abtb Napisano 18 Sierpnia Share Napisano 18 Sierpnia Witam w kolejnej "śledziowej" galerii z poranną kawą . Dziś z założenia ostatni (na dzień dzisiejszy ), 36-ty "śledź" zamykający zmagania z "Ławicą śledzi", której tworzenie rozpocząłem startując w konkursie "Reszta świata" na PWM w końcówce 2018 roku. Zmagania z modelem pierwszej 104-ki zakończyłem w 2019r i prezentowała się tak: Po pięciu latach trudnych i ciężkich walk z poszczególnymi "śledziami", zmagania z tematem kończę tym modelem: Lockheed CF-104 Starfighter, 421 Eskadra (Czerwony Indianin) 2 Skrzydło Kanadyjskiej Grupy Lotniczej, baza Baden-Sollingen, Niemcy Zachodnie, 1972r I to by było chyba na tyle w temacie Plan jest taki by za tydzień do kawy podać .... ale komu by się chciało oglądać w jednym rzucie całą, liczącą 36 modeli, kolekcję F-104 (w końcu to może być ponad 100 zdjęć ) 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 18 Sierpnia Share Napisano 18 Sierpnia Śledź po Kanadyjsku na bogato. Świetne są te wielkie oznaczenia na skrzydłach, podoba się bardzo . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 18 Sierpnia Share Napisano 18 Sierpnia To już pięć lat minęło? Jak ten czas zapiernicza. Bardzo ładny model. Gratuluję również koledze konsekwencji w tworzeniu kolekcji .Na pewno robi olbrzymie wrażenie.Niestety nie będzie mi dane przekonać się o tym osobiście. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 18 Sierpnia Share Napisano 18 Sierpnia Piękny śledź! Nieustannie podoba mi się jak ładnie siada Ci sreberko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 18 Sierpnia Share Napisano 18 Sierpnia Ładnie się prezentuje, gadżety postojowe dodają uroku i realizmu. Kolekcję - bez ostatnich egzemplarzy - oglądałem na Babarybie i robi naprawdę duże wrażenie. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 18 Sierpnia Share Napisano 18 Sierpnia Model piękny. Kolekcja imponująca. Oglądałem w tym roku i mam nadzieję obejrzeć w przyszłym roku kompletną kolekcję na kolejnej edycji Babaryby. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudy0007 Napisano 18 Sierpnia Share Napisano 18 Sierpnia Podoba się otwarta kabina i FOD-y 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 18 Sierpnia Share Napisano 18 Sierpnia Otwieram rano kawę, a tu...... o bossssz, znowu śledź . Czekam na podobne zaangażowanie z produktem francuskim. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 18 Sierpnia Share Napisano 18 Sierpnia 4 minuty temu, giberes napisał: Czekam na podobne zaangażowanie z produktem francuskim. Płonne twe nadzieje. Kolega @abtb jasno się określił w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 18 Sierpnia Share Napisano 18 Sierpnia Model perfekt za kolekcję skrzynka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 18 Sierpnia Share Napisano 18 Sierpnia Podoba mi się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikernytzu Napisano 18 Sierpnia Share Napisano 18 Sierpnia Pięknie zrobione malowanie,cieniowanie... perfekcja. Gratuluje imponującej kolekcji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 18 Sierpnia Share Napisano 18 Sierpnia Cudo... Panie ładny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 19 Sierpnia Autor Share Napisano 19 Sierpnia DZIĘKUJĘ BARDZO za opinie i uwagi Bardzo się cieszę, że ten ostatni () w kolekcji "śledzik" tak bardzo przypadł wam do gustu Na razie piszę, że "ostatni" choć tak po prawdzie wiadomo, że w planach mam jeszcze co najmniej dwie sztuki w dość ciekawych malowaniach. Ale o tym będziemy rozprawiać w przyszłym roku. 22 godziny temu, giberes napisał: Czekam na podobne zaangażowanie z produktem francuskim Czekać zawsze można Jak wspomniał @Xmen, francuzy to plan na przyszły rok, ale na pewno nie w ilości hurtowej. Co najwyżej 1-2 sztuki "trójki". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 19 Sierpnia Share Napisano 19 Sierpnia 6 minut temu, abtb napisał: Ale o tym będziemy rozprawiać w przyszłym roku. Dlaczego dopiero w przyszłym roku? Wszak jeszcze trzy miesiące do sylwestra.Czasu od groma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 19 Sierpnia Autor Share Napisano 19 Sierpnia 13 minut temu, Xmen napisał: Dlaczego dopiero w przyszłym roku? Ponieważ: 1) na razie brak modeli Mirage w składziku; 2) na warsztacie jest jeszcze kilka ciekawych modeli, które mam zamiar skończyć/dokończyć/zbudować w tym roku; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kelly9mm Napisano 19 Sierpnia Share Napisano 19 Sierpnia Piękna rybka, nie ma co. Podziwiam . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 19 Sierpnia Share Napisano 19 Sierpnia 4 godziny temu, abtb napisał: Na razie piszę, że "ostatni" choć tak po prawdzie wiadomo, że w planach mam jeszcze co najmniej dwie sztuki w dość ciekawych malowaniach. Ale o tym będziemy rozprawiać w przyszłym roku. Ja myślałem że to zdanie dotyczy F-104 a nie Mirage ale może źle zrozumiałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 19 Sierpnia Autor Share Napisano 19 Sierpnia 1 minutę temu, Xmen napisał: Ja myślałem że to zdanie dotyczy F-104 Tak, dobrze myślałeś/ myślisz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sjmport Napisano 19 Sierpnia Share Napisano 19 Sierpnia Podoba mi się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 31 Sierpnia Share Napisano 31 Sierpnia Jak zawsze fajny śledzik w Twoim wykonaniu :). Nie wiem co Ty widzisz w tych 104 ale robisz je dobrze jakbyś był jakimś ich wielkim fanem. Twoja kolekcja robi wrażenie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 1 Września Share Napisano 1 Września Dzięki z a kolejnego F-104. Widać progres wobec pierwszego! Świetnie się ogląda Twoje "śledziki". Pozdrawiam! Życzę dobrej niedzieli i pozostałych dni tygodnia! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skarczu Napisano 5 Września Share Napisano 5 Września Piękna robota. Podoba mi się ten śledzik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano 8 Września Share Napisano 8 Września A ja się wyłamię - mnie się już śledzie sprzykryły i opatrzyły i jeśli to zapowiedź końca - to cieszę się i trzymam za słowo. Podziwiam konsekwencję, warsztat, upór, ale Twój MiG to było jak wpuszczenie świeżego powietrza do sklepu rybnego. Czekam z utęsknieniem na nowe rzeczy. (Skądinąd to moja ulubiona ryba). Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 8 Września Share Napisano 8 Września Godzinę temu, kozborn napisał: jeśli to zapowiedź końca - to cieszę się i trzymam za słowo. Obawiam się że płonne twe nadzieje i nie jest to ostatnie słowo kolegi @abtbw tym temacie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi