Rhayader Napisano 20 Grudnia 2015 Share Napisano 20 Grudnia 2015 Galeria Konkurs Zima 2015 Model zakwalifikowany do: Klasa 4 - Okręty i statki Specjalna 1 - Najlepsza relacja z prac warsztatowych Specjalna 3 - Najlepsza interpretacja tematu konkursowego Warsztat TUTAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 20 Grudnia 2015 Super Moderator Share Napisano 20 Grudnia 2015 Głosowanie rozpocznie się od godzin rannych w dniu 21 grudnia 2015 i potrwa do 31 grudnia do godziny 23.59 Galeria będzie zamknięta aż do czasu zakończenia głosowania. Pozdrawiam Admin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 24 Grudnia 2015 Super Moderator Share Napisano 24 Grudnia 2015 Zapraszamy do oceny modelu. Więcej informacji TUTAJ Pozdrawiam Admin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 1 Stycznia 2016 Super Moderator Share Napisano 1 Stycznia 2016 Oficjalne wyniki konkursu ZIMA 2015 Miejsce: 1 Punkty: 1315 Gratulujemy serdecznie!!!! Statystyka: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 1 Stycznia 2016 Share Napisano 1 Stycznia 2016 Graatulacje. Bardzo mi sie podobal Twoj model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 1 Stycznia 2016 Share Napisano 1 Stycznia 2016 Janusz, to że robisz świetne modele już nie raz podkreślałem w twoich warsztatach i galeriach. Jednak ich prezentacja na podstawach dodaje im kolejnego wymiaru. Gratulacje, zwycięstwo zasłużone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 1 Stycznia 2016 Share Napisano 1 Stycznia 2016 Model, pomysł i wykonanie na najwyższym poziomie Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 1 Stycznia 2016 Share Napisano 1 Stycznia 2016 Doskonała robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 1 Stycznia 2016 Share Napisano 1 Stycznia 2016 Nie moja tematyka i w ogóle nie znam się na takim modelarstwie, ale powiem że jest to model, który zrobił na mnie największe wrażenie podczas oceniania wszystkich prac. W ogóle nawet nie wiedziałem że coś takiego tu było robione, bo nie śledziłem raczej warsztatów poza lotnictwem, a tymczasem widzę coś takiego w arkuszu oceniającym... Dla mnie absolutnie najfajniejszy pomysł prezentacji i jednocześnie chyba najciekawsza, najbardziej oryginalna interpretacja tematu zimowego. Powiedziałbym jeszcze na koniec: "lód jak żywy". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 1 Stycznia 2016 Super Moderator Share Napisano 1 Stycznia 2016 Ekstra model i scenka! I ta skala... kosmos jak dla mnie - pomysł też doskonały... ach - wszystko mi się podoba :-) pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 1 Stycznia 2016 Share Napisano 1 Stycznia 2016 Świetna scenka, zasłużone zwycięstwo... wreszcie uzmysłowiłem sobie rozmiar tych okrętów. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rhayader Napisano 1 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2016 Dziękuję kolegom za dobre słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 1 Stycznia 2016 Share Napisano 1 Stycznia 2016 Gratuluję i ja. Przegrać z Tobą to zaszczyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 1 Stycznia 2016 Share Napisano 1 Stycznia 2016 Popękany lód robi wrażenie. Pomysł z nim był strzałem w dziesiątkę. Całość robi wrażenie. I jeszcze te milimetrowe figurki. Szok! Gratulację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 1 Stycznia 2016 Share Napisano 1 Stycznia 2016 Pomysłowe. Brawo i gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 1 Stycznia 2016 Share Napisano 1 Stycznia 2016 Najlepsza praca w całym konkursie. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 1 Stycznia 2016 Share Napisano 1 Stycznia 2016 znakomicie wyszedł !!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 1 Stycznia 2016 Share Napisano 1 Stycznia 2016 Najlepsza i najoryginalniejsza praca w tym konkursie, ciesze się że mój głos pomógł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rhayader Napisano 3 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2016 Miło mi, że się Wam podobał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 3 Stycznia 2016 Share Napisano 3 Stycznia 2016 Gratulacje !!!. Bardzo mi się podoba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doody Napisano 3 Stycznia 2016 Share Napisano 3 Stycznia 2016 Wielkie gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 7 Stycznia 2016 Share Napisano 7 Stycznia 2016 Gratulacje Janusz!! Model świetne, ale niewiele go widać. Natomiast pomysł na scenerie pierwsza klasa! Wykonanie barrrdzo realistyczne. Najbardziej trafiona tematycznie praca w całym konkursie. Wielkie brawa..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 12 Stycznia 2016 Share Napisano 12 Stycznia 2016 Jak Janusz już coś wymyśli i zrobi to nie ma c........ Szkoda, że praktycznie bez relacji było ale efektem końcowym to nadrobiłeś. Tak sobie myślałem: siedzi cicho i pewnie dowali. No i dowaliłeś. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rhayader Napisano 13 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 13 Stycznia 2016 Fajnie, że przypadł Wam do gustu Tu naprawdę nie było co pokazywać. Model miał 10 części. Najwięcej czasu zajęło mi brudzenie podwozia i wykonanie scenerii. Brudzenie to cieniowanie olejami, czekanie aż wyschną, znowu, czekanie i tak dalej. Efekt po każdej warstwie zmieniał się minimalnie stąd nieb było sensu wstawiać ciągle prawie identycznych fotek, tym bardziej, że tych niuansów nie udało mi się uchwycić później na zdjęciach Próby wykonania jakiegoś sensownego lodu trwały ze 3 tygodnie. Dwa kilo gipsu wyniosłem na śmietnik, zużyłem 2 opakowania szpachlówki... też nie było sensu pokazywać tych marnych efektów, stąd w relacji były takie przerwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 15 Stycznia 2016 Share Napisano 15 Stycznia 2016 No, będzie ci wybaczone, choć też chciałem zobaczyć jak ten lód wydziergałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi