wuwumaster Napisano 16 Grudnia 2025 Napisano 16 Grudnia 2025 W dniu 9.06.2025 o 13:31, Cypis napisał: Ramki prototypowe Rosomaka w 1/72 Coś wiadomo czy zdążą w tym roku? Cytuj
imek46 Napisano 4 Lutego Napisano 4 Lutego Czy coś wiadomo kiedy ukaże się w sprzedaży Rosiek w 1/72 Cytuj
robertmodelarz Napisano 5 Lutego Napisano 5 Lutego W dniu 16.12.2025 o 18:33, wuwumaster napisał: Coś wiadomo czy zdążą w tym roku? Nic nie wiadomo, widziałem te wypraski na stoisku IBG na festiwalu BABARYBA 2025 tego też zapowiadają od 2016 roku.... 1 Cytuj
robertmodelarz Napisano 17 Lutego Napisano 17 Lutego Katalog IBG na 2026 rok https://farposst.ru/1486719141-ibg-models-catalog-2026.html Cytuj
OLO Napisano 18 Lutego Napisano 18 Lutego (edytowane) 11 godzin temu, Cypis napisał: FV4101 Charioteer in the Middle East w 1/72 Jedyny prawidłowy resztę trzeba włazy na wieży przerabiać Edytowane 18 Lutego przez OLO Cytuj
mysiek13 Napisano 23 Kwietnia Napisano 23 Kwietnia (edytowane) takie zapowiedzi i cisza? Ceny lekko powyżej 100pln... ale dość mocno zdetalowany wg plotek Edytowane 23 Kwietnia przez mysiek13 4 Cytuj
wuwumaster Napisano 26 Kwietnia Napisano 26 Kwietnia Oba rośki są w newsletterze Mertoli: Medevac za 100 a zielony diabeł za 110, no nie mało ale się przynajmniej człowiek doczekał Pozdr ww 1 Cytuj
Cypis Napisano 25 Maja Napisano 25 Maja W dniu 23.04.2026 o 08:56, mysiek13 napisał: takie zapowiedzi i cisza? Ceny lekko powyżej 100pln... ale dość mocno zdetalowany wg plotek detale diabełka 4 Cytuj
mysiek13 Napisano 27 Maja Napisano 27 Maja Mam i ja już , jakby ktoś chciał fotki jakichś detali to proszę na priv Dodatkowo Scale 23 juz zapowiedziało koła z innymi typami opon 2 Cytuj
Grzes Napisano 27 Maja Napisano 27 Maja 7 godzin temu, mysiek13 napisał: Alleluja! Mam smaka na Rosomaka WEM 2 Cytuj
mysiek13 Napisano 29 Maja Napisano 29 Maja (edytowane) 20 godzin temu, Juras napisał: Ciekawe czy inne malowania będą Pewnie będą i inne wersje podobno też... Poza tym są kalki do Rośków z TORO Model Edytowane 29 Maja przez mysiek13 1 Cytuj
gajowy z wąsami Napisano 29 Maja Napisano 29 Maja 10 godzin temu, mysiek13 napisał: Poza tym są kalki do Rośków z TORO Model Jeszcze są... 1 Cytuj
mysiek13 Napisano 1 Czerwca Napisano 1 Czerwca (edytowane) W dniu 29.05.2026 o 19:13, gajowy z wąsami napisał: Jeszcze są... Niestety podobno TORO Model wstrzymuje/kończy działalność... Szkoda bo ich kalki w 72 jakościowo i merytorycznie są bardzo dobre, a idealnie trafiają w moje zainteresowania... A Scale 23 dodaje nowe "kółka" do Rośków... Edytowane 28 Lipca przez mysiek13 1 Cytuj
robertmodelarz Napisano 7 Lipca Napisano 7 Lipca 11 godzin temu, M.A.V. napisał: Wszystko ok. Tylko berecik z uszczelką do wymiany. 1 Cytuj
sas55 Napisano 10 Września Napisano 10 Września Italienische Power und Polnische Prazision Ist das ein deutscher Witz? Cytuj
pmroczko Napisano 10 Września Napisano 10 Września Kompleksy przez Ciebie przemawiają - Polaków powoli zaczyna się w Niemczech doceniać. Oczywiście zawsze znajdzie się jakiś oszołom - u nas też przecież - ale po co się tym przejmować kiedy tyle ważniejszych problemów na świecie jest. My wiemy, że modele od IBG są spoko, prawda? Cytuj
sas55 Napisano 11 Września Napisano 11 Września Ja sie tam Panie na tym nie znam tylko czytam recenzje a ten Niemiec sprzedaje to chce zarobić i recenzji nie czyta no bo jak... Więc chłop nie wie jakie IBG robi perełki no ale żeby z historii hajmatu nie pamiętał jak wygląda italianska siła? Cytuj
pmroczko Napisano 11 Września Napisano 11 Września Teraz mi się przypomniał cytat z Allo Allo, jak Herr Flick mówił "German jokes are no laughing matter!" (moje luźne tłumaczenie: Niemieckie żarty to poważna sprawa!) Pomyśl sobie o takich markach jak Ferrari, Lamborghini, Ducati, Beretta - jak teraz powiesz Italian Power, nie ma w tym żadnej szydery. Cytuj
greatgonzo Napisano 11 Września Napisano 11 Września Na zlocie w Giżycku wystawialiśmy się z hamownią. Za skromną opłatą można było pomierzyć swoje moto (byliśmy tyleż popularną, co nienawidzoną po fakcie atrakcją :). Kiedy na hamownię trafiały Dukaty, to literalnie za każdym razem coś odpadało w czasie pomiaru. Niezależnie od wieku pacjenta. Jeden wybuchł. Tak tylko mówię :). 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi