abtb Napisano Niedziela o 17:50 Napisano Niedziela o 17:50 Lepiej późno niż wcale Ale takie są skutki szwędania się po konkursach modelarskich A zatem po raz kolejny "dzbanek": Republc P-47D Thunderbolt, Chińskie Siły Powietrzne (znaczy się przyszły Taiwan) , 1945r I tradycyjnie już: I jeszcze takie wspomnienie pirewszej piątki: I tyle na dziś 12 Cytuj
Xmen Napisano Niedziela o 18:10 Napisano Niedziela o 18:10 Nareszcie jakieś ciekawe oznaczenia. Najładniejszy jak do tej pory. Podoba się. 1 Cytuj
mig Napisano Niedziela o 18:44 Napisano Niedziela o 18:44 Podoba mi się taki dzbanek w egzotycznym malowaniu To jeszcze dwa i będziesz miał dwie eskadry P-47. A przy takim tempie składania to do stanu dywizjonu spokojnie dociągniesz. 1 Cytuj
wuwumaster Napisano 21 godzin temu Napisano 21 godzin temu Piękny !! ale... zrób coś z tymi kołami czysto zbudowany pięknie zmalowany model na sterczących nienaturalnie oponkach , i tak po raz kolejny Pozdr ww 1 Cytuj
Dzejo Napisano 19 godzin temu Napisano 19 godzin temu Świetny Malowanie którego sam osobiście nigdy bym nie wybrał...ale naprawdę ma dużo uroku w Twoim wykonaniu 1 Cytuj
abtb Napisano 19 godzin temu Autor Napisano 19 godzin temu 1 godzinę temu, wuwumaster napisał: ale... zrób coś z tymi kołami czysto zbudowany pięknie zmalowany model na sterczących nienaturalnie oponkach Obiecuję, że jak zrobię wszystkie 47 sztuk, to wtedy wezmę pilnik i będę rzezał! Wcześniej mi się nie opłaca wyciągać go z szuflady (ba, nawet mi się nie opłaca wyciągać samej szuflady) Dziękuję bardzo panowie za opinie i dobre słowo 1 Cytuj
Moses Napisano 16 godzin temu Napisano 16 godzin temu 2 godziny temu, abtb napisał: Obiecuję, że jak zrobię wszystkie 47 sztuk, Oczywiscie jeden bedzie z szachownicą prawda? PRAWDA? 1 Cytuj
abtb Napisano 15 godzin temu Autor Napisano 15 godzin temu 54 minuty temu, Moses napisał: bedzie z szachownicą A był taki? Bo nie kojarzę Cytuj
abtb Napisano 15 godzin temu Autor Napisano 15 godzin temu (edytowane) 27 minut temu, jachud3 napisał: Hańba! ZDRADA i potwarz Chciałbym zauważyć że znak widoczny na tym samolocie jest niezgodny z rozkazem Nr 38 z dnia 1.12.1918 wprowadzającym wzór "szachownicy": podpisanym przez generała Szeptyckiego i przedstawia znak stosowany na kolei, bodajże francuskiej: więc lecisz kolego do spółdzielni i stawiasz pół litra na przeprosiny. A potem weź książki i się dokształć Edytowane 15 godzin temu przez abtb Cytuj
Andrzej_LK Napisano 14 godzin temu Napisano 14 godzin temu Bardzo ładny, godzien obejrzenia na żywo. Olsztyn szykuje lądowisko. Cytuj
Maxy Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu On nie chce go robic bo nie wie jakiego był koloru. Czarny, granatowy czy sliwkowy. I Gonzo będzie się denerwował. Cytuj
barszczo Napisano 13 godzin temu Napisano 13 godzin temu 52 minuty temu, greatgonzo napisał: Kozborn robi z szachownicą. Nawet już nakleił . Cytuj
jachud3 Napisano 8 godzin temu Napisano 8 godzin temu 7 godzin temu, abtb napisał: A potem weź książki i się dokształć Nawet mi się nie chce tłumaczyć że to była ironia 1 Cytuj
abtb Napisano 7 godzin temu Autor Napisano 7 godzin temu 20 minut temu, jachud3 napisał: że to była ironia Takoż i z mojej strony Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi