barszczo Napisano 12 Sierpnia Share Napisano 12 Sierpnia Nie, no brak słów. Fantastyczna robota . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Witkowski Napisano 13 Sierpnia Autor Share Napisano 13 Sierpnia Piękne dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAREK74 Napisano 14 Sierpnia Share Napisano 14 Sierpnia Przyjemnie się ogląda ten warsztat. Elegancka robota. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frankie Napisano 19 Sierpnia Share Napisano 19 Sierpnia W dniu 14.05.2024 o 12:46, Marcin Witkowski napisał: Niebawem pokażę kilka rzeczy stricte z warsztatu. Tymczasem dziś zdjęcie związane z tematem, do którego wykonania zbierałem się od dość dawna, czekając na jedną z pozycji. Zbieram materiały do budowy modelu F-14 od ponad 30 lat... W celu uzupełnienia źródeł informacji wszelakich rozmowa o F-14 z pilotem. A że przy samolocie, jest dzięki temu sporo szczegółów konstrukcji. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon Napisano 19 Sierpnia Share Napisano 19 Sierpnia A może równoległy warsztat z F-16? Myślę że wielu kolegów chętnie zapoznało by się z tym odkopanym projetem... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Witkowski Napisano 19 Sierpnia Autor Share Napisano 19 Sierpnia 40 minut temu, Frankie napisał: W celu uzupełnienia źródeł informacji wszelakich rozmowa o F-14 z pilotem. A że przy samolocie, jest dzięki temu sporo szczegółów konstrukcji. Dzięki. Znam ten film doskonale i każdemu też mogę polecić. 3 minuty temu, leon napisał: A może równoległy warsztat z F-16? Myślę że wielu kolegów chętnie zapoznało by się z tym odkopanym projetem... Tak, myślę o tym i kiedy faktycznie wezmę go do ręki, to nie wykluczam że uruchomię wątek. Na razie w F-14 chcę domknąć temat cockpitu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 24 Sierpnia Share Napisano 24 Sierpnia @Marcin Witkowskiwyrobisz się z nim na Telford? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Witkowski Napisano 26 Sierpnia Autor Share Napisano 26 Sierpnia W dniu 25.08.2024 o 01:06, kzugaj napisał: @Marcin Witkowskiwyrobisz się z nim na Telford? Nie, ten model chyba nie ma takiego potencjału. Inna sprawa, że w tym roku nie nastawiam się na wyjazd do Telford. za to Super Hornet leci do Eindhoven na SMC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi