Jarekk Napisano 12 Kwietnia 2011 Share Napisano 12 Kwietnia 2011 Wreszcie i ja mogę zaprezentować owoc mojej kilkumiesięcznej pracy. Cieszę się, że wagon udało się skonczyć w ternimie. To chyba druga w 1/35, po madelu żywicznym z Jadaru, polska maszyna pancerno-kolejowa. Życzę miłego oglądania. PS. Przygotowując zdjęcia znalazłem jeszcze kilka drobiazgów do poprawienia. Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 12 Kwietnia 2011 Share Napisano 12 Kwietnia 2011 Aaaale lipa myślałem, że zrobisz cały skład u tu tylko wagonik.... A teraz na serio mój faworyt, kawał dobrej roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tofik Napisano 12 Kwietnia 2011 Share Napisano 12 Kwietnia 2011 Modle klasa sama w sobie. ... jak obrabiałeś tą pierwsza fotkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 12 Kwietnia 2011 Share Napisano 12 Kwietnia 2011 Podzielam zdanie Dumo. Jeden z najfajniejszych i najciekawszych warsztatów konkursowych. I model również piękny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quidamcorvus Napisano 12 Kwietnia 2011 Share Napisano 12 Kwietnia 2011 Bardzo dobra praca Świetne wykonane tory, koła i metalowe elementy podwozia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 12 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2011 Tytułowa fotka to: Photoshop- Filtr-Szkic-cienkopis. Co do całego pociagu to praca na dobry rok lub bezpłatnu urlop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 12 Kwietnia 2011 Share Napisano 12 Kwietnia 2011 No wreszcie się doczekałem, wszystko tu było super - temat, warsztat (którego szczerze zazdroszczę) i tło historyczne. Serdecznie gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jo Napisano 12 Kwietnia 2011 Share Napisano 12 Kwietnia 2011 Jeszcze raz gratuluje modelu i idealnie dobranej podstawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Timi Napisano 12 Kwietnia 2011 Share Napisano 12 Kwietnia 2011 Wszystko temat, wykonanie, prezentacja jest na najwyższym poziomie. Mój absolutny faworyt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 12 Kwietnia 2011 Share Napisano 12 Kwietnia 2011 Chapeau bas mistrzu Jarku, cały diabeł tkwi w szczegółach, których w tej replice jest bez liku, jak choćby sprzęgi, które przykuwają wzrok perfekcją wykonania, że nie wspomnę już o układzie hamulcowym. Ciekawa historia pancernych kolejarzy z której można wyczytać między wierszami, ile się w tej naszej młodej państwowości po odzyskaniu niepodległości działo. kurde - BRAWO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 12 Kwietnia 2011 Share Napisano 12 Kwietnia 2011 Cudo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mae Napisano 12 Kwietnia 2011 Share Napisano 12 Kwietnia 2011 Świetna robota, wielkie gratulacje. Z pewnością jesteś jednym z najlepszych modelarzy (przynajmniej wśród tych, których prace widziałem). Robota bardzo rzetelna, efekt wizualny świetny. Chyba najlepszy Twój model, robi wrażenie. Troszkę brakuje mi jakiegoś figuranta, żeby rozmiary pociągu były naoczne. PS. Jadar robi wczesną wersję "Smiałego"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 12 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 12 Kwietnia 2011 Figurki pojawią sie później. W tym wypadku model nowego "Śmiałego". 5 Star Models 35012 - Wagon artyleryjski pociągu Śmiały (1/35) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 12 Kwietnia 2011 Share Napisano 12 Kwietnia 2011 Jarku pogratulować pozwolę sobie przy najbliższym spotkaniu. Kolejny ukończony model i to nie byle jaki ! Mae - Jadar robi Śmiałego ale model pozostawia sporo do życzenia jeśli chodzi o zgodność z oryginałem. Za te pieniądze lepiej zrobić wagon od zera, lepiej się taki proceder opłaci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 12 Kwietnia 2011 Share Napisano 12 Kwietnia 2011 Kolego Jarekk - piękny wagonik,piękny Mistrzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 12 Kwietnia 2011 Share Napisano 12 Kwietnia 2011 No kurczę... Cóż tutaj dużo mówić. Takie projekty to rzecz wspaniała i naprawdę godna uznania... a warsztat godny pozazdroszczenia. Pierwsza liga modelarska nie tylko krajowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Myski79 Napisano 12 Kwietnia 2011 Share Napisano 12 Kwietnia 2011 Jarek ... Ty wiesz co...piknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 12 Kwietnia 2011 Share Napisano 12 Kwietnia 2011 Piękny model. Szczere gratulacje. Czekam na figurantów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 13 Kwietnia 2011 Share Napisano 13 Kwietnia 2011 Kolejny piękny i oryginalny model trafił do konkursowej galerii. Muszę przyznać, że wybór najfajniejszego projektu w tym konkursie będzie naprawdę trudny. Moje Gratulacje ! Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 13 Kwietnia 2011 Share Napisano 13 Kwietnia 2011 kolejna rewelacyjna praca w galerii konkursowej, naprawdę dobra robota a przy okazji podziękowania za świetnie prowadzony warsztat z masą wskazówek i rozwiązań modelarskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 13 Kwietnia 2011 Share Napisano 13 Kwietnia 2011 co tu napisać bo powoli wyczerpuje się mozliwość wyrażenia uznania... biję pokłony przed monitorem. warsztat merytorycznie i modelarsko na najwyższym poziomie, efektem jest fantastyczny model. ... a człowieczek będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 13 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2011 Będzie, będzie - ale później (model wart jest dobrych figurek). Jeśli zdecyduję sie pokazać model "na żywo" to już z figurkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 13 Kwietnia 2011 Share Napisano 13 Kwietnia 2011 Pięknie prowadzona relacja, piękny model!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ipkinss Napisano 13 Kwietnia 2011 Share Napisano 13 Kwietnia 2011 Model nad wyraz piękny. Praca od podstaw na najwyższym poziomie. Firmy modelarskie powinny Cie z miejsca zatrudnić Chylę czoła przed umiejętnościami. Brawo za temat, brawo za relację i brawo za świetny model! Gratuluję! Pozdrawiam Ipkinss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek B. Napisano 13 Kwietnia 2011 Share Napisano 13 Kwietnia 2011 Będzie, będzie - ale później (model wart jest dobrych figurek). Jeśli zdecyduję sie pokazać model "na żywo" to już z figurkami. To mi kamień z serca spadł. Jeden z najlepszych modeli na tym forum i nie tylko. Gratulacje Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi