martinello Napisano 3 Czerwca 2023 Share Napisano 3 Czerwca 2023 Wracając do meritum. Na Babarybie podobno jest pokazany sklejony huras i można kupić wydruki do 72 po 10 pln za komplet. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 3 Czerwca 2023 Share Napisano 3 Czerwca 2023 5 godzin temu, martinello napisał: Wracając do meritum. Na Babarybie podobno jest pokazany sklejony huras Jak najbardziej jest 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 3 Czerwca 2023 Share Napisano 3 Czerwca 2023 Może ktoś jakieś foto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 3 Czerwca 2023 Share Napisano 3 Czerwca 2023 Mam ale to porą wieczorową. Macałem płat i powiem jedno - WOW! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 3 Czerwca 2023 Share Napisano 3 Czerwca 2023 Teraz, abtb napisał: Macałem płat i powiem jedno - WOW! Ja tam wolę macać coś innego by powiedzieć WOW ale co kto lubi. 2 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 3 Czerwca 2023 Share Napisano 3 Czerwca 2023 Przecież już jeden napisał na forum, że jak się nie macało to jest się tylko "internetowym komentatorem" 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zatras Napisano 3 Czerwca 2023 Share Napisano 3 Czerwca 2023 A ten nowy model w 1/72 ,co to się komuś tu przyśnił- to gdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fixer Napisano 3 Czerwca 2023 Share Napisano 3 Czerwca 2023 16 minut temu, zatras napisał: A ten nowy model w 1/72 ,co to się komuś tu przyśnił- to gdzie W 72 nic nowego nie pokazali, za to usłyszeć było można od przedstawiciela, że Mustang D "przed świętami". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopernik Napisano 3 Czerwca 2023 Share Napisano 3 Czerwca 2023 42 minuty temu, Fixer napisał: W 72 nic nowego nie pokazali, za to usłyszeć było można od przedstawiciela, że Mustang D "przed świętami". Najbliższe święto już 8 czerwca ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zatras Napisano 3 Czerwca 2023 Share Napisano 3 Czerwca 2023 W dniu 31.05.2023 o 20:28, martinello napisał: Na Babarybie ma być prezentacja nowego modelu w 1/72. Nie wiem co to będzie, ale na pewno będzie (wg niektórych) za drogi W dniu 1.06.2023 o 21:45, martinello napisał: przypominam - pisałem o nowym, tajemniczym modelu w 72. Mam nadzieje, ze po premierze ktoś zamieści na forum co to za model... Kolego masz jakieś widzenia, objawienia ,halucynacje ? Może dawka jest za silna i trzeba zmniejszyć o połowę ! 46 minut temu, Fixer napisał: W 72 nic nowego nie pokazali, za to usłyszeć było można od przedstawiciela, że Mustang D "przed świętami". A co to za święta -ŚWIĘTO LASU ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 3 Czerwca 2023 Share Napisano 3 Czerwca 2023 1 godzinę temu, zatras napisał: Kolego masz jakieś widzenia, objawienia ,halucynacje ? Może dawka jest za silna i trzeba zmniejszyć o połowę ! Dawka OK. Nie narzekam Podstawą moich widzeń, objawień i halucynacji była informacja z Newslettera od ArmaHobby -> cyt (podkreślenie moje): "W najbliższy weekend bierzemy udział w Warszawskim Festiwalu Modelarskim Babaryba. Dla naszej firmy to wydarzenie jest ważne nie tylko ze względu na jego skalę i miejsce -, ale także dlatego, że jest to pierwsze publiczne przedstawienie zespołu Arma Hobby. Zapraszam Cię do naszego stoiska. Sprawdź czy dotarły już wypraski Hurricane 1/48 (sorry, nie będziemy mieli jeszcze modeli), zobacz jak zaawansowany jest najnowszy model 1/72. " 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 4 Czerwca 2023 Share Napisano 4 Czerwca 2023 11 godzin temu, abtb napisał: Mam ale to porą wieczorową. Czuję się oszukany. 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arhtus Napisano 4 Czerwca 2023 Share Napisano 4 Czerwca 2023 (edytowane) Arma jeszcze nie pokazała chyba seryjnych wyprasek, a w preorderze deklarowała wysyłkę na pierwszy tydzień czerwca. Możliwe jest, że Hurri wystartuje już w tym zbliżającym się tygodniu? Edytowane 4 Czerwca 2023 przez arhtus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woit Napisano 4 Czerwca 2023 Share Napisano 4 Czerwca 2023 4 godziny temu, Xmen napisał: Czuję się oszukany. Proszę: https://twitter.com/Woit_1900/status/1665286635234242560?t=I2TgITmJp-wUkh8q8IDqaA&s=19 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 4 Czerwca 2023 Share Napisano 4 Czerwca 2023 12 minut temu, Woit napisał: Proszę: https://twitter.com/Woit_1900/status/1665286635234242560?t=I2TgITmJp-wUkh8q8IDqaA&s=19 Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zatras Napisano 4 Czerwca 2023 Share Napisano 4 Czerwca 2023 14 godzin temu, martinello napisał: zobacz jak zaawansowany jest najnowszy model 1/72. " I co ,zobaczyłeś/dowiedziałeś się co to za model i jak jest zaawansowany ? Tak to jest dać wiarę dwóm ,,szczwanym " biznesmenom z AH ,,Cuś tam bydzie -przed świetami" tera wymęczony w bólach Hurri w 1/48" Oj żeby tak im ta skala i ten model bokiem nie wyszedł. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 4 Czerwca 2023 Share Napisano 4 Czerwca 2023 (edytowane) Zatras - bierzesz coś na uspokojenie ? Jeśli czytanie modelworka tak cię denerwuje, że zaczynamy być agresywny to może zrezygnuj Edytowane 4 Czerwca 2023 przez martinello 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zatras Napisano 4 Czerwca 2023 Share Napisano 4 Czerwca 2023 Generalnie przyjemnie czyta mi się Modelworka ,ale Twoich wydumanych postów już nie -ot tak po prostu ;po ludzku i to mnie chyba denerwuje ! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 4 Czerwca 2023 Share Napisano 4 Czerwca 2023 (edytowane) W dniu 4.06.2023 o 07:28, Xmen napisał: Czuję się oszukany. Mmhh, na pewno Jeszcze napisz, że zamówiłeś w preorderze 2 szt Proszszę bardzo: Edytowane 6 Czerwca 2023 przez abtb 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caughtinthemiddle Napisano 4 Czerwca 2023 Share Napisano 4 Czerwca 2023 5 godzin temu, zatras napisał: Generalnie przyjemnie czyta mi się Modelworka ,ale Twoich wydumanych postów już nie -ot tak po prostu ;po ludzku i to mnie chyba denerwuje ! Ależ jest na to bardzo prosta metoda: 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zatras Napisano 4 Czerwca 2023 Share Napisano 4 Czerwca 2023 Ależ ja wiem o tym myku ,tylko wtedy tracił bym sens/bezsens całego wątku, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TM48 Napisano 4 Czerwca 2023 Share Napisano 4 Czerwca 2023 4 minuty temu, zatras napisał: tylko wtedy tracił bym sens/bezsens całego wątku 8 godzin temu, zatras napisał: ale Twoich wydumanych postów już nie -ot tak po prostu ;po ludzku i to mnie chyba denerwuje ! To nie ma innego wyjścia, trzeba zrobić punkt regulaminu żeby ludzie pisali tylko to co Cię nie denerwuje. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zatras Napisano 4 Czerwca 2023 Share Napisano 4 Czerwca 2023 Albo... niech piszą tacy ,co faktycznie się na czymś znają ,ludzie konkretni ,a nie,, fafuły '' co im dzwoni coś między uszami ,a wydaje im się że mają pojęcie o planach wydawniczych i wartości merytorycznej wydawanych modeli w 1/72 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 4 Czerwca 2023 Share Napisano 4 Czerwca 2023 Po wpisach w tym wątku, miałem nadzieję, że na Babarybie, przy stoisku Army będzie jakaś mała bitka, a co najmniej awanturka. No, ale nic z tego. Może następnym razem... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 5 Czerwca 2023 Share Napisano 5 Czerwca 2023 11 godzin temu, abtb napisał: Mmhh, na pewno Oczywiście że tak. 11 godzin temu, abtb napisał: Jeszcze napisz, że zamówiłeś w preorderze 2 szt A w życiu.Nie ta skala.Mam jednego w 72 i wystarczy. Chciałem zobaczyć czy coś się zmieniło ale z tego co widzę na zdjęciach to nic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi