pankot13 Napisano 29 Stycznia 2013 Share Napisano 29 Stycznia 2013 Malowanie wyszło bardzo ładnie. Trochę mnie rażą takie czyste gąski jak by cały wojenny szlak przejechał brukowaną drogą.Ale rozumiem,że taki był "wymóg" zleceniodawcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 29 Stycznia 2013 Share Napisano 29 Stycznia 2013 Już mi żona zapowiedziała, żebym nawet nie chciał takiego studia. No rewelacja, świetne gąski i zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 29 Stycznia 2013 Share Napisano 29 Stycznia 2013 Witam! Piękny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 29 Stycznia 2013 Share Napisano 29 Stycznia 2013 Wyszedł bardzo ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 29 Stycznia 2013 Share Napisano 29 Stycznia 2013 Już mi żona zapowiedziała, żebym nawet nie chciał takiego studia. No rewelacja, świetne gąski i zdjęcia. Hahahahahahahahaha Wyobraź sobie, przed chwilą usłyszałem ten sam tekst. Cóż, trzeba będzie jakiś podstęp wojenny wymyśleć, bo jak widać naprawdę warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 29 Stycznia 2013 Share Napisano 29 Stycznia 2013 Piękna maszyna. Gratuluje fotki admina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 29 Stycznia 2013 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2013 Gratuluje fotki admina. aż zajrzałem na strone główna bo bezposrednio mi sie forum odpala Nie spodziewałem sie takiego zaszczytu ,wielkie dzieki dla wszystkich za opinie i dla administracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 29 Stycznia 2013 Share Napisano 29 Stycznia 2013 Bardzo ładnie wykonany model. Gratuluję fotki Admina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacper Napisano 30 Stycznia 2013 Share Napisano 30 Stycznia 2013 Bardzo fajny model.Gratuluje fotki admina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kawalek74 Napisano 30 Stycznia 2013 Share Napisano 30 Stycznia 2013 Bardzo ładnie wykonany KW-1, podoba mi się bardzo umiar w zastosowaniu otarć, błota i innych środków brudzących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
helder Napisano 30 Stycznia 2013 Share Napisano 30 Stycznia 2013 Wielce udany ten KW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 30 Stycznia 2013 Share Napisano 30 Stycznia 2013 Super. Ślady użytkowania jak lubię bez kąpieli błotnych. Gratuluję pracy i fotki admina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 30 Stycznia 2013 Share Napisano 30 Stycznia 2013 No Robert wielki szacunek ci się należy. Się dopiero na trzecią stronę załapałem ale to nic, bo przynajmniej mogę pogratulować wypadu na stronę główną. Należy ci się. Warsztat masz naprawdę fantastyczny, a ten KW jest tego najlepszym przykładem. Jeszcze raz wielkie gratki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robert p Napisano 2 Lutego 2013 Share Napisano 2 Lutego 2013 Gratuluję Robercie Piękna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikolaj75 Napisano 2 Lutego 2013 Share Napisano 2 Lutego 2013 No ale że mi umknęło... Podoba się (wiesz, że tego nie pochwalam, ale cóż...). Robert, jak już tak musisz wew tym błocku poligonowym działać, to machnij jakiegoś bardziej współczesnego (T-72, może Twardy, albo Mi-24) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 2 Lutego 2013 Autor Share Napisano 2 Lutego 2013 Dzięki Mikołaj mam praktycznie wszystko do polskiej 55 łącznie z friulami /dzieki Piotr/ ale na swoje to ja czasu nie mam MiGa z doskoku czasem dłubne i nie chce zaczynac czegos nowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 3 Lutego 2013 Share Napisano 3 Lutego 2013 Patrząc na ten model stwierdzam że ja chyba nie umiem kleić i malować... Brawo model na prawdę na światowym poziomie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi