Kon_Bar Napisano 12 Maja 2024 Share Napisano 12 Maja 2024 Zawstydzasz mnie i pewnie parę innych osób. Moje 72 wygląda słabiej… Piękne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woit Napisano 12 Maja 2024 Share Napisano 12 Maja 2024 Pięknie... No i problemów z transportem takiego modelu nie będzie :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymulus Napisano 13 Maja 2024 Share Napisano 13 Maja 2024 W dniu 11.05.2024 o 11:57, Mikolaj75 napisał: Widzę tu pewne podobieństwo. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 8 Czerwca 2024 Autor Share Napisano 8 Czerwca 2024 W sumie racja, konsolka przypomina nieco Wall-E Kabinka się umeblowała: 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 8 Czerwca 2024 Share Napisano 8 Czerwca 2024 Prawdziwy olbrzym... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 9 Czerwca 2024 Share Napisano 9 Czerwca 2024 15 godzin temu, Mikolaj75 napisał: Kabinka się umeblowała: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymulus Napisano 10 Czerwca 2024 Share Napisano 10 Czerwca 2024 Widać wielkość w tym maleństwie. Miło się na to patrzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 22 Grudnia 2024 Autor Share Napisano 22 Grudnia 2024 Idzie powoli, ale idzie. Napęd się przygotował - oczywiście częściowo i bez większości osprzętu, bo to już trzeba będzie projektować i montować po wklejeniu korpusu w kratownicę. I po podkładzie: 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lord_karton Napisano 22 Grudnia 2024 Share Napisano 22 Grudnia 2024 Wygląda świetnie i motywuje do pracy. Z jakiej dokumentacji korzystasz? Właśnie sobie kupiłem model w 1:48 ITALERI i pierwszą rzeczą po otwarciu pudełka, która mi przyszła na myśli było: hmmm trzeba zrobić nową belkę ogonową 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Albatros Napisano 22 Grudnia 2024 Share Napisano 22 Grudnia 2024 Piękna robota, świetnie to wygląda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 23 Grudnia 2024 Autor Share Napisano 23 Grudnia 2024 Dzięki za dobre opinie. Lordzie - nie mam dokumentacji typu książka czy monografia. Generalnie przetrząsnąłem sieć w poszukiwaniu materiałów. I rzeczywiście dużo można znaleźć. A co do belki masz rację - dobra kratownica jest kluczem do dobrego wyglądu modeli śmigłowców z takim ogonem (ten czy np. Alouette) - żadna obróbka części zestawowych - wg mnie - niczego tu nie da - trzeba od podstaw 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 23 Grudnia 2024 Super Moderator Share Napisano 23 Grudnia 2024 Nie no, gość się z choinki urwał. Zegarmistrzowska robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 23 Grudnia 2024 Share Napisano 23 Grudnia 2024 4 godziny temu, jawkers napisał: Nie no, gość się z choinki urwał. No jakby nie patrzeć, Święta idą... . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 23 Grudnia 2024 Share Napisano 23 Grudnia 2024 5 godzin temu, jawkers napisał: Nie no, gość się z choinki urwał. Zegarmistrzowska robota. 34 minuty temu, barszczo napisał: No jakby nie patrzeć, Święta idą... . Przeca to "Czubek" i to najlepszy w swoim fachu Mikołaj jak zwykle wymiata... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_1981 Napisano 24 Grudnia 2024 Share Napisano 24 Grudnia 2024 Matkobosko... Szacun! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maxy Napisano 24 Grudnia 2024 Share Napisano 24 Grudnia 2024 Napisano 24 minuty temu Matkobosko... Szacun! Hm, Matchbox też to robił? Nie pamiętam. To takie małe, to nawet szczegółów nie będzie widać na żywo. Jakies szkło powiekszające obok musi być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi