ArtuRze Napisano 17 Grudnia Share Napisano 17 Grudnia (edytowane) Bążur, lekko spolszczony Francuz w końcu dowieziony do końca, już od dłuższego czasu jadąc przy nim na oparach motywacji (w sumie nie wiem czemu). Najbardziej zadowolony jestem z dobranych kolorów, aż bym z chęcią skleił coś innego w tych kolorkach (tylko pomysłu na temat brak). Wrzucony drukowany silnik, rysowany przez Soyuyo. Edytowane 17 Grudnia przez ArtuRze 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szkodnik Napisano 17 Grudnia Share Napisano 17 Grudnia Zacnie wygląda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panDespota Napisano 17 Grudnia Share Napisano 17 Grudnia Piękne wykonanie. Świetnie się prezentuje na tych zdjęciach na końcu! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 17 Grudnia Share Napisano 17 Grudnia Udany model, choć parę fotek detali, zwłaszcza silnika , by nie zaszkodziło. Przedostatnie zdjęcie jak żywy warbird na jakimś pikniku lotniczym Pozdr ww 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arhtus Napisano 17 Grudnia Share Napisano 17 Grudnia (edytowane) Ten samolot to chyba został stworzony specjalnie pod ten kamuflaż Dwa ostatnie zdjęcia wymiatają. Przewijając w dół, przez chwilę nabrałem się na "prawdziwy samolot na lotnisku" Co to za trawa? Edytowane 17 Grudnia przez arhtus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 17 Grudnia Share Napisano 17 Grudnia Dwa ostatnie zdjęcia, wyczes. Przez chwilę się nabrałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 17 Grudnia Share Napisano 17 Grudnia Świetna praca, zdjęcia w plenerze rewelacja . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 18 Grudnia Share Napisano 18 Grudnia Fajny podoba się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woit Napisano 18 Grudnia Share Napisano 18 Grudnia Schludny, spójny model, tak się podoba, że aż chciałoby się robić... Tego silnika więcej pokaż bo to co widać już mocno się prezentuje. Bardzo ładne zdjęcia. Te ostatnie to ręcznie tak wstawiłeś w krajobraz czy jakieś AI pomogło. Świetny, bardzo naturalny efekt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kelly9mm Napisano 18 Grudnia Share Napisano 18 Grudnia Bardzo fajnie wyszedł! Mam takiego łobuza właśnie na warsztacie, ale wolno mi idzie Pozdrawiam, Marcin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 18 Grudnia Share Napisano 18 Grudnia Podoba mi się. Zdjęcia na trawie wymiatają. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 18 Grudnia Share Napisano 18 Grudnia Zdjęcia na trawie super 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 18 Grudnia Share Napisano 18 Grudnia Prosto w mój gust - zarówno model jak i zdjęcia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtuRze Napisano 18 Grudnia Autor Share Napisano 18 Grudnia Już spieszę z odpowiedziami. 20 godzin temu, arhtus napisał: Ten samolot to chyba został stworzony specjalnie pod ten kamuflaż Dwa ostatnie zdjęcia wymiatają. Przewijając w dół, przez chwilę nabrałem się na "prawdziwy samolot na lotnisku" Co to za trawa? Zmusiłeś mnie do grzebania w zamówieniach sprzed 5 lat Nie powiem dokładnie która, bo mam dwie i bez pudełka nie określę która jest która, ale to z tego katalogu: https://drive.google.com/file/d/1Q2FpB8GeEWo7JAdF1v6cuS3tEuaOYCw0/view?usp=sharing 9 godzin temu, Woit napisał: Schludny, spójny model, tak się podoba, że aż chciałoby się robić... Tego silnika więcej pokaż bo to co widać już mocno się prezentuje. Bardzo ładne zdjęcia. Te ostatnie to ręcznie tak wstawiłeś w krajobraz czy jakieś AI pomogło. Świetny, bardzo naturalny efekt Zabawa promptami z AI, żeby nie popsuł modelu a ogarnął tło: 20 godzin temu, wuwumaster napisał: Udany model, choć parę fotek detali, zwłaszcza silnika , by nie zaszkodziło. Przedostatnie zdjęcie jak żywy warbird na jakimś pikniku lotniczym Pozdr ww Gdybym nie był leniem i wkleił link do warsztatu, to bym teraz nie miał do samego siebie pretensji 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 18 Grudnia Share Napisano 18 Grudnia Piękna sprawa . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano Sobota o 20:58 Share Napisano Sobota o 20:58 Bardzo ładny model. A czy podzielisz się informacją, z jakich to kolorów doboru jesteś zadowolony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bercik Napisano wczoraj o 14:24 Share Napisano wczoraj o 14:24 Piękny model! I podpinam się z prośbą o kolory, bardzo mi leżą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi