Barthass Napisano 5 Lipca 2008 Share Napisano 5 Lipca 2008 To może pancerka w skali 1/48 Bleee, ja tej skali nie uznaje... Ja tylko proponowałem... No spoko , ja tylko wyrażałem swoją opinię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 5 Lipca 2008 Share Napisano 5 Lipca 2008 Nie dojdziecie do porozumienia bo każdy chce coś innego. Najlepiej zrobić tak jak już ktoś pisał czyli np. polskie pojazdy pancerne od początku do dziś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Haluś Napisano 5 Lipca 2008 Share Napisano 5 Lipca 2008 Jakby był wietnam to z chęcią dołącze do projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson9 Napisano 5 Lipca 2008 Share Napisano 5 Lipca 2008 To możę jakies głosowanie? Ankieta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P@wel Napisano 5 Lipca 2008 Share Napisano 5 Lipca 2008 ...doszedłem do dwóch wniosków:1)Zróbcie sobie ankietę, bo tak to każdy rzuca pomysł i nic z tego nie wynika... To zdecydowanie najlepsze rozwiązanie Ktoś tu wspomniał o pancernym ZOO. Świetny pomysł jak dojdzie to do skutku na pewno wystrtuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 5 Lipca 2008 Share Napisano 5 Lipca 2008 Ktoś tu wspomniał o pancernym ZOO. Zawsze jestem chętny na pancerne zoo, ale jak wiadomo zaraz znajdzie się ktoś, kto powie, że znowu nastąpi dominacja niemieckiej pancerki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P@wel Napisano 5 Lipca 2008 Share Napisano 5 Lipca 2008 Musi się znaleźć jakiś inny niż niemiecki "pancereny zwierzaczek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał Napisano 5 Lipca 2008 Share Napisano 5 Lipca 2008 ja bym mógł zaproponować wojnę w afryce będzie można zrobić samoloty figurki i czołgi afrika korps , brytyjczyków i amerykanów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson9 Napisano 5 Lipca 2008 Share Napisano 5 Lipca 2008 Trzeba zrobić głosowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 5 Lipca 2008 Share Napisano 5 Lipca 2008 Musi się znaleźć jakiś inny niż niemiecki "pancereny zwierzaczek" Jeśli będzie "musiał" to mnie na pewno nie będzie. ja bym mógł zaproponować wojnę w afryce będzie można zrobić samoloty figurki i czołgi afrika korps , brytyjczyków i amerykanów Dokładnie bardzo fajny temat, jestem chętny na coś z DAK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P@wel Napisano 5 Lipca 2008 Share Napisano 5 Lipca 2008 No właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P@wel Napisano 5 Lipca 2008 Share Napisano 5 Lipca 2008 (edytowane) Trzeba zrobić głosowanie Jestem za EDIT: Sorki za post pod postem wszystko mi sie pomieszało i w ogóle Edytowane 5 Lipca 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson9 Napisano 5 Lipca 2008 Share Napisano 5 Lipca 2008 jestem chętny na coś z DAK. Ja także, wcisnął bym swojego sdkfz10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P@wel Napisano 5 Lipca 2008 Share Napisano 5 Lipca 2008 Była też propozycja pojazdów zdobycznych np. T-34 w barwach niemieckich albo polski TKS. To chyba nawet (jak dla mnie) leprzy pomysł niż pancerne ZOO Co tu gadać trzeba po prostu zrobić głosowanie PS. To wszystko co mam do powiedzenia na temat projektu grupowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 5 Lipca 2008 Share Napisano 5 Lipca 2008 Dobra, popatrzę jakie tu macie propozycje i zrobię wam głosowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SmokHaosu Napisano 5 Lipca 2008 Share Napisano 5 Lipca 2008 Niech wam będzie, jak wyjdą z ankiety jakieś kloce WW2 to mam w zapasach Jagdpanthere i dla złagodzenia klimatu Pz.Kpfw. 4 Revella Myślę, że głównym problemem w zorganizowaniu projektu na forum jest brak elastyczności ze strony państwa modelarzy. Wszyscy mają z góry upatrzony jeden czasem dwa tematy i trzymają się ich jak ten tonący brzytwy. Do tego jeszcze mocno określona skala. A tym czasem model to model. Tak samo klei się Tygrysa jak Abramsa czy innego dziada. Naprawdę kwestia chęci. Rozumiem, że cywile mogą czasami czuć jakąś niechęć do tych harmat z jakiś pacyfistyczno pochodnych pobudek, ale zawsze zostaje Willys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 5 Lipca 2008 Share Napisano 5 Lipca 2008 viewtopic.php?t=8454 SIEEEEEEEEEEEEEEDEEEEEEEEEEEM DNIIIIIIIIIiiI!!!!!!!!!!!!!!! Ukryte wyniki do tego czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson9 Napisano 5 Lipca 2008 Share Napisano 5 Lipca 2008 Rozumiem, że cywile mogą czasami czuć jakąś niechęć do tych harmat z jakiś pacyfistyczno pochodnych pobudek, ale zawsze zostaje Willys Cywile mają swój projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SmokHaosu Napisano 5 Lipca 2008 Share Napisano 5 Lipca 2008 Buuu, zapomniałem (tak to jest jaksię wstaje o 12) o Ferrari. Oni mają czerwone rumaki, a my się w błocie taplamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson9 Napisano 5 Lipca 2008 Share Napisano 5 Lipca 2008 W sumie mogli by zrobić ferari z m2 na dachu p/s Teraz przeglądam książke o wietnamie i się zdziwiłem bo są tam zdjęcia panhard'a i t34 w dżungli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 21 Lutego 2009 Share Napisano 21 Lutego 2009 W tym roku mamy 9 w dacie, więc popieram szeroki projekt grupowy „Wrzesień 1939 (polski, niemiecki, sowiecki i słowacki)”. Modeli do wyboru jest sporo a i "białych kruków" można kilka wyskrobać. Czas leci i do września (października) czasu coraz mniej. Jeśli byliby chętni warto zwierać szyki. Swoje archiwum stawiam do dyspozycji. PZDR Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 21 Lutego 2009 Share Napisano 21 Lutego 2009 W tym roku mamy 9 w dacie, więc popieram szeroki projekt grupowy „Wrzesień 1939 (polski, niemiecki, sowiecki i słowacki)”. Modeli do wyboru jest sporo a i "białych kruków" można kilka wyskrobać. Czas leci i do września (października) czasu coraz mniej. Jeśli byliby chętni warto zwierać szyki. Swoje archiwum stawiam do dyspozycji. Może i to jest dobra myśl, ja mógłbym zrobić moją ulubioną odmianę Pz.kpfw II, czyli Ausf. D naturalnie z żółtymi krzyżami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 21 Lutego 2009 Share Napisano 21 Lutego 2009 W zależności od weny, też bym chciał jakiegoś "niemiaszka" do kompletu wyskrobać. Od dawna mam zebrane materiały na Kfz 13, ale boję się, że RPM wyskoczy z nim w 1/35 skoro już mają w 1/72 i cały zapał pójdzie w …. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 21 Lutego 2009 Share Napisano 21 Lutego 2009 Ja byłbym za, ale zapominacie o współcześniakach, którzy odpadną przy tym projekcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 22 Lutego 2009 Share Napisano 22 Lutego 2009 Ja tu widzę, że w projektach grupowych w pancerce jest straszna posucha! Od czego to zależy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi