Flachenty Napisano 9 Stycznia 2016 Share Napisano 9 Stycznia 2016 No i nadszedł koniec zabawy z koszernym Apaczem Zapraszam do komentowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 9 Stycznia 2016 Share Napisano 9 Stycznia 2016 Podoba mi się ten Apacz, jak chyba każda maszyna w żydowskim malowaniu. Bardzo fajna robota, tylko zdjęcia troszkę jak na mój gust nieostre. Ale model naprawdę udany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 9 Stycznia 2016 Share Napisano 9 Stycznia 2016 Wygląda to w mojej opinii tak dobrze że mam wrażenie że dałby radę polecieć Gratulację!!! świetna robota, piękny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 9 Stycznia 2016 Share Napisano 9 Stycznia 2016 Mi też się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 9 Stycznia 2016 Share Napisano 9 Stycznia 2016 Cudeńko, . Gratulacje !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 9 Stycznia 2016 Share Napisano 9 Stycznia 2016 Elegancki, dobra robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikemc Napisano 9 Stycznia 2016 Share Napisano 9 Stycznia 2016 Podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 9 Stycznia 2016 Share Napisano 9 Stycznia 2016 Ewidentnie najładniejszy "koszerny" Apache jakiego widziałem To co teraz... "Guardian", tak za ciosem Jak już znasz model, i nabrałeś wprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 9 Stycznia 2016 Share Napisano 9 Stycznia 2016 Bardzo przyjemnie obserwowało się warsztat, a galeria to już czysta rozkosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEM Napisano 10 Stycznia 2016 Share Napisano 10 Stycznia 2016 Gratuluję bardzo udanego modelu. Kilka świetnych smaczków, faktura na zbiornikach, zacieki na łopatach wirnika, i jeszcze kilka innych które udało się dostrzec na zdjęciach. Ale to już Twój znak firmowy. Andrzeju nie wiem czy taki miałeś zamiar, ale może jak byś spróbował podłożyć ciemniejsze tło do fotek, to chyba jeszcze bardziej podkreśliło by to jego piękno. Jeszcze raz gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol J. Napisano 11 Stycznia 2016 Share Napisano 11 Stycznia 2016 Wyśmienita "koszerna uczta" dla oczu. Gratulacje Andrzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 11 Stycznia 2016 Share Napisano 11 Stycznia 2016 Wspaniała robota. Aż miło popatrzeć na takiego kolorowego Apacza. Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 20 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 20 Stycznia 2016 Andrzeju nie wiem czy taki miałeś zamiar, ale może jak byś spróbował podłożyć ciemniejsze tło do fotek, Mówisz i masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 20 Stycznia 2016 Share Napisano 20 Stycznia 2016 Super Apache Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 20 Stycznia 2016 Share Napisano 20 Stycznia 2016 PIĘKNIE JEST PANIE FLACHENTY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajtok Napisano 24 Stycznia 2016 Share Napisano 24 Stycznia 2016 Piekny , szkoda, ze moj tak nie wyglada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 24 Stycznia 2016 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2016 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polski_Czołgista Napisano 25 Stycznia 2016 Share Napisano 25 Stycznia 2016 Kurczę podoba mi się U mnie coś takiego jest chyba nie do osiągnięcia :/ Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_bladek Napisano 29 Stycznia 2016 Share Napisano 29 Stycznia 2016 Wygląda świetnie, U mnie leży w magazynie i czeka. Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 8 Lutego 2016 Share Napisano 8 Lutego 2016 Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Headhunter88 Napisano 7 Stycznia 2017 Share Napisano 7 Stycznia 2017 Dołączam się do pochwał!!! A można spytać jakie 3 kolory użyto do kamuflażu i spodu maszyny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flachenty Napisano 8 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2017 XF-60 i XF-52 na kamuflaż, a szary na dół to jakiś kolor Bilmodela ale nie pamiętam już jaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Headhunter88 Napisano 8 Stycznia 2017 Share Napisano 8 Stycznia 2017 Dziękuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cezarek Napisano 8 Stycznia 2017 Share Napisano 8 Stycznia 2017 Widziałem "na żywo" i byłem pod wrażeniem. Zdjęcia nie dodają jednak wszystkiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi