Skocz do zawartości

Su-7/20/22

KRYSTEK

Rekomendowane odpowiedzi

Pakiet spory.

Świat jest jednak mały - znalazłem 3 fotki własnego autorstwa. Co prawda wrzucałem je do otchłani sieci ale tyczą raczej Su-22 i nie spodziewałem się, że wypłyną tutaj.

Zmieniając temat na młodsze suczki.

Czeskie Fobosy(?) pod Su-22, a myślałem, że nasz Su-20 objuczony FAB-100 na belkach wielozamkowych jest szczytem

"girlandowości" podwieszeń. A tu:

Su-22M4sFOBOSystoj.jpg

Su-22M4sFOBOSydet.jpg

Su-22M4sFOBOSy.jpg

Jak widać pod brzuchem już komplet się nie zmieścił.

Obstawiacie zasięg z takim zestawem?

arek- przekopiowałem -wkleiłem i dalej pada stwierdzenie iż podana fraza nie istnieje .A wogóle to powinno się chyba otwierać bezpośrednio do rapida po kliknięciu w podany link ?

Po otwarciu strony z tym linkiem, klikałem na download po prawej stronie na samym dole. Najpierw jest tam szary napis free download. Po kliknięciu na niego zmienia się w zielone Download Now.

arek- ja naprawdę nie jestem upierdliwy, ale znowu coś namieszałeś ze wstawianiem zdjęć. U mnie nawet nie linki do zdjęć się wyświetlają , ale po prostu " zakodowane zdania " nie prowadzące do niczego .

Uwaga odpowiadam CH-25 na naszych Su-22.

2x 25MR głowica radiowa na podwieszeniach NR 3i 4 plus zasobnik naprowadzania delta podwieszenie Nr 5. Bardzo rzadko stosowany.

2x 25ML laserowa głowica na podwieszeniach 3i 4 . Wariant podstawowy często stosowany.

2x 25MP na podwieszeniach 3i 4 plusa zasobnik sterowania "WIUGA" pod kadłubem. Duża wanna. Wycofane na początku lat 90, gdyż ich przeznaczeniem było niszczyć stacje radiolokacyjne NATO, a w latach 90 już nam nie wypadało.

Ok. może tu mi któryś z Was pomoże. Robię 305tkę czarną i szukam kogoś kto mi podpowie co mogę podwiesić pod tą sukę. Tak co by reprezentowała się okazale. Jakieś propozycje?

crustian napisał:
Ok. może tu mi któryś z Was pomoże. Robię 305tkę czarną i szukam kogoś kto mi podpowie co mogę podwiesić pod tą sukę. Tak co by reprezentowała się okazale. Jakieś propozycje?
Zrób wersję treningową, czyli po prostu 2 baniaczki.

• 2 weeks later...
  arek napisał:
Po długim szukaniu wreszcie znalazłem porządne plany do Su-7 BKŁ. W paczce w wersji 1:48 do wydruku w formacie A-3. Oryginał pochodzi z nieistniejącego kwartalnika Militaria.nr 2/97

https://rapidshare.com/files/590047972/Su-7_plany_1_48.zip

Sprawdzałeś po rozpakowaniu?

Plany były chyba w numerach 1 i 2 /97.