Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 weeks later...
  • 6 months later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Napisano

Czy nowy Revell Boeing 747-8F UPS 03912, to jest przepak Zvezdy ?. Czy miał kttoś styczność z tym modelem ?. Wygląda, że nie jest to Zvezda, ale nie jestem pewien. Nie miałem do czynienia z modelami Revella, więc dlatego pytam .

• 5 weeks later...
Napisano

Czyli na czasie - ekologicznie. Wygrał papier nad "złym" plastykiem. Tymczasem nabyłem I-16 Zwezdy tylko kiedy ja go poskładam.

• 3 weeks later...
Napisano

An-225 Mrija  już dostępny w regularnej sprzedaży, ale w Polsce znalazłem tylko w Conrad.pl

Choć ja i tak "bohatersko"  wstrzymuję się z zakupem ?

• 2 weeks later...
Napisano

Ja już przeglądałem ceny, ale na razie się wstrzymuję, choć nie wiem jak długo wytrzymam?. Najtaniej znalazłem na jebaju za 380 z przesyłką, norma to minimum 400 albo odpowiednik 100 ojro.

• Like 1
Napisano
W dniu 28.12.2018 o 13:05, milczacy napisał:

I co? Nikt z modelworka nie skusił się jeszcze na Mriję? Na lotnictwo.net.pl widziałem już bardzo fajny projekcik -> http://lotnictwo.net.pl/7-inne/51-modelarstwo/91122-225_mryja_1_144_revell.html

No cóż, skusiłem się. Amazon za 416 zł. Jak paczka dotarła, to nawet na mnie zrobiła wrażenie ?. 60 cm x 42 cm, największa wypraska niewiele mniejsza. Podział technologiczny bardzo podobny do Rusłana, zwłaszcza kadłub.  Na długość Mrija będzie o jakieś 5 cm dłuższa, ale na szerokość przynajmniej 10 cm więcej. Zaczynam robić zabudowę balkonu pod niego?.

• Like 1
  • 3 weeks later...