pzbora Napisano 25 Maja 2015 Share Napisano 25 Maja 2015 Witam po dłuższej przerwie. Przedstawiam ostatnio "wymęczony" produkt Special Hobby w skali 1/48- BR.20 Cicogna. Ogólnie długa droga przez mękę z dużą ilością szpachlowania. Dodatkowo zastosowałem blaszki z zestawu Eduarda oraz wykonałem linie nitowania które urozmaiciły nieco powierzchnię płatowca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 25 Maja 2015 Share Napisano 25 Maja 2015 Świetny ten makaroniarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 25 Maja 2015 Share Napisano 25 Maja 2015 Rewelacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 25 Maja 2015 Share Napisano 25 Maja 2015 Ładnie się prezentuje. __________________________________________________________________________________________ Na warsztacie: Fiat BR.20M - Supermodel + blachy - Eduard 1/72 - ukończony MiG-21 MF - R.V Aircraft 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Under B Napisano 25 Maja 2015 Share Napisano 25 Maja 2015 whaaat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 26 Maja 2015 Share Napisano 26 Maja 2015 Najlepiej zrobione włoskie kamo jakie widziałem no i w ogóle model piękny, gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sdk_uk Napisano 26 Maja 2015 Share Napisano 26 Maja 2015 Poprostu piekny.Bardzo mi sie podoba. Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sfjontkofski Napisano 26 Maja 2015 Share Napisano 26 Maja 2015 Piękny Jak malowałeś to camo, z ręki aero? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MIRO Napisano 27 Maja 2015 Share Napisano 27 Maja 2015 Fantastyczny model! Idealnie oddałeś ducha włoskich ciapek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pzbora Napisano 27 Maja 2015 Autor Share Napisano 27 Maja 2015 Piękny Jak malowałeś to camo, z ręki aero? Malowałem z ręki aerografem. Farby gunze i tamiya. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kwiatektatek Napisano 27 Maja 2015 Share Napisano 27 Maja 2015 Oj piękny on. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vacat77 Napisano 28 Maja 2015 Share Napisano 28 Maja 2015 Gratuluję! Jest wykonany na naprawdę wysokim poziomie. Życzę kolejnych tak udanych modeli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAPIR Napisano 29 Maja 2015 Share Napisano 29 Maja 2015 Piękny, rzadko coś na tym forum komentuje ale ten model jest cudny. Jest może taki model plastikowy w skali 1/32 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalisz76 Napisano 30 Maja 2015 Share Napisano 30 Maja 2015 Wspaniały. Gratuluję wytrwałości przy tym pięknym kamo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 30 Maja 2015 Share Napisano 30 Maja 2015 Jest co oglądać! Kawał roboty! Szczególnie zwraca uwagę kamuflaż i "zapuszczone" linie i nity! A dzięki, jak sam piszesz- mozolnemu szpachlowaniu- wydobyłeś doskonały design samolotu Pozdrawiam i życzę dalszych sukcesów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemekK Napisano 30 Maja 2015 Share Napisano 30 Maja 2015 Radość dla oczu! Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tenzan Napisano 31 Maja 2015 Share Napisano 31 Maja 2015 Znakomity model, szacunek dla warsztatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pires Napisano 1 Czerwca 2015 Share Napisano 1 Czerwca 2015 Jak można "wydobyć design" ? Panowie, trochę szacunku dla języka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radoslaw6363 Napisano 2 Czerwca 2015 Share Napisano 2 Czerwca 2015 OJ jak pięknie mieć takie cacko na półeczce TYLKO PATRZEĆ I ZAZDROŚCIĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sfjontkofski Napisano 4 Czerwca 2015 Share Napisano 4 Czerwca 2015 A tak swoją drogą, można spytać, jaką techniką robiłeś rdzawe smugi na spodzie? Bo zerknałem na niego jeszcze raz i w sumie i od góry i od dołu wygląda bosko. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 5 Czerwca 2015 Share Napisano 5 Czerwca 2015 Genialne malowanie. Świetny model. No i nie niemiecki! Gratuluję efektu a jeszcze bardziej umiejętnści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pzbora Napisano 8 Czerwca 2015 Autor Share Napisano 8 Czerwca 2015 A tak swoją drogą, można spytać, jaką techniką robiłeś rdzawe smugi na spodzie? Bo zerknałem na niego jeszcze raz i w sumie i od góry i od dołu wygląda bosko. ;) Większe smugi wykonałem aerografem, natomiast te bardziej precyzyjne suchym pigmentami rozcieranymi pędzlem w odpowiednim kierunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
James Napisano 17 Czerwca 2015 Share Napisano 17 Czerwca 2015 Bez dwóch zdań włoskie maszyny mają swój niezaprzeczalny urok. Z opisu wygląda, że nie jest to najłatwiejszy model w obróbce ale chylę czoła przed wykonaniem. Bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi