Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
5 godzin temu, martinello napisał:

Wracając do meritum.

Na Babarybie podobno jest pokazany sklejony huras

Jak najbardziej jest :wink:

• Haha 1
Napisano

Mam ale to porą wieczorową. Macałem płat i powiem jedno - WOW!

• Like 1
Napisano
Teraz, abtb napisał:

Macałem płat i powiem jedno - WOW!

Ja tam wolę macać coś innego by powiedzieć WOW ale co kto lubi.:haha:

• Like 2
  • Haha 5
Napisano

Przecież już jeden napisał na forum, że jak się nie macało to jest się tylko "internetowym komentatorem" :wink:

• Haha 1
Napisano
16 minut temu, zatras napisał:

A ten nowy model w 1/72 ,co to się komuś tu przyśnił- to gdzie :hmmm:

W 72 nic nowego nie pokazali, za to usłyszeć było można od przedstawiciela, że Mustang D "przed świętami".

Napisano
42 minuty temu, Fixer napisał:

W 72 nic nowego nie pokazali, za to usłyszeć było można od przedstawiciela, że Mustang D "przed świętami".

Najbliższe święto już 8 czerwca ! 

• Like 1
Napisano
W dniu 31.05.2023 o 20:28, martinello napisał:

Na Babarybie ma być prezentacja nowego modelu w 1/72.

Nie wiem co to będzie, ale na pewno będzie (wg niektórych) za drogi 😀

W dniu 1.06.2023 o 21:45, martinello napisał:

przypominam - pisałem o nowym, tajemniczym modelu w 72.

Mam nadzieje, ze po premierze ktoś zamieści na forum co to za model...

Kolego masz jakieś  widzenia, objawienia ,halucynacje ? Może dawka jest za silna i trzeba zmniejszyć o połowę !

46 minut temu, Fixer napisał:

A co to za święta -ŚWIĘTO  LASU ???

Napisano
1 godzinę temu, zatras napisał:

Kolego masz jakieś  widzenia, objawienia ,halucynacje ? Może dawka jest za silna i trzeba zmniejszyć o połowę !

Dawka OK. Nie narzekam :)

Podstawą moich widzeń, objawień i halucynacji była informacja z Newslettera od ArmaHobby -> cyt (podkreślenie moje):

"W najbliższy weekend bierzemy udział w Warszawskim Festiwalu Modelarskim Babaryba. Dla naszej firmy to wydarzenie jest ważne nie tylko ze względu na jego skalę i miejsce -, ale także dlatego, że jest to pierwsze publiczne przedstawienie zespołu Arma Hobby.

Zapraszam Cię do naszego stoiska. Sprawdź czy dotarły już wypraski Hurricane 1/48 (sorry, nie będziemy mieli jeszcze modeli), zobacz jak zaawansowany jest najnowszy model 1/72. "

• Like 1
  • Haha 1
Napisano
11 godzin temu, abtb napisał:

Mam ale to porą wieczorową.

Czuję się oszukany..placze:

• Like 1
  • Haha 1
  • Sad 1
Napisano (edytowane)

Arma jeszcze nie pokazała chyba seryjnych wyprasek, a w preorderze deklarowała wysyłkę na pierwszy tydzień czerwca. Możliwe jest, że Hurri wystartuje już w tym zbliżającym się tygodniu?

Edytowane przez arhtus
Napisano
14 godzin temu, martinello napisał:

zobacz jak zaawansowany jest najnowszy model 1/72. "

I co ,zobaczyłeś/dowiedziałeś się co to za model i jak jest zaawansowany ? Tak to jest  dać wiarę dwóm ,,szczwanym " biznesmenom  z AH

,,Cuś tam bydzie -przed świetami"  tera wymęczony w bólach Hurri w 1/48"  Oj żeby tak im ta skala i ten model bokiem nie wyszedł.

• Confused 1
Napisano (edytowane)

Zatras - bierzesz coś na uspokojenie ?

Jeśli czytanie modelworka tak cię denerwuje, że zaczynamy być agresywny to może zrezygnuj :)

Edytowane przez martinello
  • Like 4
Napisano

Generalnie przyjemnie czyta mi się Modelworka ,ale Twoich wydumanych postów już nie -ot tak po prostu ;po ludzku i to mnie chyba denerwuje !

• Like 2
Napisano (edytowane)
W dniu 4.06.2023 o 07:28, Xmen napisał:

Czuję się oszukany..placze:

Mmhh, na pewno :wink:

Jeszcze napisz, że zamówiłeś w preorderze 2 szt :chytry:

Proszszę bardzo:

0CdCqJA.jpg

HevWqvk.jpg

kP4C8lb.jpg

do0tDWB.jpg

pFMPgIV.jpg

CfB7GAR.jpg

Edytowane przez abtb
  • Like 1
  • Thanks 3
Napisano
4 minuty temu, zatras napisał:

tylko wtedy tracił bym sens/bezsens całego wątku

8 godzin temu, zatras napisał:

ale Twoich wydumanych postów już nie -ot tak po prostu ;po ludzku i to mnie chyba denerwuje !

To nie ma innego wyjścia, trzeba zrobić punkt regulaminu żeby ludzie pisali tylko to co Cię nie denerwuje.

• Like 2
  • Haha 1
Napisano

Albo... niech piszą tacy ,co faktycznie się na czymś znają ,ludzie konkretni ,a nie,, fafuły '' co im dzwoni coś między uszami ,a wydaje im się że mają pojęcie o planach wydawniczych i wartości merytorycznej wydawanych modeli w 1/72

Napisano

Po wpisach w tym wątku, miałem nadzieję, że na Babarybie, przy stoisku Army będzie jakaś mała bitka, a co najmniej awanturka.

No, ale nic z tego.  Może następnym razem...

• Like 2
Napisano

Mmhh, na pewno :wink:

Oczywiście że tak.:mrgreen:

Jeszcze napisz, że zamówiłeś w preorderze 2 szt :chytry:

A w życiu.Nie ta skala.Mam jednego w 72 i wystarczy.

Chciałem zobaczyć czy coś się zmieniło ale z tego co widzę na zdjęciach to nic.