poza preorderem, ale jakoś ucichło. Niby prosta rzecz - postawić drukarki i natłuc akcesoriów ile wlezie. Ale w praktyce, taka masowa produkcja wydruków wymaga zapewne co najmniej jednej osoby na pełen etat która by to ogarniała. Wokół druku 3d narosły mity o niebywalej toksyczności tego procesu co zapewne potęguje problem z zatrudnieniem ludzi. Legalne pozbywanie się odpadów to z kolei już realny kłopot. W efekcie mogę sobie wyobrazić, że stosunek koszt-efekt nie wygląda tu najlepiej. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzejo Napisano Poniedziałek o 12:55 Share Napisano Poniedziałek o 12:55 W sklepie Arma można kupić osobno wydruki. Faktem jest ze nie do wszystkich modeli są (jeszcze) dostępne. https://www.armahobby.pl/category/akcesoria-modelarski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qz9 Napisano 11 godzin temu Share Napisano 11 godzin temu (edytowane) Curtiss. H-75 w 48 2 kwartał 2026: pilna informacja o nowości z Eduarda za 3,2,1… pozostałe nowości: https://armahobbynews.pl/blog/2025/12/23/40020-kolejny-rok-modelarskiej-frajdy-zapowiedzi-arma-hobby-na-2026/ Edytowane 10 godzin temu przez Qz9 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtuRze Napisano 11 godzin temu Share Napisano 11 godzin temu Fiu fiu, i to w wersji na bogato, czyt. z nitowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qz9 Napisano 10 godzin temu Share Napisano 10 godzin temu Jesli Hurricane Mk.I jest potwierdzeniem jakości to będzie piękny model dobrze, że Dora swojego nie wydała bo trzeba by się pozbyć. Oczywiście będzie dużo za drogi ale wiadomo, że kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi