Kamil K. Napisano 9 Maja 2009 Share Napisano 9 Maja 2009 Teciak z tłoczonę wieżą... a ja jeszcze poprzedniego smart kita nie mam Ech, Dragon chyba solidnie uszczupli mój budżet w to lato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 9 Maja 2009 Share Napisano 9 Maja 2009 Nom generalnie bardzo ładne zapowiedzi, na kilka (5-6) na pewno się skuszę, jak tylko się pojawią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 9 Maja 2009 Share Napisano 9 Maja 2009 Ciekawe ile będzie kosztował ten amerykański Howitzer, może się skuszę na niego... (dodatek do DUKW będzie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiec4-13 Napisano 11 Maja 2009 Share Napisano 11 Maja 2009 Ta panzer-czwórka według kursu z dnia dzisiejszego kosztuje około 262 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 11 Maja 2009 Share Napisano 11 Maja 2009 Ta panzer-czwórka według kursu z dnia dzisiejszego kosztuje około 262 zł Chyba ich poje...... Mimo tego i tak jestem ciekaw jak model będzie się prezentował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 11 Maja 2009 Share Napisano 11 Maja 2009 Nawet jakby była po 400 zł co jest bardzo możliwe i tak będzie się sprzdawać jak świeże bułeczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 11 Maja 2009 Share Napisano 11 Maja 2009 Hmmm nie za dużo tych "czwórek" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 11 Maja 2009 Share Napisano 11 Maja 2009 rObO87 Jak za dużo wersji h z dml jeszcze nie było i czekałem na nia przyznam ale 300 zł za nią nie dam bo mnie nie stać po prostu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 11 Maja 2009 Share Napisano 11 Maja 2009 300 zł no bez przesady... Dziś miałem okazję obejrzeć tego Shermana wersja z Normandy (cena 217 zł ) Nie znalazłem żadnych złotych części itp, typowa jakość Dragona, dobre gąski, mała blaszka. Kompletnie nie rozumiem, ze co tu dać 200 zł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 11 Maja 2009 Share Napisano 11 Maja 2009 rObO87 Za napis DRAGON na pudełku buuuuhahahhah. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 11 Maja 2009 Share Napisano 11 Maja 2009 Hmmm nie za dużo tych "czwórek" ? A ile ich masz??? To pierwsza porządna H, tamiyowska już troszkę ma latek i wymaga wielu waloryzacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baldigozz Napisano 11 Maja 2009 Share Napisano 11 Maja 2009 Kompletnie nie rozumiem, ze co tu dać 200 zł... A 130 - 140, bo tyle mniej więcej kosztowałby po kursie z zeszłego roku? Tyle, że teraz mamy kurs obecny ale czemu od razu wieszać za to psy na Dragonie? Czyżby była to już tak potężna firma, że ustala kursy walut na świecie. No i nie wiem czemu ta nowa czwórka ma kosztować 260 zł? To jest model w tej samej nowej grupie cenowej po ok. 50 dolarów, tak jak M4 Normandy. Ten zaś jest w polskich sklepach internetowych po 197 zł. I tu tkwi problem z cenami. Zależą one w dużej mierze po jakim kursie importer ściągnął je do Polski. Czego jednak oczekujecie? Że importer, sklepy zrezygnują ze swojego zysku, bo ktoś uważa, że jest za drogo. Przepraszam, a ile ludzi kupuje na zapas. A kto im każe, poza małymi wyjątkami, to czy coś się stanie jak kupią go za pół roku, może taniej? W tym czasie może w końcu opróżni się trochę szafę z modeli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arre Napisano 12 Maja 2009 Share Napisano 12 Maja 2009 Ostatnio zasfundowalem sobie takie cacko (dostalem w prezencie) Cena 39$ Pozytyw - aluminiowa lufa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 13 Maja 2009 Share Napisano 13 Maja 2009 Wątki ideologiczne proszę na prywatnych kanałach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gregorio_79 Napisano 20 Maja 2009 Share Napisano 20 Maja 2009 W internecie pojawiły się recenzje nowego zestawu Dragona Pz IV: http://www.modelarmour.com/index.php?option=com_content&view=article&id=290:dragon-pzkpfwiv-ausfh-late-production&catid=37:kits&Itemid=60 Pokazane jest każdy szczegół zestawu m.in malowania. Czy ktoś się orientuje czy akurat te czołgi w nich przedstawione miały zimmerit czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HEER Napisano 20 Maja 2009 Share Napisano 20 Maja 2009 Orientuję się, na 9000% powinny mieć Zimmerit. W ogóle, to bardzo ciekawe malowanie Vistula 1943. Pojazd chyba w trakcie transportu musiał być ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 20 Maja 2009 Share Napisano 20 Maja 2009 Wątki ideologiczne proszę na prywatnych kanałach. Właśnie. Bo Tylko te poniemieckie skorupy klepie Dragon. A mało to współczesnych do zrobienia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 20 Maja 2009 Share Napisano 20 Maja 2009 No właśnie np: Za model takiego pojazdu bez wahania dam ~200 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 21 Maja 2009 Share Napisano 21 Maja 2009 Za model takiego pojazdu bez wahania dam ~200 zł. A ja za STARA 266 albo KRAZA 256 dałbym i 250 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ritter Napisano 21 Maja 2009 Share Napisano 21 Maja 2009 KRAZA 256 to i ja bym nabył z miła chęcią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiec4-13 Napisano 23 Maja 2009 Share Napisano 23 Maja 2009 Kolejna "Nowość dragona,a jakże Pantera:D Tego chyba jeszcze nie było Ps. Tylko czemu ta Panthera taka tania 31 Euro=136 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 23 Maja 2009 Share Napisano 23 Maja 2009 Kolejna "Nowość dragona,a jakże Pantera:D Ja widzę Panther G w wersji dowodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 23 Maja 2009 Share Napisano 23 Maja 2009 Panther jak Panther ale ten StuG IV - wreszcie pojawił się porządny model tego pięknego pojazdu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerPanzersoldat95 Napisano 23 Maja 2009 Share Napisano 23 Maja 2009 Seb ale on nie powiedział Pantera D ,tylko Pantera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 23 Maja 2009 Share Napisano 23 Maja 2009 Seb ale on nie powiedział Pantera D ,tylko Pantera Teraz wszystko jasne D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi