Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Marcinej Napisano 21 Czerwca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Share Napisano 21 Czerwca Witam forumowiczów, Udało się skończyć więc prezentuje. Polski MiG-29 w wersji M, z tym że jeżeli chcemy mieć taką wersję, to zestaw GWH wymaga nieco wkładu własnego. Z minusów na pewno olany przez Chińczyków temat wnęk podwozia głównego, które również trzeba przerabiać. Coś tam warto podłubać przy owiewce, bo producent daje tylko lusterka… OGÓLNIE to co dostajemy w pudełku to dobra baza, ładnie przenitowany i większość elementów pasuje bez problemu. Malowany jak zwykle Gunze C. Z dodatków: konwersja do polskiej wersji M od podstaw kokpit - Quinta żywiczny fotel K-36 - Aires dysze silników, belki uzbrojenia i kółeczka - Reskit maski oszklenia, remove’y - Eduard pitot - Master kalkomania - Model Maker Zapraszam do galerii. Model do obejrzenia jutro w Inowrocławiu. 55 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 21 Czerwca Share Napisano 21 Czerwca Piękna robota . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 22 Czerwca Share Napisano 22 Czerwca Świetny. Podoba się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kelly9mm Napisano 22 Czerwca Share Napisano 22 Czerwca Smakowity, bardzo subtelnie pomalowany. Przydałby się nieco ostrzejsze zdjęcia, żeby się lepiej tym cackiem podelektować. Dobra robota! pozdrawiam, Marcin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 22 Czerwca Share Napisano 22 Czerwca Ślicznie wyszedł, jak to już zauważył powyżej kolega kelly9mm - subtelnie. Przednia goleń ucieka lekko w prawo (patrząc od przodu), czy to tylko złudzenie? Tak czy inaczej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcinej Napisano 22 Czerwca Autor Share Napisano 22 Czerwca (edytowane) 2 godziny temu, Rafał B napisał: Ślicznie wyszedł, jak to już zauważył powyżej kolega kelly9mm - subtelnie. Przednia goleń ucieka lekko w prawo (patrząc od przodu), czy to tylko złudzenie? Tak czy inaczej No coś tam delikatnie uciekło… ustawione pod wodzidło Edytowane 22 Czerwca przez Marcinej 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcinej Napisano 22 Czerwca Autor Share Napisano 22 Czerwca 3 godziny temu, kelly9mm napisał: Smakowity, bardzo subtelnie pomalowany. Przydałby się nieco ostrzejsze zdjęcia, żeby się lepiej tym cackiem podelektować. Dobra robota! pozdrawiam, Marcin Po Inowrocławiu wstawię fotki detali, zabrakło czasu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boberm1 Napisano 22 Czerwca Share Napisano 22 Czerwca Zazdroszczę!!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 22 Czerwca Share Napisano 22 Czerwca Podoba mi się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arhtus Napisano 22 Czerwca Share Napisano 22 Czerwca (edytowane) Świetny, a pierwsze zdjęcie jest mega. Powiedziałbym, że aż czuć tego Miga na nim Kółka trochę teges... Edytowane 22 Czerwca przez arhtus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hellvis Napisano 23 Czerwca Share Napisano 23 Czerwca W dniu 22.06.2024 o 07:43, kelly9mm napisał: Smakowity, bardzo subtelnie pomalowany. Tak, świetne subtelne wykończenie to chyba to co najbardziej rzuca się w oczy. Piękny model 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin70 Napisano 23 Czerwca Share Napisano 23 Czerwca Super. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duju69 Napisano 24 Czerwca Share Napisano 24 Czerwca Model super. Najbardziej podoba mi się brudzenie które jest subtelne a zarazem rzucające się w oczy.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 26 Czerwca Share Napisano 26 Czerwca Model jak najbardziej super zrobiony, malowanie, brudzenia itd ale... No właśnie jest jed o ale dotyczące dysz, zestawów GWH, może nie grzeszą subtelnością ale mają prawidłową średnicę, odpowiadającą samolotowi ma postoju, niestety Reskit-owskie dysze odpowiadają średnicą pracującym silnikom niestety.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcinej Napisano 27 Czerwca Autor Share Napisano 27 Czerwca 13 godzin temu, Tazman79 napisał: Model jak najbardziej super zrobiony, malowanie, brudzenia itd ale... No właśnie jest jed o ale dotyczące dysz, zestawów GWH, może nie grzeszą subtelnością ale mają prawidłową średnicę, odpowiadającą samolotowi ma postoju, niestety Reskit-owskie dysze odpowiadają średnicą pracującym silnikom niestety.... Tego nie wiedziałem. Słuszna uwaga Tych „ale” w modelu jeszcze kilka jest, ale sam nic nie powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iceman Napisano 27 Czerwca Share Napisano 27 Czerwca Wystawiłeś go w Inowrocławiu? Bardzo fajna praca. Podoba się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Albatros Napisano 27 Czerwca Share Napisano 27 Czerwca Bardzo ładna praca, świetnie, subtelnie pomalowany, bardzo mi się podoba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 27 Czerwca Share Napisano 27 Czerwca Piękny! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcinej Napisano 27 Czerwca Autor Share Napisano 27 Czerwca 2 godziny temu, iceman napisał: Wystawiłeś go w Inowrocławiu? Bardzo fajna praca. Podoba się Zgadza się, był w Ino nieskromnie pochwalę się, że zdobył nawet wyróżnienie W tym roku planuje jeszcze wypad do Stalowej Woli i Dęblina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 1 Lipca Share Napisano 1 Lipca Moje gratulacje tak delikatnego malowania i subtelnego brudzingu dawno nie widziałem . Bardzo ładny model . Gratuluję również wyróżnienia . Pozdrawiam Mirek . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunch896tearful Napisano 7 Lipca Share Napisano 7 Lipca Piekny model, moglbys napisac jakich numerow farb uzyles? z gory dzieki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcinej Napisano 8 Lipca Autor Share Napisano 8 Lipca (edytowane) 11 godzin temu, Lunch896tearful napisał: Piekny model, moglbys napisac jakich numerow farb uzyles? z gory dzieki Dobierałem z Gunze C po numerach FS, wyszło C306 i C308 na plamy kamo. Ale nie do końca byłem zadowolony i wyszło jak zwykle u mnie, robiłem poprawki „na oko”. Edytowane 8 Lipca przez Marcinej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzejo Napisano 26 Lipca Share Napisano 26 Lipca Podoba sie Naprawdę fantastycznie wykonany i zmalowany model 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bzyku741 Napisano 9 Sierpnia Share Napisano 9 Sierpnia Świetnie się prezentuje! Mógłbyś udzielić mi informacji co do konwersji do wersji M? Mam w składzie MiG'a od GWH i zastanawiam się właśnie czy nie ruszyć tematu polskiej 29'tki, wersja M byłaby mile widziana na mojej półce ale nie wiem dokładnie co trzeba przerobić/dorobić/dokupić Pozdrawiam! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 10 Sierpnia Share Napisano 10 Sierpnia Przepiękny! Gratuluję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi