drabik Napisano 29 Czerwca 2013 Share Napisano 29 Czerwca 2013 Czołem! W chwili przebłysku szaleństwa wpadłem na pewien plan... Do współtworzenia go zapraszając wszystkich chętnych (o ile takowi się znajdą)... Chcę Was podpuścić do odrobiny innego spojrzenia na Wasze modele... do spojrzenia łobuzerskiego, szaleńczego, trochę kiczowatego czasami - ale w wesołym tego słowa znaczeniu... Do wieczornej wyprawy w bezkresy, do graficznych eksperymentów - co Wam tylko do głowy strzeli:) Jeśli pomysł się przyjmie - fajnie; jeśli nie - padnie śmiercią naturalną albo legnie pod klawiszem moderatora... A żeby nie było... Na każdym zebraniu ktoś musi zacząć; to zacznę ja;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
letalin Napisano 29 Czerwca 2013 Share Napisano 29 Czerwca 2013 To mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pancho Napisano 30 Czerwca 2013 Share Napisano 30 Czerwca 2013 Zdecydowanie - mnie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banny Napisano 30 Czerwca 2013 Share Napisano 30 Czerwca 2013 Rzadko aranżuje jakoś spocjalnie zdjęcia, ale coś tam wygrzebałem... Focke Wulf FW 189 A-1 "Uhu" 1/72 Condor : http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=64&t=30279 F-16C block 52+ "4050" 1/72 Revell : http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?f=64&t=34192 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 30 Czerwca 2013 Share Napisano 30 Czerwca 2013 Ja też coś skromnie dodam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tazman79 Napisano 1 Lipca 2013 Share Napisano 1 Lipca 2013 Świetne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 8 Lipca 2013 Share Napisano 8 Lipca 2013 Hi Uwazam , ze fajna sprawa. Bo w naszym modelarstwie nie chodzi tylko o to zeby rozebrac samolot i blachy i pokrywy porozrzucac dookola na dioramie :-) Pomysl swietny. Jakiej grafiki uzywales?Pozdrawiam Bravo112 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmald Napisano 10 Lipca 2013 Share Napisano 10 Lipca 2013 Czołem, nie wiem czy do końca o to chodzi ale co mi tam... Mój Roland CII Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drabik Napisano 12 Lipca 2013 Autor Share Napisano 12 Lipca 2013 Hi Uwazam , ze fajna sprawa. Bo w naszym modelarstwie nie chodzi tylko o to zeby rozebrac samolot i blachy i pokrywy porozrzucac dookola na dioramie :-)Pomysl swietny. Jakiej grafiki uzywales?Pozdrawiam Bravo112 To jest PhotoScape ale takie działanie w jego ramach absolutnie chaotyczne... Poprostu próbowałem i sprawdzałem efekty; jak uznałem, że wystarczające - odpuszczałem. Oczywiście łatwo jest przegiąć... xmald - bardzo sympatycznie:) Miło, że plan się przyjął I dorzucę jeszcze Łosia ze starej fotografii;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 13 Lipca 2013 Share Napisano 13 Lipca 2013 Antek na foto lekko postarzonym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drabik Napisano 13 Lipca 2013 Autor Share Napisano 13 Lipca 2013 Bardzo ładny Antoś, model z epoki na epokowym negatywie:D To efekt Agfy czy tak poprostu wyszło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Butrycz Napisano 18 Lipca 2013 Share Napisano 18 Lipca 2013 Tiger at dusk (Tygrys o zmierzchu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mare_K Napisano 18 Lipca 2013 Share Napisano 18 Lipca 2013 coś to zmierzchające słońce daje wyjątkowo mocny cień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmald Napisano 26 Lipca 2013 Share Napisano 26 Lipca 2013 Rav twoja fota rządzi! Erwudziak naprawdę wygląda jak w locie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kreator86 Napisano 26 Lipca 2013 Share Napisano 26 Lipca 2013 To te napisy są czerwone ? Bo zestaw kalek jest czarny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 1 Sierpnia 2013 Share Napisano 1 Sierpnia 2013 Z wielkim udziałem Spitona: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr. Klasa Napisano 5 Października 2013 Share Napisano 5 Października 2013 Ale super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drabik Napisano 5 Listopada 2013 Autor Share Napisano 5 Listopada 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanadam Napisano 5 Stycznia 2014 Share Napisano 5 Stycznia 2014 Jak się bawić to się bawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 6 Stycznia 2014 Share Napisano 6 Stycznia 2014 Ostatnio zrobiłem całkiem przypadkiem coś takiego, co chyba będzie tu dobrze pasowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GIUSEPPE Napisano 24 Stycznia 2014 Share Napisano 24 Stycznia 2014 A-4 "SKYHAWK" 1:48 ITALERI Autorem zdjęć jest Marcin "AIR" Witkowski (jeszcze raz wielkie dzięki za sesje). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hadzi Napisano 19 Lutego 2014 Share Napisano 19 Lutego 2014 ładne fotki Adrian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drabik Napisano 16 Marca 2014 Autor Share Napisano 16 Marca 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 3 Stycznia 2015 Share Napisano 3 Stycznia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano 10 Stycznia 2015 Share Napisano 10 Stycznia 2015 Takie tam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi