krzychu83 Napisano 14 Grudnia Share Napisano 14 Grudnia (edytowane) Cześć Sklecony ostatnimi czasy Sherman Mk.Ic Firefly Hybrid, należący do 2 Bryg.Panc, 1 Pułku Ułanów Krechowieckich. Model Dragona1/35 , wykonany z zestawu, poza liną z Eureka XXL Pozdrawiam Edytowane 14 Grudnia przez krzychu83 36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 14 Grudnia Share Napisano 14 Grudnia Tak to spoko podoba się . Jaka skala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu83 Napisano 14 Grudnia Autor Share Napisano 14 Grudnia 3 minuty temu, Adamo722 napisał: Tak to spoko podoba się . Jaka skala? Dzięki, 1/35, już poprawiłem w opisie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 14 Grudnia Share Napisano 14 Grudnia (edytowane) Piękny model. Jedna mała uwaga. Światła z tyłu brakuje w nich szybek. Nie piwinny byc całe na zielono. I jedno pytanie. Czym brudziles model. Edytowane 14 Grudnia przez patrykd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 14 Grudnia Share Napisano 14 Grudnia Świetny! Brudzenie genialne. Bardzo fajna podstawka, murek robi robotę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 14 Grudnia Share Napisano 14 Grudnia Krzysztof jak zawsze jest Wielki!!!! Stareńki Dragon genialnie prezentuje się na super wykonanej podstawce. Wielkie brawa!!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SFModel Napisano 14 Grudnia Share Napisano 14 Grudnia Bardzo fajny model. Trafia w moje gusta. Jest zabawa światłem, delikatne brudzenie. Chociaż za dużo moim zdaniem rdzy. O ile się orientuję (ale pewności na 100% nie mam), to nasze świetliki dostaliśmy pod koniec wojny lub część nawet po jej zakończeniu. Ich stan powinien być bardzo dobry. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 14 Grudnia Share Napisano 14 Grudnia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 14 Grudnia Share Napisano 14 Grudnia Mam ten zestaw. Twój model inspiruje do pracy... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 14 Grudnia Share Napisano 14 Grudnia Piękny model. Podoba mi się. Ile zdjęć tego wozu udało Ci się znaleźć? Osobiście znam tylko jedno. Masz ich więcej? Wkradł Ci sie mały błąd. Krechowiecki konik na prawej stronie wieży powinien mieć łeb zwrócony w lewą stronę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 14 Grudnia Share Napisano 14 Grudnia 20 minut temu, SFModel napisał: Chociaż za dużo moim zdaniem rdzy. O ile się orientuję (ale pewności na 100% nie mam), to nasze świetliki dostaliśmy pod koniec wojny lub część nawet po jej zakończeniu. Ich stan powinien być bardzo dobry. Shermany Firefly trafiły do 2 Brygady na początku 1945 r. Do końca wojny było jeszcze około 3 miesięcy. W pułkach pancernych po wojnie mogły trafić już tylko jak uzupełnienie. Najwięcej nowych Firefly-ów mogło trafić do Pułku Ułanów Karpackich, który w Shermany przezbrajał się po wojnie gdy powstała 2 Dywizja Pancerna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu83 Napisano 14 Grudnia Autor Share Napisano 14 Grudnia 1 godzinę temu, patrykd napisał: Piękny model. Jedna mała uwaga. Światła z tyłu brakuje w nich szybek. Nie piwinny byc całe na zielono. I jedno pytanie. Czym brudziles model. Dzięki, Tak, też to zauważyłem jak zdjęcia zrobiłem, będzie poprawione Godzinę temu, Endrju napisał: Piękny model. Podoba mi się. Ile zdjęć tego wozu udało Ci się znaleźć? Osobiście znam tylko jedno. Masz ich więcej? Wkradł Ci sie mały błąd. Krechowiecki konik na prawej stronie wieży powinien mieć łeb zwrócony w lewą stronę. Dziękuję , Masz rację, dałem ciała :0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kryspacz Napisano 14 Grudnia Share Napisano 14 Grudnia Piękna robota! I za temat PSZ zawsze duży plus! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 15 Grudnia Share Napisano 15 Grudnia Czy znalazłeś więcej niż jedno zdjęcie tego wozu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu83 Napisano 15 Grudnia Autor Share Napisano 15 Grudnia 49 minut temu, Endrju napisał: Czy znalazłeś więcej niż jedno zdjęcie tego wozu? Nie, miałem tylko to, na którym wjeżdża na most Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 15 Grudnia Share Napisano 15 Grudnia Ładna praca i ładne zdjęcia, no i ten czerwony akcent spod Monte Cassino 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 15 Grudnia Share Napisano 15 Grudnia Bardzo mi sie podoba. Brawo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 15 Grudnia Share Napisano 15 Grudnia Tych kwiatków to bym więcej tam posadził /trochę podwyższył, te które są. Bardzo dobra praca. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 15 Grudnia Share Napisano 15 Grudnia Pod względem malowania i brudzenia model idealnie wpisuje się w mój gust. Podstawka też bardzo dobra i sporo wnosi do prezentacji. Takie prace po prostu dobrze się ogląda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu83 Napisano 15 Grudnia Autor Share Napisano 15 Grudnia Dziękuję Panowie 2 godziny temu, TAW napisał: Pod względem malowania i brudzenia model idealnie wpisuje się w mój gust. Podstawka też bardzo dobra i sporo wnosi do prezentacji. Takie prace po prostu dobrze się ogląda. Też uważam, że nawet taka najprostsza podstawka zupełnie zmienia odbiór i warto poświęcić trochę dodatkowego czasu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioc Napisano 16 Grudnia Share Napisano 16 Grudnia Świetnie wygląda. Bardzo udany model! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 20 Grudnia Share Napisano 20 Grudnia Potęga! Gratuluję wspaniałego efektu. Malowanie miażdży. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu83 Napisano 21 Grudnia Autor Share Napisano 21 Grudnia 13 godzin temu, Gerd napisał: Potęga! Gratuluję wspaniałego efektu. Malowanie miażdży. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi