Mitrandir Napisano 24 Kwietnia 2023 Share Napisano 24 Kwietnia 2023 52 minuty temu, giberes napisał: Ot widzisz, jak Ty mnie zupełnie nie rozumiesz Ja go nie widziałem nawet (nie ta strefa wpływów), ale napisałem i Was pochwaliłem za robotę, bo nie narzekacie jak inni w internetach, tylko robicie modele. I nawet dałem Dziękuję, źle odczytałem intencyjne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 24 Kwietnia 2023 Share Napisano 24 Kwietnia 2023 3 godziny temu, Grzes napisał: Ależ oczywiście, ze się da. A myślę, że powinieneś mieć w kolekcji więcej niż jednego W-3. Oj .. Ty mnie chyba nie lubisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 24 Kwietnia 2023 Share Napisano 24 Kwietnia 2023 Ja sobie też złożyłem, żeby sprawdzić czy się da Co prawda Sokoła, a nie Anakondę, ale może się tu w wątku nikt nie obrazi. No i powiem, że to jednoznacznie nie był łatwy model do złożenia. Spasowanie nie jest złe, ale nie jest idealne - co przy ilości detalu na powierzchni jest bardzo frustrujące w szpachlowaniu. Jakość małych części też pozostawia trochę do życzenia - praktycznie każda wymaga obrabiania skalpelem albo pilnikiem. Ale podsumowując - złożyć się udało, na półce wygląda w porządku. Jak zrobią Głuszca to biorę w ciemno, chociaż jakieś przygotowanie psychiczne przed budową będzie konieczne 11 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 24 Kwietnia 2023 Share Napisano 24 Kwietnia 2023 25 minut temu, Matys napisał: Jak zrobią Głuszca to biorę w ciemno, chociaż jakieś przygotowanie psychiczne przed budową będzie konieczne Głuszec lubi poleżeć przy Żubrze 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kon_Bar Napisano 30 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 30 Kwietnia 2023 Tak sobie siedliśmy z Grzesiem @Mitrandir nad Anakondami. Wiadomo, kto jest w przedzie Grześ pokazał kilka detali - ja jeszcze nawet nie myślałem o tym. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon Napisano 30 Kwietnia 2023 Share Napisano 30 Kwietnia 2023 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 2 Maja 2023 Share Napisano 2 Maja 2023 Można nitować 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 2 Maja 2023 Share Napisano 2 Maja 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 4 Maja 2023 Share Napisano 4 Maja 2023 Mała wzmianka... Plany bardzo przydatne do nitowania No dobra czas spać 14 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 6 Maja 2023 Share Napisano 6 Maja 2023 (edytowane) Edytowane 6 Maja 2023 przez Mitrandir 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 6 Maja 2023 Share Napisano 6 Maja 2023 @Mitrandir malowanie jak zawsze? Bilmodelami? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 6 Maja 2023 Share Napisano 6 Maja 2023 Tu się wiatrakarze pochowali. Malowanki przednie . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon Napisano 6 Maja 2023 Share Napisano 6 Maja 2023 (edytowane) 1 godzinę temu, barszczo napisał: Tu się wiatrakarze pochowali. Malowanki przednie . Proponowałem wspólny warsztacik no ale wyszło że lepiej będzie podziałać w ukryciu i dopiero podzielić się efektami. Grzecho jak zawsze wymiata...tempo zabójcze. Ja dopiero nanoszę nity, przeglądam stare zdjęcia no i wyczekuje farb od Tomasza... ze wszystkich podanych w instrukcji Billmodel bezapelacyjnie najlepszy. Edytowane 6 Maja 2023 przez leon 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 6 Maja 2023 Share Napisano 6 Maja 2023 Godzinę temu, leon napisał: wyczekuje farb od Tomasza... ze wszystkich podanych w instrukcji Billmodel bezapelacyjnie najlepszy. Muszę ich w końcu spróbować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 6 Maja 2023 Share Napisano 6 Maja 2023 3 godziny temu, barszczo napisał: Muszę ich w końcu spróbować. Ostrzegam są lekko kwaśne Tak wszystko to Billmodel, poza czarnym to podkład Mister gunze 1500. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 7 Maja 2023 Share Napisano 7 Maja 2023 Niedzielne mizianie... Zaczyna pomału przypominać anakondę 15 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 7 Maja 2023 Share Napisano 7 Maja 2023 Najlepszy jest ten rudy model na pierwszym zdjęciu... 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panmopsik Napisano 7 Maja 2023 Share Napisano 7 Maja 2023 (edytowane) Wszystko wiadomo, kot robi, Mitrandir tylko foci a potem się chwali. To które Twoje a które kota ? Edytowane 7 Maja 2023 przez panmopsik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 7 Maja 2023 Share Napisano 7 Maja 2023 8 godzin temu, panmopsik napisał: Wszystko wiadomo, kot robi, Mitrandir tylko foci a potem się chwali. To które Twoje a które kota ? Musiałeś tak publicznie? Fotkj niestety są moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panmopsik Napisano 7 Maja 2023 Share Napisano 7 Maja 2023 (edytowane) każdy Mistrz ma swojego ucznia, przynajmniej linie dobrze przeryje a tak poważniej, to lubię Twój warsztat wiatraczny choć szkoda, że takie maleństwa Edytowane 7 Maja 2023 przez panmopsik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
burzatg Napisano 8 Maja 2023 Share Napisano 8 Maja 2023 7 godzin temu, panmopsik napisał: lubię Twój warsztat wiatraczny choć szkoda, że takie maleństwa Też tak mam W dniu 6.05.2023 o 13:01, leon napisał: W dniu 6.05.2023 o 11:22, barszczo napisał: Tu się wiatrakarze pochowali. Malowanki przednie . Proponowałem wspólny warsztacik no ale wyszło że lepiej będzie podziałać w ukryciu i dopiero podzielić się efektami. Szkoda, że nie pykło. Byłem nawet gotów popełnić tegoż Sokoła vel Anakondę. No ale w takim razie ze spokojem popatrzę sobie co tu się wyprawia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 8 Maja 2023 Share Napisano 8 Maja 2023 2 godziny temu, burzatg napisał: Też tak mam Szkoda, że nie pykło. Byłem nawet gotów popełnić tegoż Sokoła vel Anakondę. No ale w takim razie ze spokojem popatrzę sobie co tu się wyprawia. Czemu nie pykło...? 10 godzin temu, panmopsik napisał: każdy Mistrz ma swojego ucznia, przynajmniej linie dobrze przeryje a tak poważniej, to lubię Twój warsztat wiatraczny choć szkoda, że takie maleństwa Niestety możliwości mieszkaniowe i lokalowe są dość ograniczone... A jak się ma ponad 300 śmigłowców trzeba mieć gdzie to trzymać. Niestety koty się obijają, więc mało przybywa tych gotowych. Muszę porobić zdjęcia, bo kilka modeli popełniła a nie ma kiedy galerii zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
burzatg Napisano 8 Maja 2023 Share Napisano 8 Maja 2023 3 godziny temu, Mitrandir napisał: Czemu nie pykło...? Brak odzewu w sprawie W dniu 6.05.2023 o 13:01, leon napisał: Proponowałem wspólny warsztacik no ale wyszło że lepiej będzie podziałać w ukryciu i dopiero podzielić się efektami. A Sokoła i tak chętnie zrobię choć pierwszy będzie TOPR ale w 48. Potem się zobaczy A kolegom lepiącym Anakondy kibicuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 8 Maja 2023 Share Napisano 8 Maja 2023 2 minuty temu, burzatg napisał: Brak odzewu w sprawie A Sokoła i tak chętnie zrobię choć pierwszy będzie TOPR ale w 48. Potem się zobaczy A kolegom lepiącym Anakondy kibicuję Nie rób scen... Wskakuj tu ze swoim. Ja nie umiem warsztatu grupowego założyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
burzatg Napisano 8 Maja 2023 Share Napisano 8 Maja 2023 (edytowane) 5 minut temu, Mitrandir napisał: Nie rób scen... Wskakuj tu ze swoim. Ja nie umiem warsztatu grupowego założyć Chętnie, przecież wiadomo, że w grupie siła i większa mobilizacja, ale nawet materiału wyjściowego w chwili obecnej brak Także zostaje podpatrywanie i kibicowanie Edytowane 8 Maja 2023 przez burzatg 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi