Woit Napisano 30 Grudnia 2024 Share Napisano 30 Grudnia 2024 1 godzinę temu, TM48 napisał: Hmm, czyli Arma pracuje nad Lightningiem. Dobrze wiedzieć. Dokładnie to samo pomyślałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 30 Grudnia 2024 Share Napisano 30 Grudnia 2024 2 godziny temu, panDespota napisał: Kurcze ja właśnie dzisiaj skończyłem swoją jaskółkę. W kolejce czeka jeszcze wersja dwuniejscowa i rozpoznawcza. Cholera niedawno kupiłem. Z Armą to już tak mam z którymś modelem. Coś kupuje, kleje a po kilku tygodniach wydają nowy model Miałem tak z Hurricanem, Wildcatem, a teraz Jaskółka... Witaj w Klubie! Też tak miałem z różnymi (wydane przez różnych producentów). Chociażby RWD-8, Defiant, B5N, Bf-109 E4 i jeszcze parę by się znalazło. 262 odpuszczę, ale Curtissa kupię. Swoją drogą ciekawie byłoby zrobić "Historię jednego samolotu" robiąc trzy modele: franusko/polski, niemiecki i fiński. @panDespota robimy Czaple? Może ktoś się da sprowokować i wyda. 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
awiatik Napisano 30 Grudnia 2024 Share Napisano 30 Grudnia 2024 Dobra wiadomość.... trzeba będzie kupić. Się zobaczy co tam wystrugali w AH.... przerobiłem Hellero/Smera, wariacje na temat z MPMa, Revella też, czas na AH. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 31 Grudnia 2024 Share Napisano 31 Grudnia 2024 (edytowane) - Edytowane 31 Grudnia 2024 przez Xmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 31 Grudnia 2024 Share Napisano 31 Grudnia 2024 No i spoko, temat znacznie ciekawszy i bardziej nośny niż fanaberia IBG. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi