sianko Napisano 31 Maja Napisano 31 Maja Witam Model jak tytule, praktycznie z pudła- poprawiłem krzyże gdyż jakieś takie nieproporcjonalne były. Lozenga to produkt Quinta, malowanie Tamiya/AK/Valleyo + oleje artystyczne. Model przedstawia maszynę z Jasta 59, lato 1918. 34 Cytuj
Helmut Napisano 31 Maja Napisano 31 Maja Klepki robią robotę. Faktura drewna była w modelu, czy malowałeś? Cytuj
sianko Napisano 1 Czerwca Autor Napisano 1 Czerwca 12 godzin temu, Helmut napisał: Klepki robią robotę. Faktura drewna była w modelu, czy malowałeś? Rowki w listwach były Cytuj
Albatros Napisano 1 Czerwca Napisano 1 Czerwca (edytowane) Bardzo ładny Roland, fajnie pomalowane drewno, zmodulowane stateczniki i ster kierunku, nawet naciągi dobrze wyglądają mimo tak małej skali. Jedynym zgrzytem dla mnie to lozenge, te kolory nie za bardzo… Edytowane 1 Czerwca przez Albatros Cytuj
sianko Napisano 2 Czerwca Autor Napisano 2 Czerwca Dzięki Panowie 2 godziny temu, Albatros napisał: Jedynym zgrzytem dla mnie to lozenge, te kolory nie za bardzo… Zgadza się, nabyłem ją na próbę, i jest jak jest. Cytuj
boberm1 Napisano 2 Czerwca Napisano 2 Czerwca Zazdrośc mnie zżera .......!!!! Genialny modelik. Cytuj
zaruk Napisano 19 Czerwca Napisano 19 Czerwca Klepki w tych Rolandach zawsze robiły na mnie wrażenie. Nie inaczej jest z Twoim modelem. Bardzo zgrabny i, pomimo skali, dopieszczony. Podziwiam. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi