Mitrandir Napisano 30 Czerwca 2023 Share Napisano 30 Czerwca 2023 (edytowane) Bardzo zaległa galeria jednej z moich bardziej ulubionych maszyn Minęło ponad 2 lata od budowy tego modelu, ( budowa z pacynkami zamiast palców) ale właśnie sobie zdałem sprawę, że nawet nie mam do niego zdjęć... Więc korzystając z chwili niedysponowania w pracy popełniłem dzisiaj kilka fotek. Maszyna w malowaniu z czasu służby w PKW Afganistan, na co dzień bazuje z tego co mi nie wiadomo w 7 Eskadrze Działań Specjalnych. Wiele osób pomagało merytorycznie przy powstawaniu tego modelu, niniejszym bardzo dziękuję za pomoc i zapraszam do oglądania Model w niewielkiej części złożony z zestawu. Poza elementami parta zaadoptowanymi zestawu dedykowanego Zvezdy, wszystkie pozostałe elementy zostały wykonane we własnym zakresie. Edytowane 30 Czerwca 2023 przez Mitrandir 32 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Floki Napisano 30 Czerwca 2023 Share Napisano 30 Czerwca 2023 Nie chcę tu podpuszczać, ale może do pary pasowało by jeszcze zbudować tak samo steranego walką w górach Hindukuszu Mi-24. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 30 Czerwca 2023 Autor Share Napisano 30 Czerwca 2023 (edytowane) 21 minut temu, Floki napisał: Nie chcę tu podpuszczać, ale może do pary pasowało by jeszcze zbudować tak samo steranego walką w górach Hindukuszu Mi-24. Proponuję zajrzeć do mojego portfolio... Edytowane 30 Czerwca 2023 przez Mitrandir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Floki Napisano 30 Czerwca 2023 Share Napisano 30 Czerwca 2023 24 minuty temu, Mitrandir napisał: Proponuję zajrzeć do mojego portfolio... No cóż nie pomyślałem żeby sprawdzić. W taki razie zwracam honor. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 30 Czerwca 2023 Autor Share Napisano 30 Czerwca 2023 Luzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 30 Czerwca 2023 Share Napisano 30 Czerwca 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 30 Czerwca 2023 Share Napisano 30 Czerwca 2023 Świetny, podoba się . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woit Napisano 30 Czerwca 2023 Share Napisano 30 Czerwca 2023 Ujęcie od spodu jak z jakichś pokazów Brawo! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 30 Czerwca 2023 Share Napisano 30 Czerwca 2023 hmm. 72. No, no ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieh_san Napisano 1 Lipca 2023 Share Napisano 1 Lipca 2023 Jak zawsze ekstra klasa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 1 Lipca 2023 Share Napisano 1 Lipca 2023 Rewelacja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxy Napisano 1 Lipca 2023 Share Napisano 1 Lipca 2023 I to własnie jest modelarstwo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 1 Lipca 2023 Share Napisano 1 Lipca 2023 Szacun robi wrażenie jeden z najlepszych jakie przez te lata widziałem i bardzo mi się podoba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 1 Lipca 2023 Autor Share Napisano 1 Lipca 2023 Miało być tak... ... jak wyszło widzicie sami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 1 Lipca 2023 Share Napisano 1 Lipca 2023 no co. Dobrze wyszło! Aż nabrałem chęci z zapoznaniem się z modelem jednak o rozmiar większym. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 1 Lipca 2023 Autor Share Napisano 1 Lipca 2023 27 minut temu, imt napisał: no co. Dobrze wyszło! Aż nabrałem chęci z zapoznaniem się z modelem jednak o rozmiar większym. Powodzenia... Dłubania od cholery Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yachieku Napisano 2 Lipca 2023 Share Napisano 2 Lipca 2023 Piękny model. Brawo! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
podciech Napisano 2 Lipca 2023 Share Napisano 2 Lipca 2023 Co tu pisać jak modelarz wykonuje model na tak mistrzowskim poziomie . Pozostaje tylko podziwiać i gratulować umiejętności . Przepiękny model z dbałością o dopieszczenie każdego szczegółu . Grześu gratuluje CHAPEAU BAS !!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
burzatg Napisano 3 Lipca 2023 Share Napisano 3 Lipca 2023 Jak zwykle twoje śmiglaki wyglądają fantastycznie Podziwiam kunszt. Ilekroć oglądam twoje prace to mam ochotę na popełnienie kolejnego wiatraka. Inspirujące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 3 Lipca 2023 Autor Share Napisano 3 Lipca 2023 29 minut temu, burzatg napisał: Jak zwykle twoje śmiglaki wyglądają fantastycznie Podziwiam kunszt. Ilekroć oglądam twoje prace to mam ochotę na popełnienie kolejnego wiatraka. Inspirujące Bardzo Ci dziękuję, poniekąd w tym celu je robię... Żeby Was wciągnąć w budowę śmigłowców 19 godzin temu, podciech napisał: Co tu pisać jak modelarz wykonuje model na tak mistrzowskim poziomie . Pozostaje tylko podziwiać i gratulować umiejętności . Przepiękny model z dbałością o dopieszczenie każdego szczegółu . Grześu gratuluje CHAPEAU BAS !!!! Dzięki Podciechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano 11 Lipca 2023 Share Napisano 11 Lipca 2023 Jak zawsze Twoje modele powodują opad mojej szczeki - jak tak dalej pójdzie zbankrutuję prze dentystę. piekna robota!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 11 Lipca 2023 Autor Share Napisano 11 Lipca 2023 33 minuty temu, bart207skw napisał: Jak zawsze Twoje modele powodują opad mojej szczeki - jak tak dalej pójdzie zbankrutuję prze dentystę. piekna robota!!! Dzięki Krzychu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi