filipsg Napisano 18 Lipca 2015 Share Napisano 18 Lipca 2015 kapitana robota, nic tylko czekać aż się nam tu pełna bryła Yamato ukaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 18 Lipca 2015 Share Napisano 18 Lipca 2015 pięknie! po prostu pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jpl Napisano 19 Lipca 2015 Share Napisano 19 Lipca 2015 Niesamowite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 24 Lipca 2015 Share Napisano 24 Lipca 2015 Biegasz maratony? Spróbuj z taką psychiką to łatwizna. Na zrazie tyle muszę się oswoić z tym co zobaczyłem do tej pory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 24 Lipca 2015 Super Moderator Share Napisano 24 Lipca 2015 Elegancko! Podziwiam i kibicuje! Pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 25 Lipca 2015 Share Napisano 25 Lipca 2015 No to kolega teraz mi zaiponowal. Mam Bismarcka opracowanie p Halinskiego i bacznie bede obserwowal bo twoj wrsztat bedzie jak elementarz dla osob ktore chca podazyc twoimi sladami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 25 Lipca 2015 Share Napisano 25 Lipca 2015 Ja mam "Rodney'a" w 1/200 i też podglądam , pokład z parkietu już gotowy.Pozdrawiam M1A1(HA) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ganjavir Napisano 25 Lipca 2015 Share Napisano 25 Lipca 2015 Ja mam "Rodney'a" w 1/200 i też podglądam , pokład z parkietu już gotowy.Pozdrawiam M1A1(HA) Gdzie warsztat ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 25 Lipca 2015 Share Napisano 25 Lipca 2015 Gdzie warsztat ?! Dobre pytanie, poprosimy o warsztat Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 25 Lipca 2015 Share Napisano 25 Lipca 2015 Ale to kartonowy "Rodney" z Gomixa ,a właściwie sam szkielet z pokładem i barbetami artylerii głównej i 152 mm, ugrzęzłem z powodu notorycznego braku czasu i przerzuciłem się na współczesne czołgi 1/35 (skleja się je zdecydowanie szybciej), a teraz kolega Doody mi strasznego smaka tym "Yamato" narobił . Pozdrawiam M1A1(HA) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doody Napisano 17 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 17 Sierpnia 2015 Witam, Po prawie miesięcznym "użeraniu" się z klejeniem folii, zamknąłem pewien etap. Jeszcze niestety nie skończyłem całości ale jestem gdzieś w 3/4 drogi. Zostały mi burty powyżej pasa pancernego i część dziobowa powyżej linii wodnej. Muszę przyznać, że to upierdliwe zajęcie i zabierające mnóstwo czasu ale z efektu jestem w miarę zadowolony. Jest co prawda wiele niedoróbek ale w miarę klejenia się wyrabiam tzn. że czwarte Yamato okleję perfekcyjnie :-)) Wrzucę parę fotek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 17 Sierpnia 2015 Share Napisano 17 Sierpnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 17 Sierpnia 2015 Share Napisano 17 Sierpnia 2015 Jesteś Wariat przez duże "W" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doody Napisano 17 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 17 Sierpnia 2015 A dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 17 Sierpnia 2015 Share Napisano 17 Sierpnia 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 18 Sierpnia 2015 Share Napisano 18 Sierpnia 2015 Pięknie to wygląda - naprawdę warte każdej poświęconej minuty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 18 Sierpnia 2015 Super Moderator Share Napisano 18 Sierpnia 2015 No niezle! Ciekawe jak sie bedzie zachowywalo podloze po nalozeniu surfacera/podkladu i farb... trzymam kciuki!!!! Cisnij dalej :-) pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 18 Sierpnia 2015 Share Napisano 18 Sierpnia 2015 Doody - już myślałem że nic nie jest mnie w stanie na tym forum zaskoczyć... a tu zaglądam i widzę że rozwalasz system - szacun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziuba Napisano 19 Sierpnia 2015 Share Napisano 19 Sierpnia 2015 super efekt, pięknie wyszły linie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doody Napisano 25 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 25 Sierpnia 2015 Witam w kolejnej aktualizacji. Kolejny etap za mną a mianowicie jedna burta została ukończona. Oczywiście brakuje jeszcze wykończenia krawędzi ale to zostawię sobie na koniec. Jeszcze ze dwa tygodnie i może uda się zakończyć oklejanie bo już mam dość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 25 Sierpnia 2015 Share Napisano 25 Sierpnia 2015 jak skończysz to Ci wtedy powiem, ze ta jedna blacha na 135 wręgu jest niezgodna z planami... Teraz nie jeszcze będę siedział cicho bo zaniemówiony jestem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 25 Sierpnia 2015 Share Napisano 25 Sierpnia 2015 Francja - Elegancja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doody Napisano 25 Sierpnia 2015 Autor Share Napisano 25 Sierpnia 2015 Dzięki za dobre słowo. Będziem działać dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 26 Sierpnia 2015 Share Napisano 26 Sierpnia 2015 Wow! Takie modelarstwo naprawdę motywuje. Nie mogę się doczekać drobnych detali w Twoim wykonaniu. Powodzenia w dalszej budowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 26 Sierpnia 2015 Share Napisano 26 Sierpnia 2015 Już sobie wyobrażam stanowiska tej małokalibrowej artylerii p.lot. .Pozdrawiam M1A1(HA) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi