halset Napisano 30 Listopada Share Napisano 30 Listopada Finito 36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 30 Listopada Share Napisano 30 Listopada Całość Wspaniała! Fajoska! Wręcz doskonała! Napisz jeszcze proszę skąd ludki na pace i jak to się robi taką wodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 30 Listopada Share Napisano 30 Listopada Spektakularne wręcz, fantastyczny pomysł i wykonanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pojara Napisano 30 Listopada Share Napisano 30 Listopada (edytowane) Mocne gratulacje Edytowane 30 Listopada przez Pojara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luck82 Napisano 30 Listopada Share Napisano 30 Listopada Rewelacyjny!!! No i kilka razy się upewniałem co do skali, ale faktycznie czarno na białym 1:72 Coś fantastycznego. Piękny model i super pomysł na scenkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 30 Listopada Share Napisano 30 Listopada Wyrywa z butów. Świetny model i jeszcze lepsza scenka. Cudo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TM48 Napisano 30 Listopada Share Napisano 30 Listopada Przepraszam! Ta nowa moda jest silniejsza ode mnie. 319391499363471367.mp4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalor Napisano 1 Grudnia Share Napisano 1 Grudnia 36 minut temu, TM48 napisał: Przepraszam! Ta nowa moda jest silniejsza ode mnie. 319391499363471367.mp4 Proszę nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 1 Grudnia Share Napisano 1 Grudnia REWELACJA !! detalizacja mistrzowska, wygląda jak 1/35 z czego robiona woda ?? @halsetnapisz proszę coś więcej jaka technologia... bardzo fajny taki lekko mętny efekt powstał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TM48 Napisano 1 Grudnia Share Napisano 1 Grudnia 13 minut temu, Kalor napisał: Proszę nie. No weź, wiocha nas wszechogarnia, musimy poddać się ewolucji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalor Napisano 1 Grudnia Share Napisano 1 Grudnia (edytowane) 9 minut temu, TM48 napisał: No weź, wiocha nas wszechogarnia, musimy poddać się ewolucji. Nie, naoglądałem się w tamtym roku jak przeróżni techbro znęcali się w ten sposób nad artystami. "Patrz, poprawiłem twój obraz!" nie, nie i jeszcze raz nie. Teraz co? "Patrz jak AI usprawniło twój model!" Edytowane 1 Grudnia przez Kalor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
x_bandit Napisano 1 Grudnia Share Napisano 1 Grudnia Genialne ! Super pomysł i realizacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TM48 Napisano 1 Grudnia Share Napisano 1 Grudnia 2 godziny temu, Kalor napisał: Nie, naoglądałem się w tamtym roku jak przeróżni techbro znęcali się w ten sposób nad artystami. "Patrz, poprawiłem twój obraz!" nie, nie i jeszcze raz nie. Teraz co? "Patrz jak AI usprawniło twój model!" Serio? Będziemy z igły robić widły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemek261 Napisano 1 Grudnia Share Napisano 1 Grudnia Fantazja, super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 1 Grudnia Share Napisano 1 Grudnia Jeden z lepszych modeli, jakie widziałem w tym roku. Zachwyt tym większy, ze to 1:72. Pierwsze 2-3 zdjęcia, gdyby były z podłożonym tłem wyglądałyby na realne foto z akcji. Woda zrobiona fantastycznie. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kryspacz Napisano 1 Grudnia Share Napisano 1 Grudnia Niesamowite, to na pewno 1:72? Fantastyczny i pomysł, i realizacja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioc Napisano 1 Grudnia Share Napisano 1 Grudnia Wspaniały pomysł, wykonanie i osiągnięty efekt. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemekW Napisano 1 Grudnia Share Napisano 1 Grudnia Podoba się Mocno Bardzo! Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 1 Grudnia Share Napisano 1 Grudnia Szacun i za model i za wykonanie wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_1981 Napisano 1 Grudnia Share Napisano 1 Grudnia Super! Ryje banię napis "Fila" na koszulce- super smaczek z tamtych lat. Wyszedł tak realistycznie a jest bardzo malutki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 1 Grudnia Share Napisano 1 Grudnia Bajka miejsce honorowe galerii pewne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 1 Grudnia Share Napisano 1 Grudnia No scenka super, chyba wódkę pili bo tacy rozweseleni na pace, domy potracili to co im zostało tylko się napić.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 1 Grudnia Autor Share Napisano 1 Grudnia Dzięki za komentarze! Nie dajcie się zwieść zdjęciom, na żywo nie wygląda tak dobrze 15 godzin temu, Grzes napisał: Napisz jeszcze proszę skąd ludki na pace i jak to się robi taką wodę. 13 godzin temu, M.A.V. napisał: z czego robiona woda ?? @halsetnapisz proszę coś więcej jaka technologia... bardzo fajny taki lekko mętny efekt powstał Ludki to wydruki 3d z jakichśtam moich zapasów, średnio zdetalowane ale do 72 może być, odpowiednio poustawiane żeby pasowały do skrzyni. Woda to po prostu żywica zabarwiona kilkoma kroplami Flat Earth od Tamki (odrobina więcej by nie zaszkodziła, efekt wyszedł trochę zbyt przejrzysty). Zrobiłem parę błędów ze względu na to, że gonił mnie czas - okazało się że "moja" żywica się skończyła więc na szybko zamówiłem jakąkolwiek, patrząc tylko na możliwie szybką dostawę. Okazało się że grzeje się mocniej niż bym chciał i efekt jest taki, że podczas wiązania narobiło się sporo nowych bąbelków których wcześniej nie było i wygląda to średnio. Piana to Sea Foam Texture od Green Stuff World + wata zmieszana ze Still Water - nie było czasu na testy więc poszedłem na żywioł i improwizowałem. 3 godziny temu, Michal_1981 napisał: Ryje banię napis "Fila" na koszulce- super smaczek z tamtych lat. Wyszedł tak realistycznie a jest bardzo malutki... Napis to kalka którą sobie kiedyśtam zrobiłem. Na torbach jest jeszcze Adidas i Lonsdale ale na zdjęciach nie widać 5 minut temu, Evildead napisał: No scenka super, chyba wódkę pili bo tacy rozweseleni na pace, domy potracili to co im zostało tylko się napić.. Niekoniecznie - wojsko przeprawiało także ludzi którzy nic nie potracili a musieli się przedostać przez Odrę choćby po zapasy/zakupy itd. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 1 Grudnia Share Napisano 1 Grudnia RE WE LA CJA. I tyle w temacie, dawno nie widziałem tak dobrej pracy w 1/72. Mam nadzieję na więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 1 Grudnia Share Napisano 1 Grudnia 4 minuty temu, halset napisał: Ludki to wydruki 3d z jakichśtam moich zapasów 4 minuty temu, halset napisał: Napis to kalka którą sobie kiedyśtam zrobiłem Ludziki se zrobi, kalkę wydrukuje, jeszcze sam to wszystko wodą zaleje. Normalnie Człowiek Renesansu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi