Super Moderator Reflect Napisano 29 Kwietnia 2016 Autor Super Moderator Share Napisano 29 Kwietnia 2016 @Peter_D Spoko, damy mały pokaz ;-) ch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 30 Kwietnia 2016 Share Napisano 30 Kwietnia 2016 Temat warsztatowy już aktywny, a pierwszego maja jeszcze nie ma - testujesz nas Reflect Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 30 Kwietnia 2016 Autor Super Moderator Share Napisano 30 Kwietnia 2016 Nic mi na ten temat nie wiadomo... ??? pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 30 Kwietnia 2016 Share Napisano 30 Kwietnia 2016 Tu tamiye się faworyzuje a ja się w dragona pakuje .Ech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 30 Kwietnia 2016 Share Napisano 30 Kwietnia 2016 Tu tamiye się faworyzuje a ja się w dragona pakuje .Ech... Nie samym Dragonem człowiek żyje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irgr Napisano 30 Kwietnia 2016 Share Napisano 30 Kwietnia 2016 Może w przyszłym konkursie, jeśli taki się wydarzy, nagrody ufunduje przedstawiciel Dragona =P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kjp_a_man Napisano 30 Kwietnia 2016 Share Napisano 30 Kwietnia 2016 Panowie „dyskutanci”! Jestem lekko zażenowany powyższym. Proponuję rozważenie: Konkurs jest dla frajdy. Nagrody są miłym dodatkiem. Jeśli się Chrystianowi chce to chwała mu za to. Jak powiada przysłowie „Darowanemu koniowi…” Zawsze obecny w pierwszej dziesiątce — licząc od końca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 30 Kwietnia 2016 Share Napisano 30 Kwietnia 2016 Proponuję rozważenie: Konkurs jest dla frajdy. Nagrody są miłym dodatkiem. Jeśli się Chrystianowi chce to chwała mu za to. Jak powiada przysłowie „Darowanemu koniowi…” I pod takim stwierdzeniem każdy z uczestników powinien się podpisać wszystkimi czterema kończynami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luckyLUKE Napisano 30 Kwietnia 2016 Share Napisano 30 Kwietnia 2016 Nagrody jak wino uderzyły do głów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 30 Kwietnia 2016 Share Napisano 30 Kwietnia 2016 Ja już jestem po... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 10 Maja 2016 Autor Super Moderator Share Napisano 10 Maja 2016 Witam Do grona szanownych sponsorów dołączył producent dodatków do modeli firma MASTER. Firma Master to przede wszystkim fantastyczne lufy toczone do samolotów oraz okrętów- bardzo szeroka oferta i na prawdę doskonała jakość w przystępnych cenach. A oto nagrody Klasa 1 - Samoloty i śmigłowce miejsce pierwsze: 4 zestawy do wyboru z serii Air Master (dowolna skala) miejsce drugie: 3 zestawy do wyboru z serii Air Master (dowolna skala) miejsce trzecie: 2 zestawy do wyboru z serii Air Master (dowolna skala) Klasa 4 - Okręty i statki miejsce pierwsze: 4 zestawy do wyboru z serii Sea Master (dowolna skala) miejsce drugie: 3 zestawy do wyboru z serii Sea Master (dowolna skala) miejsce trzecie: 2 zestawy do wyboru z serii Sea Master (dowolna skala) Dla wszystkich zainteresowanych - zapraszamy na kanał FB firmy MASTER Jeszcze raz bardzo dziękujemy za tak szczodry gest!!! pozdrawiam Admin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 10 Maja 2016 Share Napisano 10 Maja 2016 Milutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luckyLUKE Napisano 10 Maja 2016 Share Napisano 10 Maja 2016 Coraz lepiej A co z klasami 5 i 6? Pustki tam straszne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 12 Maja 2016 Autor Super Moderator Share Napisano 12 Maja 2016 A dziś mam dla Was kosmiczne nagrody dla klas 6 oraz 7. Scibor Monsterous Miniatures nie zawodzi i funduje dla najlepszych swoje małe arcydzieła. Oto nagrody: Kategoria Specjalna 1 Najlepsza Interpretacja tematu konkursowego „Lato” Sketchbook —————————— Klasa 6 - Figurki i Popiersia miejsce pierwsze: SF Ogres Set #2 28SF0142 miejsce drugie: Asgrim Dwarf BUST0013 miejsce trzecie: SF Archangel #2 28SF0098 —————————— Klasa 7 - Sci-Fi miejsce pierwsze: War Rhino Rider OGRH0006 miejsce drugie: Orc Chief on War Boar 28FM0191 miejsce trzecie: Dwarf Lord on Mountain Ram 28FM0235 —————————— Z tego miejsca, chciałbym bardzo szczerze podziękować Sciborowi, który mimo ogromnego natłoku zajęć znalazł kilka chwil na rozmowę i z ogromną przyjemnością ufundował ten ogrom nagród! Zasady naszego konkursu - zerknijcie na pierwszy post. pozdrawiam Admin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luckyLUKE Napisano 12 Maja 2016 Share Napisano 12 Maja 2016 No to figurkowcy powinni być teraz zadowoleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luckyLUKE Napisano 16 Maja 2016 Share Napisano 16 Maja 2016 Pojawia się ostatnio dużo warsztatów bez nawiązania do tematu letniego. Można teraz zgłaszać wszystko jak leci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 16 Maja 2016 Autor Super Moderator Share Napisano 16 Maja 2016 Proszę o przykłady - zaraz będę weryfikował. Powiązanie do Lata to jest wymóg kwalifikacji - od tego nie ma odejścia. pozdrawiam Admin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 16 Maja 2016 Share Napisano 16 Maja 2016 Przykład viewtopic.php?f=218&t=54115 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 16 Maja 2016 Share Napisano 16 Maja 2016 viewtopic.php?f=220&t=54122 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 16 Maja 2016 Share Napisano 16 Maja 2016 Jak cabrio z hardtopem nie nawiązuje samo z siebie do lata to nie wiem, jak to jeszcze uzasadniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 16 Maja 2016 Share Napisano 16 Maja 2016 Jak hardtop to zima. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 16 Maja 2016 Share Napisano 16 Maja 2016 Chyba, że zdjęty w garażu został, albo pochmurno było choć lato ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier1986 Napisano 19 Maja 2016 Share Napisano 19 Maja 2016 Jak rozumiem mogę jeszcze dołączyć do zabawy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 19 Maja 2016 Share Napisano 19 Maja 2016 Możesz nawet godzine przed zakończeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier1986 Napisano 19 Maja 2016 Share Napisano 19 Maja 2016 Samobójcą nie jestem:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi