net_sailor Napisano 22 Września 2015 Share Napisano 22 Września 2015 Co to kurna jest urządzenie WRE?I dlaczego u mnie tego nie było jak robiłem moje Rafale? Twój akurat ma wszystko jak należy. U mnie brak wbudowanych w samolot komponentów systemu Spiral: wyrzutników folii i naboi termicznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 22 Września 2015 Share Napisano 22 Września 2015 I dłubałeś to w 1:144? Chyba przez mikroskop elektronowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
net_sailor Napisano 22 Września 2015 Share Napisano 22 Września 2015 I dłubałeś to w 1:144? Tak napisali na pudełku modelu. Chyba mnie nie oszukali? Chyba przez mikroskop elektronowy. Iiiii... tam. Kwestia odpowiedniego treningu, po prostu spowalniasz bicie serca i przyklejasz elementy pomiędzy jego uderzaniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 22 Września 2015 Share Napisano 22 Września 2015 Coś jak ten gość co wyrył napis na ostrzu żyletki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
net_sailor Napisano 22 Września 2015 Share Napisano 22 Września 2015 Aż mi głupio ciągnąć tę dyskusję w cudzym wątku o Osprey'u. Czy Ty mnie przypadkiem nie podpuszczasz do założenia warsztatu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nużek Napisano 22 Września 2015 Share Napisano 22 Września 2015 Może całego Ospreya złóż bez użycia kropli kleju? Level 999999 i plus 10000 pkt do respektu :p hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 22 Września 2015 Share Napisano 22 Września 2015 Aż mi głupio ciągnąć tę dyskusję w cudzym wątku o Osprey'u. Czy Ty mnie przypadkiem nie podpuszczasz do założenia warsztatu? A czemu by nie. No ale też kończę tego off-topa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slash Napisano 22 Września 2015 Share Napisano 22 Września 2015 Pewnie do następnego spotkania skończysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
net_sailor Napisano 22 Września 2015 Share Napisano 22 Września 2015 Może całego Ospreya złóż bez użycia kropli kleju? Level 999999 i plus 10000 pkt do respektu :p hehe A wiesz, że to żaden wyczyn? F-Toys robi takie Ospreye już nawet pomalowane - trzeba tylko złożyć bez użycia kleju. Swoją drogą niedawno zrobiłem sobie apetyt na Ospreya pewną fotką: I jeśli kiedyś nadejdzie ta chwila to zrobię go tylko w takiej pozycji. Wygląda jak przyczajony do skoku Transformers Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 23 Września 2015 Share Napisano 23 Września 2015 Swoją drogą niedawno zrobiłem sobie apetyt na Ospreya pewną fotką: I jeśli kiedyś nadejdzie ta chwila to zrobię go tylko w takiej pozycji. Wygląda jak przyczajony do skoku Transformers Zdjęcie bomba. Fajne są takie smaczki-inspiracje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 23 Września 2015 Autor Share Napisano 23 Września 2015 Wy sobie tu gadu gadu... a ja sobie podłogę ładowni wystrugałem. Przed robieniem wręg trening się przyda, poza tym muszą na czymś stanąć A tak wygląda po nałożeniu podkładu... ...na dziś tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 23 Września 2015 Share Napisano 23 Września 2015 Chcesz,żebym rana nie doczekał?...Podłoga od podstaw?......PIĘKNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PabloA Napisano 24 Września 2015 Share Napisano 24 Września 2015 Szałowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 24 Września 2015 Share Napisano 24 Września 2015 Świetny początek! Kapitalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 24 Września 2015 Share Napisano 24 Września 2015 ładnie, ładnie To żeś się napracował z tym dzierganiem, któego nie będzie widać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 24 Września 2015 Share Napisano 24 Września 2015 Człowiek na urlopie, a tu taki ciekawy warsztat się wykluł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 24 Września 2015 Autor Share Napisano 24 Września 2015 Chcesz,żebym rana nie doczekał?...Podłoga od podstaw?......PIĘKNIE Podłoga to dopiero początek muszę na czymś wręgi oprzeć... Cała ładownia będzie od podstaw Ale schlebia mi, że ci się podoba Świetny początek! Kapitalnie. Grunt, to solidna podstawa ładnie, ładnie To żeś się napracował z tym dzierganiem, któego nie będzie widać... właśnie, że będzie... kombinuje nad jakimś oświetleniem do wewnątrz Człowiek na urlopie, a tu taki ciekawy warsztat się wykluł Wiesz jak to u mnie ... nietuzinkowo i wywarzanie otwartych drzwi Dziś wręgi na tapecie 14 szt. i ani jedna taka sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prowler27 Napisano 24 Września 2015 Share Napisano 24 Września 2015 Podłoga niesamowita można by się pokusić o zrobieniu konwersji wnętrza do tego modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 24 Września 2015 Autor Share Napisano 24 Września 2015 Podłoga niesamowita można by się pokusić o zrobieniu konwersji wnętrza do tego modelu Można by... dziękuje za uznanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartek33365 Napisano 24 Września 2015 Share Napisano 24 Września 2015 Będziesz coś do środka pakował? Czy ładownie pustą zostawisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 24 Września 2015 Share Napisano 24 Września 2015 Piękna robota. Te kółeczka to z czego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 25 Września 2015 Autor Share Napisano 25 Września 2015 Będziesz coś do środka pakował? Czy ładownie pustą zostawisz? No raczej pusta to nie będzie, coś się do niej włoży... ale nie wiele skoro próbuje odtworzyć wnętrze, to nie po to żeby je zasłaniać Piękna robota.Te kółeczka to z czego? Darku, cyna 0,25mm Dziś mała przymiarka do kilku rzeczy w i na kadłubie Musiałem rozciąć i usunąć element do mocowania podstawki i rozdzielić tym samym nadkola. I położyłem swoje pierwsze blaszki w nadkolach powstały też wysłony wewnętrzne burt I próbuje odtworzyć na nich stelaże do wpinania fotelików i innego osprzętu doszło też troszkę blaszek ... i wyrzezałem otwór drzwiowy pod przyszłe otwarte drzwi na koniec kilka widoków przez różne otwory kadłuba (które jeszcze są ) Dziś tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 25 Września 2015 Share Napisano 25 Września 2015 ....to już wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 25 Września 2015 Share Napisano 25 Września 2015 Modelarz na pełny etat. Niezłe tempo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 25 Września 2015 Share Napisano 25 Września 2015 Zdjęcie rewelka. Super to na razie wygląda. Ciężko uwierzyć że to 1:72. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi