Irek-M1 Napisano 27 Grudnia 2012 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2012 (edytowane) W grudniu od Wójta Gminy Słupsk otrzymałem poniższe pismo, które sprawiło mi wielką radość. Miałem również przyjemność podziękować osobiście Wójtowi za list gratulacyjny oraz zaprezentować moją pracę. Edytowane 9 Sierpnia 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hadzi Napisano 27 Grudnia 2012 Share Napisano 27 Grudnia 2012 Macie fajnego Wójta, gratuluje Irku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irek-M1 Napisano 11 Marca 2013 Autor Share Napisano 11 Marca 2013 (edytowane) W dniach 09-10.03.2013 roku przebywałem na zawodach modelarskich w Wiedniu. Startowałem w klasie A5-samoloty o napędzie odrzutowym w skali powyżej 1:48. W trakcie ogłaszania wyników przeżyłem mały stres gdyż na telebimie ukazały się zdjęcia modeli mojej konkurencji-stwierdziłem co kraj to obyczaj i decyzje sędziów są ostateczne, lecz jakie było moje zdumienie kiedy po wręczeniu mojej konkurencji z klasy A5, w której stratowałem statuetek oraz nagrody rzeczowej na telebimie ukazał sie mój model wraz z napisem SONDERPRIECES tłumaczę to jako nagroda za najlepszy model samolotu na zawodach. Podobna nagrodę przyznano w kategorii modeli śmigłowców i otrzymał ją Karol Jagusiński za model Sikorski MH-60G. Otrzymałem równiez nagrodę od klubu z Chorwacji z Zagrzebia-Very Good Work 2013. Edytowane 9 Sierpnia 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 11 Marca 2013 Share Napisano 11 Marca 2013 Gratulacje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 11 Marca 2013 Share Napisano 11 Marca 2013 Serdeczne gratulacje i to tym bardziej, że to docenienie nie tylko świetnej pracy modelarskiej ale i promocja szachownicy za granicą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
r0bson Napisano 11 Marca 2013 Share Napisano 11 Marca 2013 Gratulacje z udanego modelu i wytrwałości w jego tworzeniu, oraz z sukcesów, a co do samolotu i podstawki to mast....... dla oka po prostu obłęd Chyle czoła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Steve Napisano 12 Marca 2013 Share Napisano 12 Marca 2013 Przyłączam się do gratulacji. Model zrobił bardzo duże wrażenie na oglądających w Wiedniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irek-M1 Napisano 19 Marca 2015 Autor Share Napisano 19 Marca 2015 (edytowane) Witam W dniach 14-15 marca uczestniczyłem w Festiwalu w Bytomiu. Super impreza-polecam/ dużo bardzo dobrych modeli, miła atmosfera oraz liczne stoiska handlowe/. Za wyróżnienie Lim-a bardzo dziękuję. Edytowane 9 Sierpnia 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 19 Marca 2015 Share Napisano 19 Marca 2015 Gratuluję - było mi dane podziwiać w Bytomiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irek-M1 Napisano 7 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 7 Czerwca 2015 (edytowane) W dniach 30-31.05.2015 przebywałem w miejscowości Thiene we Włoszech na zawodach rozgrywanych co dwa lata - RED DEVILS CUP. Ilość jak i jakość prezentowanych modeli była bardzo wysoka i gdy postawiłem swój model na stole byłem pełny obaw o wynik końcowy. Na zawody przybyli również inni modelarze z Polski, których pozdrawiam, z Węgier, Niemiec, Czech, Hiszpanii oraz zawodnicy z Włoch. Tak jak wspomniałem impreza rozgrywana jest w cyklu dwuletnim. Oprócz medali zloty, srebrny brązowy w klasie przyznano wyróżnienia Best of Class, Best of show, RED DEVILS CUP. Podział na kategorie to standard oraz master. W każdej z nich dokonano również podziału na skalę pomniejszenia. Według mnie niezbyt szczęśliwym jest skumulowanie w jednej skali pomniejszenia modeli odrzutowych jak mój SbLIm, modeli z okresu pionierskiego, I i II wojny, śmigłowców. Uroczystość zakończenia odbyła się od odegrania hymnu Włoch oraz przemówienia przybyłego na zakończenie Ministra Kultury. Mój SbLim otrzymał ngrodę Best of Class-aircraft przypieczętowanej uściskiem dłoni Pana Ministra a złoty Mig-21 otrzymał brązowy medal. Oprócz mnie również inni zawodnicy z Polski otrzymali medale i wyróznienia ale niech sami się pochwalą. Ja im tutaj ponownie gratuluję. Oprócz zawodów zwiedziłem muzeum w Austrii w miejscowości ZELTWEG hangar 8 oraz muzeum Ferrari w miejscowości Maranello. Niestety z braku czasu nie dotarłem do muzeum w Trydencie. Edytowane 9 Sierpnia 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 7 Czerwca 2015 Share Napisano 7 Czerwca 2015 Irek - gratulacje. Limek z pewnością na to zasługuje. I że też mi wciąż nie było dane obejrzeć go sobie na żywo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irek-M1 Napisano 27 Września 2015 Autor Share Napisano 27 Września 2015 (edytowane) Dwa tygodnie temu uczestniczyłem w konkursie w miejscowości Mol-Belgia. Wyjazd był udany gdyż mój Limek dostał kolejne wyróżnienie-złoty medal, Scania friedenfels srebro. Pozdrawiam Edytowane 9 Sierpnia 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irek-M1 Napisano 29 Marca 2017 Autor Share Napisano 29 Marca 2017 (edytowane) W ostatni weekend uczestniczyłem w zawodach w miejscowości Lingen Niemcy w EURO MODEL EXPO. SbLim otrzymał złoto w klasie mistrzów. Pozdrawiam Edytowane 9 Sierpnia 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 29 Marca 2017 Share Napisano 29 Marca 2017 Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 29 Marca 2017 Share Napisano 29 Marca 2017 Gratulacje. Limek wart tych krążków. I autor też. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irek-M1 Napisano 2 Września 2018 Autor Share Napisano 2 Września 2018 Z lekkim opóźnieniem ale pragnę poinformować iż w dniach 17-19 Sierpnia 2018 wspólnie z "Krakusami"przebywałem w Rydze na GOLDEN MODEL SHOW. Mój LImek dostał KOLEJNE złoto oraz puchar MR SCRATCHBUILDER. Oprócz tego przywiozłem jeszcze jedno złoto /za radar do Miga-23 oraz dwa wyróżnienia jedno dla mojego złotego Miga-21 oraz Opla Astry DTM/. Oprócz mnie również również Dziadek Jacek oraz inni Polacy uczestniczący w imprezie przywieźli liczne medale i wyróżnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 2 Września 2018 Share Napisano 2 Września 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 2 Września 2018 Share Napisano 2 Września 2018 Niezmiennie robi na mnie wrażenie, Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 2 Września 2018 Share Napisano 2 Września 2018 Model genialny Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rymulus Napisano 30 Października 2018 Share Napisano 30 Października 2018 Irku, jeszcze raz gratuluje zdobycia nagrody Orła w Dęblinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irek-M1 Napisano 12 Listopada 2018 Autor Share Napisano 12 Listopada 2018 (edytowane) Z małym opóźnieniem ale Mig dostał kolejne wyróżnienia wyróżnienia -VII Modelarskie Mistrzostwa Poznania 2018 -Nagroda magazynu modelearskiego SUPER MODEL, Dęblin 2018-srebrny orzeł -Nagroda od Pani Burmistrz Dęblina-2018 -Wyróżnienie w klasie Dęblin 2018 -Nagroda za najlepszą dioramę Dęblin2018 W sumie Mig zebrał ich 27 Edytowane 12 Listopada 2018 przez Irek-M1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 12 Listopada 2018 Share Napisano 12 Listopada 2018 GRATULACJE rozbiłeś bank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 12 Listopada 2018 Share Napisano 12 Listopada 2018 Gratulacje wszystkich nagród za Limka . Coraz bardziej żałuję że nie było mi go dane jeszcze obejrzeć na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irek-M1 Napisano 12 Listopada 2018 Autor Share Napisano 12 Listopada 2018 Dziękuje za gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bobek Napisano 12 Listopada 2018 Share Napisano 12 Listopada 2018 Gratuluje, przepiękna praca którą fantastycznie, że można ogladac na zywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi