jrminiatures Napisano 9 Września 2016 Share Napisano 9 Września 2016 Witajcie. Kolejny czołg z mojej kolekcji. Model Od Dragona w skali 1:35 - prosto z pudła - podstawka standardowo - balsa+styrodur+ ziemia z ogródka Widze że przy zmniejszaniu na regulaminową wielkość spada mi ostro jakość zdjęć i powstają na białym jakieś martwe pixele... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 9 Września 2016 Share Napisano 9 Września 2016 Jarku powiem Ci że zrobiłeś trochę zamieszania na forum Od dawna bawisz się w modelarstwo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jrminiatures Napisano 9 Września 2016 Autor Share Napisano 9 Września 2016 Hey. Kleiłem od małego - na poziomie zlepić i odstawić. Powróciłem do prawdziwego modelarstwa w 2012 roku - a pierwsze swoje prace pokazałem publicznie gdzieś pod koniec 2013 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek-Krowa Napisano 9 Września 2016 Share Napisano 9 Września 2016 ile tych galerii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jrminiatures Napisano 9 Września 2016 Autor Share Napisano 9 Września 2016 Ok więcej nie dodam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek-Krowa Napisano 9 Września 2016 Share Napisano 9 Września 2016 NIGDY Nie no żart tylko trochę się zdziwiłem kto to prawie na raz wrzuca 3 galerie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jrminiatures Napisano 9 Września 2016 Autor Share Napisano 9 Września 2016 Jestem nowy na forum - i mam kilka modeli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek-Krowa Napisano 9 Września 2016 Share Napisano 9 Września 2016 a co do pz 3 bardzo fajna,jakie zestaw te gąsienice na wieży,wydaje się panzer art? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jrminiatures Napisano 9 Września 2016 Autor Share Napisano 9 Września 2016 Gąski dodatkowe to dragonowski magic track Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerzype Napisano 9 Września 2016 Share Napisano 9 Września 2016 To jedna z 2 znanych mi najlepiej wykonanych afrykańskich czwórek! Wzorowałem się na Twoim modelu robiąc mojąIVD Tamiya:) Szkodam, że dopiero teraz wrzucsz na modelwork:) Świetnie brudzisz modele! Pamiętać należy, że jednolicie pomalowanych wcześniejszych czwórek praktycznienie na froncie nie było! Większość była szara, albo pokryta błotem, co jednak nie przeszkadza wielu modelarzom robić ładnie pomalowanych czwórek D-E, pierwsze piaskowe, pomalowane bylejak, "z grubsza" zdobytą brytyjską farbą pojawiłysię na przełomie 1941 i 1942 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 9 Września 2016 Share Napisano 9 Września 2016 Takie emocje trzeba dozować bo inni mogą wstrętu do modelowania się nabawić, he, he. A na poważnie to świetne modele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 9 Września 2016 Share Napisano 9 Września 2016 Bardzo ładnie! Gdzieś kiedyś go widziałem. Nie pamiętam na jakim forum.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 9 Września 2016 Share Napisano 9 Września 2016 Na pancernym klinie Tomek Hejmo wrzucał galerię- też wtedy dostałem ślinotoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biały86 Napisano 9 Września 2016 Share Napisano 9 Września 2016 Piękna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 9 Września 2016 Share Napisano 9 Września 2016 Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 9 Września 2016 Share Napisano 9 Września 2016 Więcej takich! Pozdrawiam! Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawel90 Napisano 10 Września 2016 Share Napisano 10 Września 2016 Dołączam się do potoku gratulacyjnych wpisów, naprawdę dobre modele wrzuciłeś na forum. No to co... Czekamy na więcej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 10 Września 2016 Share Napisano 10 Września 2016 Jest moc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Demonion Napisano 10 Września 2016 Share Napisano 10 Września 2016 O motyla noga. Robi szwab wodę z mózgu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 10 Września 2016 Share Napisano 10 Września 2016 Super model doskonale zgrany z podstawka, rewelacja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 10 Września 2016 Share Napisano 10 Września 2016 Super! Pięknie! Gąsienice są odwrotnie założone... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 10 Września 2016 Share Napisano 10 Września 2016 Bardzo fajny Bardzo też podoba mi się podstawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jrminiatures Napisano 12 Września 2016 Autor Share Napisano 12 Września 2016 Gąski odwrotnie zamontowane - zgadzam się Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 12 Września 2016 Share Napisano 12 Września 2016 Miło się ogląda takie modele. Piękna maszyna i super podstawka. Gratuluję umiejętności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi