Markuz Napisano 18 Czerwca 2012 Share Napisano 18 Czerwca 2012 Czy ktoś ma jakieś plany Shermana DD? Tak na szybko udało mi się wygrzebać w zasobach sieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 18 Czerwca 2012 Share Napisano 18 Czerwca 2012 Dzięki, na pewno się przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 23 Czerwca 2012 Share Napisano 23 Czerwca 2012 Witam poszukuję zdjęć zdobytych przez Niemców Jeepów Willysów głównie chodzi o afrykański teatr działań,ale inne też mogą być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alex_welt Napisano 23 Czerwca 2012 Share Napisano 23 Czerwca 2012 Dzień dobry. Teraz pracuję nad serią tanketok ТKD i mam następne pytanie: którego koloru oni byli wewnątrz a mianowicie który kolor wewnętrznych burt sterówki ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 30 Czerwca 2012 Share Napisano 30 Czerwca 2012 Błagam oświecie mnie w sprawie malowania modelu Morser Karl-Gerat 040/041 (Initial Version) , jest to wczesna wersja i niewiem czy moge pomalować ją na kolor piaskowy z kamuflarzem , wsumie znalazłem już takie malowanie w googlach , działa po nadaniu 2 nazwy ,ale nieweim czy jest to prawidłowe , 2 sprawa to malowanie wagonów , trumpeter podaje że były one tylko w kolorze szarym ,natomiast hasegawa dopuszcza malowanie piaskowe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 30 Czerwca 2012 Share Napisano 30 Czerwca 2012 Mogę kupić jakieś 60PLN taniej niż stoi w sklepach Dragona 6560 - warto? Ważne do jutra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 30 Czerwca 2012 Share Napisano 30 Czerwca 2012 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Is-7 Napisano 10 Lipca 2012 Share Napisano 10 Lipca 2012 Witam. Krzyśku opłaca się, ale tylko pod warunkiem, że go zrobisz i pokażesz na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 10 Lipca 2012 Share Napisano 10 Lipca 2012 Mogę kupić jakieś 60PLN taniej niż stoi w sklepach Dragona 6560 - warto? Ważne do jutra. Moim zdaniem opłaca się i to bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 10 Lipca 2012 Share Napisano 10 Lipca 2012 Dzięki. Już kupiony. Trochę poleży, ale będzie w warsztacie na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 12 Lipca 2012 Share Napisano 12 Lipca 2012 Wie ktoś gdzie mogę kupić tanio GS'a (green stuff) Chyba że ma ktoś odstąpić niewielką ilość ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 13 Lipca 2012 Share Napisano 13 Lipca 2012 to nie trudne: http://allegro.pl/listing.php/search?category=5916&sg=0&string=green+stuff Wychodzi na to że jestem ślepy spawacz patrzałem na allegro i nie zalazłem... Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 13 Lipca 2012 Share Napisano 13 Lipca 2012 tak na przyszłosć, możesz też szukać produktu kneadite DURO. to jest to samo W prawdzie już zamówiłem GS'a ale dobrze wiedzieć że jest jeszcze coś innego działającego na tej samej zasadzie... dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 13 Lipca 2012 Share Napisano 13 Lipca 2012 nie, to nie działa na tej samej zasadzie, tylko to po prostu jest dokłądnie to samo. tak na marginesie, do czego panujesz używac gs? Chce odtworzyć spawy na przedniej płycie w moim modelu Geschutzwagen Tiger tak jak Jacek Badger zrobił w swoim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 14 Lipca 2012 Share Napisano 14 Lipca 2012 Usunąłem kilka postów i uwag, które nic nie wnoszą do tematu. Uprzejmie proszę kolegów o bardziej merytoryczne posty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Is-7 Napisano 16 Lipca 2012 Share Napisano 16 Lipca 2012 Witam. Chciałem się zapytać o jedną rzecz. Szukałem w internecie danych odnośnie maksymalnego uciągu ciągnika ChTz S-65 i nigdzie nie mogę tego znaleźć. Może ktoś wie ile to cacko mogło pociągnąć ? ? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Is-7 Napisano 16 Lipca 2012 Share Napisano 16 Lipca 2012 Dzięki Kamilu. No to nici z mojego planu. Miałem zamiar podpiąć do dwóch tych ciągników Tigera, ale teraz widać, że nie dałyby rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 16 Lipca 2012 Share Napisano 16 Lipca 2012 Żeby ruszyc jednego Tygryska potzreba było 3xFAMO a to może i koń roboczy ale za miękki w osiach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Is-7 Napisano 16 Lipca 2012 Share Napisano 16 Lipca 2012 Że S-65 ma za miękkie osie ? ? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 16 Lipca 2012 Share Napisano 16 Lipca 2012 Ironia ...;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merten Napisano 16 Lipca 2012 Share Napisano 16 Lipca 2012 Miałem zamiar podpiąć do dwóch tych ciągników Tigera, ale teraz widać, że nie dałyby rady. Fakt. Musiałyby być trzy. Aczkolwiek i tak byłaby to dość niespotykana konfiguracja. Te ciągniki zawłaszczały na ogół niemieckie dywizje piechoty i w ogóle oddziały niezmotoryzowane. Natomiast pomimo podawanej wszędzie masie, którą S-65 mogły ciągnąć na haku (4-4,1 tony) w rzeczywistości były one ciągnikami nie tylko dla 122 mm armat A-19 (7,9 tony), ale też 203 mm haubic B-4 (19 ton), czy jeszcze cięższych 280 mm mortir Br-5 (20 ton). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziek Napisano 22 Lipca 2012 Share Napisano 22 Lipca 2012 poszukuje zdjęcia malowana bandaży kół stalowych przy użyciu wiertary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kub Napisano 23 Lipca 2012 Share Napisano 23 Lipca 2012 ...bandaży kół stalowych... to bandaży czy kół stalowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 25 Lipca 2012 Share Napisano 25 Lipca 2012 Witam Jest pytanko... czy ktoś dysponuje innymi rysunkami tego kamo albo może ktoś ma jakieś zdjęcie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 25 Lipca 2012 Share Napisano 25 Lipca 2012 WitamJest pytanko... czy ktoś dysponuje innymi rysunkami tego kamo albo może ktoś ma jakieś zdjęcie ?? W monografii KT Trojcy są plansze barwne. Pzdr Ps. Potem sprawdź prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi