makinen Napisano 3 Września 2016 Share Napisano 3 Września 2016 Przebrnąłem. W kilku przypadkach miałem naprawdę dylemat i nie jestem w stanie wskazać najlepszego modelu w lotnictwie, pojazdach wojskowych, cywilnych i statkach/okrętach. Całe szczęście, ze wynik będzie wypadkową ocen reszty Towarzystwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 3 Września 2016 Share Napisano 3 Września 2016 Zrobione Jeszcze czytelniej niż w zeszłym konkursie - brawo Pozdrawiam Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dbariusz Napisano 3 Września 2016 Share Napisano 3 Września 2016 Uff... przebrnąłem, zajęło to zaledwie 3 godzinki ... Szacun dla Reflecta za kawał dobrej roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 4 Września 2016 Autor Super Moderator Share Napisano 4 Września 2016 Ja też już wypełniłem arkusz i miałem sporo dylematów prace bardzo ładne - niektóre wręcz nieziemskie! To była dobra zabawa! pozdrawiam Christian P.S. Wasze modele zostały ocenione do tej pory przez 93-ech użytkowników naszego forum - DZIĘKUJEMY!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vollff Napisano 4 Września 2016 Share Napisano 4 Września 2016 Arkusz - wypełniony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 4 Września 2016 Share Napisano 4 Września 2016 Heh, narzekałem na zbyt dużą ilość kryteriów, a o najważniejszym zapomniałem: Reflect, Chapeau Bas za ogrom wykonanej pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 4 Września 2016 Share Napisano 4 Września 2016 Też swoje zrobiłem, pomijając swój model. Arkusz wypełniało się bardzo wygodnie Dzięki Reflect za nieprzespaną noc kiedy ten arkusz robiłeś ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hemi303 Napisano 5 Września 2016 Share Napisano 5 Września 2016 Ja też swoje głosy oddałem i muszę powiedzieć Reflect, że odwaliłeś kawał dobrej roboty. Życzę startującym powodzenia, a głosującym miłego oceniania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 5 Września 2016 Autor Super Moderator Share Napisano 5 Września 2016 Spoko Panowie dziękuję za pochwały:-) Jeszcze tylko czeka mnie robota z dyplomami/medalami, podliczanie głosów, wysyłka adresów do sponsorów etc :-) :-) :-) pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 5 Września 2016 Share Napisano 5 Września 2016 Szacun za chęci, szacun za realizację, szacun za postawę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 5 Września 2016 Share Napisano 5 Września 2016 Zagłosowałem... teraz można w spokoju czekać na werdykt Trochę zaskoczony jestem bo wiele modeli widziałem pierwszy raz (nie zaglądałem wcześniej do galerii a wiele ciekawych warsztatów mi umknęło więc dopiero teraz je przeglądałem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiek83 Napisano 6 Września 2016 Share Napisano 6 Września 2016 I mi się udało przebrnąć przez głosowanie. Gratulacje dla tych, którym udało się skończyć model o czasie i podziękowania dla organizatorów za świetny konkurs. Mam nadzieję, że będzie następny i uda mi się wreszcie skończyć model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 6 Września 2016 Share Napisano 6 Września 2016 Obowiązek spełniony, głosy oddane. Przyznam że wyrównany poziom zwłaszcza w dioramach i pancerce przyprawił mnie o zawrót głowy Wielkie dzięki za rywalizację i dobrą zabawę, a teraz- niech wygra lepszy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 6 Września 2016 Share Napisano 6 Września 2016 Ja dzisiaj sobie jeszcze raz odpaliłem arkusz tylko po to, żeby poprzeglądać ponownie wiele fajnych prac, szczególnie poza lotnictwem, bo bezpośrednią konkurencję znam już dosyć dobrze ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 7 Września 2016 Share Napisano 7 Września 2016 Ja też zasędziowałem , ale sie tym nie chwalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Locker's Workshop Napisano 7 Września 2016 Share Napisano 7 Września 2016 Faktycznie warto przejrzeć dokładnie każdy warsztat i galerię bo każdy czymś się wyróżnia! Jest to mój pierwszy konkurs na modelworku i jestem miło zaskoczony poziomem prac i organizacją konkursu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 9 Września 2016 Autor Super Moderator Share Napisano 9 Września 2016 Witam Wysłałem prośbę o oddanie głosu do użytkowników, którzy nie mieli okazji ocenić TEN okręt. Błąd powstał zupełnie przypadkiem. Teraz gwoli wyjaśnienia i co by sprawę jeszcze bardziej zagmatwać prośba PW została przypadkiem wysłana do zbyt szerokiej grupy osób. Osoby, które nie głosowały na zagubiony okręt to: januszd KRL kubisz Mikele Solo drzedaj jonathn Spotter zloty Corporal_PL Reflect skwarciu21 Danielodziem Flachenty elvin101 kendzhub Matheas bożo wpożo hiwis Marcin Rogoza Atlis Tomek Mroczkowski Mikolaj75 bengal blacman Lanczyslaw Arnoxus Manto87 toled GILBERT letalin Paranoid karambolis8 moralezz irlandczyk85 Drozdek mig jaÅ›ko2002 Seba77 zyziek Kapitan1 KW-2 Tylko głosy tych osób zostaną dodane do ostatecznych wyników naszego konkursu (wyłowię ich oceny i połączę z głównym głosowaniem). Za zamieszanie bardzo Was przepraszam! pozdrawiam Admin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 9 Września 2016 Share Napisano 9 Września 2016 Już zagłosowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 9 Września 2016 Share Napisano 9 Września 2016 U mnie brak zapytania. Może nick źle wpisany tak jak w liście podanej wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 9 Września 2016 Share Napisano 9 Września 2016 Zrobione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 9 Września 2016 Autor Super Moderator Share Napisano 9 Września 2016 Poszło PW U mnie brak zapytania.Może nick źle wpisany tak jak w liście podanej wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zloty Napisano 9 Września 2016 Share Napisano 9 Września 2016 Frekwencja będzie chyba wyższa w obecnej edycji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 9 Września 2016 Share Napisano 9 Września 2016 Zagłosowane i na okręt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 9 Września 2016 Super Moderator Share Napisano 9 Września 2016 Witam. Do mnie przyszło PW. Wydaje mi się że w zbiorowej ankiecie już głosowałem na ten model. Ale zagłosowałem. Jak się okaże że ja głosowałem na ten model w pierwszej ankiecie, to anulujcie mój głos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 9 Września 2016 Autor Super Moderator Share Napisano 9 Września 2016 Spoko - na pewno połączę wszystko odpowiednio - przepraszam za zamieszanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi