Piotrek.S. Napisano 24 Lipca 2011 Share Napisano 24 Lipca 2011 Pakiet spory. Świat jest jednak mały - znalazłem 3 fotki własnego autorstwa. Co prawda wrzucałem je do otchłani sieci ale tyczą raczej Su-22 i nie spodziewałem się, że wypłyną tutaj. Zmieniając temat na młodsze suczki. Czeskie Fobosy(?) pod Su-22, a myślałem, że nasz Su-20 objuczony FAB-100 na belkach wielozamkowych jest szczytem "girlandowości" podwieszeń. A tu: Jak widać pod brzuchem już komplet się nie zmieścił. Obstawiacie zasięg z takim zestawem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 24 Lipca 2011 Share Napisano 24 Lipca 2011 Start i szybkie lądowanie ;). Wygląda jak choinka na święta. Ale moc to ma konkretną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PanzerVI Napisano 25 Lipca 2011 Share Napisano 25 Lipca 2011 Dobrze ale czy z takim podwieszeniem by wystartował czy to podwieszki z jakiejś wystawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
babcia131 Napisano 25 Lipca 2011 Share Napisano 25 Lipca 2011 arek -coś chyba nie tak zapisałeś .Link się nie otwiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
babcia131 Napisano 25 Lipca 2011 Share Napisano 25 Lipca 2011 arek- przekopiowałem -wkleiłem i dalej pada stwierdzenie iż podana fraza nie istnieje .A wogóle to powinno się chyba otwierać bezpośrednio do rapida po kliknięciu w podany link ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 25 Lipca 2011 Share Napisano 25 Lipca 2011 Działa, sprawdziłem. Dzięki za fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erkamo Napisano 25 Lipca 2011 Share Napisano 25 Lipca 2011 arek! Łał. 300MB plus. Właśnie odpalam download. Ciekawe czy się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
babcia131 Napisano 25 Lipca 2011 Share Napisano 25 Lipca 2011 Bądżcie Ludżmi .Co robię nie tak, bo u mnie się nic nie otwiera .Jak sie sciąga w tym wypadku , gdy mam podany konkretny link ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 25 Lipca 2011 Share Napisano 25 Lipca 2011 Po otwarciu strony z tym linkiem, klikałem na download po prawej stronie na samym dole. Najpierw jest tam szary napis free download. Po kliknięciu na niego zmienia się w zielone Download Now. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 25 Lipca 2011 Share Napisano 25 Lipca 2011 babcia nie odpalaj z linka tylko skopiuj go i wklej w pasek adresu, idzie na 100 % Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
babcia131 Napisano 25 Lipca 2011 Share Napisano 25 Lipca 2011 Cinnkf1 -jesteś boski . Chyba poszło.Ale metoda wrzucania materiałów do .......bani.W życiu bym na to nie wpadł. Jest .Dzięki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 25 Lipca 2011 Share Napisano 25 Lipca 2011 jasne, dawaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 26 Lipca 2011 Share Napisano 26 Lipca 2011 albo kabina Su-20+walkaround? 3x Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 26 Lipca 2011 Share Napisano 26 Lipca 2011 kabina Su-20+walkaround? koniecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
babcia131 Napisano 27 Lipca 2011 Share Napisano 27 Lipca 2011 arek- ja naprawdę nie jestem upierdliwy, ale znowu coś namieszałeś ze wstawianiem zdjęć. U mnie nawet nie linki do zdjęć się wyświetlają , ale po prostu " zakodowane zdania " nie prowadzące do niczego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 28 Lipca 2011 Share Napisano 28 Lipca 2011 Najpierw umieść fotki na jakimś serwerze zdjęciowym i potem je wrzucaj jako img. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 28 Lipca 2011 Share Napisano 28 Lipca 2011 Koledzy, która wersje są używane na naszych Su-22? Ch-25ML: Ch-25MP: To u nas mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
babcia131 Napisano 28 Lipca 2011 Share Napisano 28 Lipca 2011 Czy ktoś chce ciąg dalszy? Su-7U? albo kabina Su-20+walkaround? Ktoś tu coś obiecał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K.Barcz Napisano 28 Lipca 2011 Share Napisano 28 Lipca 2011 Uwaga odpowiadam CH-25 na naszych Su-22. 2x 25MR głowica radiowa na podwieszeniach NR 3i 4 plus zasobnik naprowadzania delta podwieszenie Nr 5. Bardzo rzadko stosowany. 2x 25ML laserowa głowica na podwieszeniach 3i 4 . Wariant podstawowy często stosowany. 2x 25MP na podwieszeniach 3i 4 plusa zasobnik sterowania "WIUGA" pod kadłubem. Duża wanna. Wycofane na początku lat 90, gdyż ich przeznaczeniem było niszczyć stacje radiolokacyjne NATO, a w latach 90 już nam nie wypadało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 28 Lipca 2011 Share Napisano 28 Lipca 2011 Ciekawe z tym Ch-25MR . Napewno je zakupilismy ? A tym bardziej Delte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 28 Lipca 2011 Share Napisano 28 Lipca 2011 Ok. może tu mi któryś z Was pomoże. Robię 305tkę czarną i szukam kogoś kto mi podpowie co mogę podwiesić pod tą sukę. Tak co by reprezentowała się okazale. Jakieś propozycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 28 Lipca 2011 Share Napisano 28 Lipca 2011 Ok. może tu mi któryś z Was pomoże. Robię 305tkę czarną i szukam kogoś kto mi podpowie co mogę podwiesić pod tą sukę. Tak co by reprezentowała się okazale. Jakieś propozycje?Zrób wersję treningową, czyli po prostu 2 baniaczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
young Napisano 28 Lipca 2011 Share Napisano 28 Lipca 2011 MR nie mieliśmy. Jeśli chodzi o szparkę, to bez problemu odpowiednie będą różnego rodzaju npr i bomby. Niedawno przemalowali jej też zbiorniki na czarno ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 28 Lipca 2011 Share Napisano 28 Lipca 2011 więcej zdjęć i większe na maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek.S. Napisano 5 Sierpnia 2011 Share Napisano 5 Sierpnia 2011 Po długim szukaniu wreszcie znalazłem porządne plany do Su-7 BKŁ. W paczce w wersji 1:48 do wydruku w formacie A-3. Oryginał pochodzi z nieistniejącego kwartalnika Militaria.nr 2/97https://rapidshare.com/files/590047972/Su-7_plany_1_48.zip Sprawdzałeś po rozpakowaniu? Plany były chyba w numerach 1 i 2 /97. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi