rosik Napisano 13 Maja 2023 Share Napisano 13 Maja 2023 Scena przedstawia zajęcia taktyczne w jakichś starych koszarach. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosik Napisano 13 Maja 2023 Autor Share Napisano 13 Maja 2023 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 13 Maja 2023 Share Napisano 13 Maja 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panmopsik Napisano 13 Maja 2023 Share Napisano 13 Maja 2023 (edytowane) Fajnie, że operatorzy są mobilni a i dodatki ruchome, można poprawiać ich pozycje. Brama ma szansę na otwarcie ? Właśnie zajrzałem na profil, dzięki za pozostałą twórczość PL : ) Edytowane 13 Maja 2023 przez panmopsik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 13 Maja 2023 Share Napisano 13 Maja 2023 Scenka pomysłowa, przypomina jedną ze scen szkolenia Bravo w serialu Seal Team. Nie pasuje mi tylko to jedno drzewo z prawej strony, zaburza mi trochę harmonię sceny, zbyt symetryczna się wydaje. Może gdyby to z lewej było na szczycie pagórka, to może przełamało by kompozycję, no ale to imo, więc nie przejmuj się moim wpisem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SFModel Napisano 13 Maja 2023 Share Napisano 13 Maja 2023 Z każdym zdjęciem czekałem na dalszy ciąg zdarzeń. Na ich wejście do środka i walkę z zabunkrowanym wrogiem. Tak wciąga od pierwszego zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 13 Maja 2023 Share Napisano 13 Maja 2023 Klimatyczne, podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 14 Maja 2023 Share Napisano 14 Maja 2023 Wygląda bardzo dobrze, piękne detale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krn78 Napisano 14 Maja 2023 Share Napisano 14 Maja 2023 Podoba mi się. Scena jest dopracowana i z dbałością o szczegóły, ale.. nie za gęsto ich tam? W jakiejś skrajnej sytuacji ten z przodu nie będzie miał gdzie uciekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panmopsik Napisano 15 Maja 2023 Share Napisano 15 Maja 2023 (edytowane) edit Edytowane 15 Maja 2023 przez panmopsik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 15 Maja 2023 Share Napisano 15 Maja 2023 Pięknie zmalowane ! ! ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 16 Maja 2023 Share Napisano 16 Maja 2023 W dniu 14.05.2023 o 10:29, krn78 napisał: ale.. nie za gęsto ich tam? W jakiejś skrajnej sytuacji ... Brak ubezpieczenia od góry. Wystarczy jeden granat i pomiędzy ścianami powstanie piękny efekt...6 trupów. A pod względem wykonawstwa super. Jedyne czego się czepię to elektryka. Zardzewiałe puszki przyłączeniowe ale kable jakby wymienione były wczoraj. A poza tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 16 Maja 2023 Share Napisano 16 Maja 2023 Świetna, najwyższa klasa, podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kryspacz Napisano 16 Maja 2023 Share Napisano 16 Maja 2023 Świetna scenka i wykonanie (no. może poza celowaniem w głowę kolegi BLOS!!!! ) Efekt końcowy doskonały! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 16 Maja 2023 Share Napisano 16 Maja 2023 Mundury jak prawdziwe, gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 18 Maja 2023 Share Napisano 18 Maja 2023 Trochę sektory do poprawki, ale całość pomysłowa i fajnie zrobiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 18 Maja 2023 Share Napisano 18 Maja 2023 Ciekawie i oryginalnie zrobiona scenka Drzewo z prawej wygląda słabo i nienaturalnie. Ja bym je usunął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi