abtb Napisano Niedziela o 12:35 Share Napisano Niedziela o 12:35 (edytowane) Witam Kolejny, czternasty już, MiG 21 dołączający do "Projektu bałałajka" - tym razem wersja PF z plusem czyli z szachownicą. Fotek, jak to u mnie całkiem sporo. Fotka brzuszka trochę taka w warunkach bojowych robiona - ze względu na otwartą osłonę kabiny. A zatem zapraszam do galerii i tradycyjnego kubeczka z kawą (tym razem popołudniowego ) MiG 21PF, jednostka: nieznana, lotnisko: nieznane, Polska, rok nieznany I na zakończenie kilka fotek do słynnego powiedzenia " W którymś tam roku dopchamy, do wojny, co to ma być o pokój" A teraz można sarmacić Edytowane Niedziela o 18:57 przez abtb 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackriver Napisano Niedziela o 13:06 Share Napisano Niedziela o 13:06 Coś duże te "paluszki" ... A ołówek fajny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano Niedziela o 13:13 Share Napisano Niedziela o 13:13 Świetny jak zawsze . Ze Starfighterem wyglądają interesująco. I czemu tak nie mogło być... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano Niedziela o 13:31 Share Napisano Niedziela o 13:31 (edytowane) Nie no, ten to jest naprawdę petarda. Świetny model. Edytowane Niedziela o 13:31 przez kowal76 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano Niedziela o 13:38 Share Napisano Niedziela o 13:38 Eee, za jasne tło. Eee, toż to Eduard, pewnie samoskładalne. Eee, z szachownicami, nie moja bałałajka. W sumie ładny jest 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano Niedziela o 14:14 Share Napisano Niedziela o 14:14 Bardzo ładny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szkodnik Napisano Niedziela o 14:54 Share Napisano Niedziela o 14:54 Super wyglądają razem z F-104 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano Niedziela o 15:38 Share Napisano Niedziela o 15:38 Do galerii zajrzałem, gdy po kawie nie został nawet zapach, więc pewnie moja opinia i tak się nie liczy. Dlatego nic nie powiem o tym, że bardzo przyjemnie mi się oglądało ten model arktycznej bałałajki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RogerM Napisano Niedziela o 17:49 Share Napisano Niedziela o 17:49 Bardzo ładny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano Niedziela o 18:51 Autor Share Napisano Niedziela o 18:51 5 godzin temu, blackriver napisał: Coś duże te "paluszki" . Ruski samolot to i ruskie paluszki - a u nich wiadomo - wszystko duże 3 godziny temu, greatgonzo napisał: więc pewnie moja opinia i tak się nie liczy. Odnoszę wrażenie, że się przekomarzasz 3 godziny temu, greatgonzo napisał: Dlatego nic nie powiem o tym, że bardzo przyjemnie mi się oglądało ten model arktycznej bałałajki. Ok, niech będzie. Ale jakby co, to będziesz miał okazję na żywo zobaczyć go i ocenić we Włocławku (oczywiście w mojej obecności ) Dziękuję panowie za opinie i "paluszkowe" uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano Poniedziałek o 12:23 Share Napisano Poniedziałek o 12:23 (edytowane) Fajny podoba się Mam pytanko co to za kolor bo nietypowy dla ołówków Edytowane Poniedziałek o 12:24 przez Adamo722 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano Poniedziałek o 12:31 Autor Share Napisano Poniedziałek o 12:31 5 minut temu, Adamo722 napisał: co to za kolor PRAWIE biały - tak to określił Modelmakers w swoich kalkomaniach. Oryginalnie ten kolor to wynalazek z Dęblina - było o tym w moim warsztacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hadzi Napisano 8 godzin temu Share Napisano 8 godzin temu zajefajny! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 6 godzin temu Share Napisano 6 godzin temu Świetny. Podoba się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 5 godzin temu Share Napisano 5 godzin temu Chyba jeden z najładniejszych Twoich Migów. Taki trochę inny niż wszystkie, mam wrażenie - mniej matowy? Mniej się przebija preshading? A może jestem po prostu nieobiektywny, bo bardzo podobają mi się takie "nudne" kamuflaże - białe, szare itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soris Napisano 3 godziny temu Share Napisano 3 godziny temu My tu mamy w jednym łóżku noc spędzić, a ja bym taki model przegapił i nie pochwalił, to dopiero by była awantura... Takoż niniejszym oficjalnie chwalę i lajkuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 3 godziny temu Share Napisano 3 godziny temu Ładny, bo z lotniskowymi duperelami, a to lubię W dniu 5.10.2025 o 14:35, abtb napisał: jednostka: nieznana, lotnisko: nieznane, Polska, rok nieznany Do kompletu byłoby: autor - nieznany A na poważnie, zastanawiam się czy ta czerwona końcówka statecznika nie była stosowana w samolotach 1.PLM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi