sianko Napisano 31 Maja Share Napisano 31 Maja Witam Model jak tytule, praktycznie z pudła- poprawiłem krzyże gdyż jakieś takie nieproporcjonalne były. Lozenga to produkt Quinta, malowanie Tamiya/AK/Valleyo + oleje artystyczne. Model przedstawia maszynę z Jasta 59, lato 1918. 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Helmut Napisano 31 Maja Share Napisano 31 Maja Klepki robią robotę. Faktura drewna była w modelu, czy malowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 31 Maja Share Napisano 31 Maja Fantastyczna robota . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolejny-Wojtek Napisano 31 Maja Share Napisano 31 Maja Super. Linki robiłeś z czego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sianko Napisano 1 Czerwca Autor Share Napisano 1 Czerwca 12 godzin temu, Helmut napisał: Klepki robią robotę. Faktura drewna była w modelu, czy malowałeś? Rowki w listwach były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymulus Napisano 1 Czerwca Share Napisano 1 Czerwca Świetny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilzoszak Napisano 1 Czerwca Share Napisano 1 Czerwca Genialna robota... gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Albatros Napisano 1 Czerwca Share Napisano 1 Czerwca (edytowane) Bardzo ładny Roland, fajnie pomalowane drewno, zmodulowane stateczniki i ster kierunku, nawet naciągi dobrze wyglądają mimo tak małej skali. Jedynym zgrzytem dla mnie to lozenge, te kolory nie za bardzo… Edytowane 1 Czerwca przez Albatros Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sianko Napisano 2 Czerwca Autor Share Napisano 2 Czerwca Dzięki Panowie 2 godziny temu, Albatros napisał: Jedynym zgrzytem dla mnie to lozenge, te kolory nie za bardzo… Zgadza się, nabyłem ją na próbę, i jest jak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 2 Czerwca Share Napisano 2 Czerwca Świetny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boberm1 Napisano 2 Czerwca Share Napisano 2 Czerwca Zazdrośc mnie zżera .......!!!! Genialny modelik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 18 Czerwca Share Napisano 18 Czerwca Daj mi Panie tak robić w 48 jak Ty robisz w 72. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boch Napisano 18 Czerwca Share Napisano 18 Czerwca Brawo. Świetna robota. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 18 Czerwca Share Napisano 18 Czerwca Świetny model. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 19 Czerwca Share Napisano 19 Czerwca Klepki w tych Rolandach zawsze robiły na mnie wrażenie. Nie inaczej jest z Twoim modelem. Bardzo zgrabny i, pomimo skali, dopieszczony. Podziwiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kon_Bar Napisano 19 Czerwca Share Napisano 19 Czerwca Super robota! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi