Luke-83 Napisano 18 Listopada 2016 Share Napisano 18 Listopada 2016 Sprawdziłem. Niestety kody się nie sumują. Maksymalnie można mieć 12% rabatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 18 Listopada 2016 Autor Share Napisano 18 Listopada 2016 No faktycznie, wprowadzili mnie w błąd w tym mailu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 18 Listopada 2016 Share Napisano 18 Listopada 2016 Skąd taka informacja? Z tej strony: http://plastmodel.pl/_cms/view/27/rabaty.html "...Rabyt w sklepie, nie sumujemy. Wybieracie Państwo najbardziej korzystny rabat dla siebie." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 18 Listopada 2016 Autor Share Napisano 18 Listopada 2016 Coś kojarzę, że kiedyś właśnie sumowali, ale może mi się coś pokręciło. W każdym razie przez parę dni TT za -12% w Plastmodelu. Tylko że nie ma TT teraz w Plastmodelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witox Napisano 19 Listopada 2016 Share Napisano 19 Listopada 2016 Nie do końca, przy opcji "gift", zaniżonej cenie, itp, czy coś takiego, dokładnie nie pamiętam, i tak UC ocenia po swojemu W UC tak jak w skarbowce, nie liczy się ile za to dałeś, w jakim jest stanie, tylko co oni o tym sądzą. Gift wcale nie oznacza braku cła. Wszystko zależy od szczęścia. Dokładnie, większe pudła niemal zawsze powodują zainteresowanie UC. I nie za bardzo interesuje ich to ile zadeklarowało LM czy inny sprzedawca. Można powiedzieć, że kombinacja duże pudło + niska deklaracja od razu wydaje się podejrzana. Coś kojarzę, że kiedyś właśnie sumowali, ale może mi się coś pokręciło.W każdym razie przez parę dni TT za -12% w Plastmodelu. Kiedyś tak było - rabaty się sumowały, ale wtedy ten dodatkowy to było tylko 5 czy 7 %. Obecnie nie sumują się, czyli jest maksymalnie tyle ile "dobry klient" dostanie w mailu - 8, 10 albo 12 %. Tutaj też mają jeszcze "krajowego" F-14 z Tamki w stosunkowo dobrej cenie promocyjnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gunze Napisano 22 Listopada 2016 Share Napisano 22 Listopada 2016 W M-Zone.pl jest jeszcze pare sztuk. Dostawa gratis. http://www.m-zone.pl/grumman-f-14a-tomcat.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESP Napisano 22 Listopada 2016 Share Napisano 22 Listopada 2016 W ATA Świat Modeli (Blue City) tez widziałem sztukę na wystawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 22 Listopada 2016 Autor Share Napisano 22 Listopada 2016 Jak w Blue City to pewnie po 500 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 22 Listopada 2016 Share Napisano 22 Listopada 2016 Solo co ty tak o ceny we wszystkich sklepach pytasz chcesz kupic ze 10 szt na handel??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 22 Listopada 2016 Autor Share Napisano 22 Listopada 2016 Nie pytam nigdzie, skąd taki pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
em Napisano 22 Listopada 2016 Share Napisano 22 Listopada 2016 Czy 340 pln to dobra cena ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
portalus Napisano 22 Listopada 2016 Share Napisano 22 Listopada 2016 Solo żyje tym modelem - już widzę jak go zacznie sklejać co to będzie za szoł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 22 Listopada 2016 Autor Share Napisano 22 Listopada 2016 Nie wiem skąd takie wnioski, ale niesłuszne. Model od kilku tygodni kurzy się na stosiku i jakoś nie mam ochoty do niego wracać, a już na pewno robić w najbliższym czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin K. Napisano 22 Listopada 2016 Share Napisano 22 Listopada 2016 11 stron poematu o tym modelu sprawiło że też sobie go kupię. Ale pod warunkiem że zacznie go konfekcjonować Italeri na mocy obustronnej umowy z Tamiyą i w niższej cenie. Wszakże Tamka ma w ofercie Italerowskiego Hawka. To że droższy niż oryginalny "Włoch" to tylko szczegół. Figurki przecież tanie nie są http://www.mojehobby.pl/products/Hawk-Mk.66-Swiss-Air-Force.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 22 Listopada 2016 Share Napisano 22 Listopada 2016 hahahaha Poczekasz jeszcze troche na to. Tamka musi najpierw zarobic na nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
portalus Napisano 22 Listopada 2016 Share Napisano 22 Listopada 2016 Model od kilku tygodni kurzy się na stosiku i jakoś nie mam ochoty do niego wracać, a już na pewno robić w najbliższym czasie. Szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESP Napisano 22 Listopada 2016 Share Napisano 22 Listopada 2016 Solo, Ja tam kupiłem TT za 383pln jak się tylko pojawił, nie wiem ile teraz bo nie pytałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moralezz Napisano 23 Listopada 2016 Share Napisano 23 Listopada 2016 Czy 340 pln to dobra cena ? Plus przesyłka? Ja za swojego dałem 350 bez dostawy. Jak dla mnie - dobra cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 23 Listopada 2016 Autor Share Napisano 23 Listopada 2016 Solo,Ja tam kupiłem TT za 383pln jak się tylko pojawił, nie wiem ile teraz bo nie pytałem Byłem tam wczoraj ale nigdzie tego modelu nie widziałem, widać ktoś zanabył. Ale to dobrze, bo nie wiem czy bym nad sobą zapanował i... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ESP Napisano 23 Listopada 2016 Share Napisano 23 Listopada 2016 Stoi na półce po prawej strony od wejścia - w gablocie z rurami 1:32 frontem do środka sklepu. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 23 Listopada 2016 Autor Share Napisano 23 Listopada 2016 Dokładnie się rozglądałem, moim zdaniem nie było go już tam. Ale możliwe że przeoczyłem, nie będę się upierać. Tak czy inaczej dobrze że go nie zauważyłem, bo po co mi szósty model Tomcata w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imt Napisano 23 Listopada 2016 Share Napisano 23 Listopada 2016 po co? lepiej mieć 6 niż 5 modeli TT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 23 Listopada 2016 Autor Share Napisano 23 Listopada 2016 Możliwe, ale zostanę na razie przy jednym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witox Napisano 23 Listopada 2016 Share Napisano 23 Listopada 2016 Ale pod warunkiem że zacznie go konfekcjonować Italeri na mocy obustronnej umowy z Tamiyą i w niższej cenie. Wszakże Tamka ma w ofercie Italerowskiego Hawka. To że droższy niż oryginalny "Włoch" to tylko szczegół. Figurki przecież tanie nie są A Italeri kiedykolwiek sprzedawało jakieś przepakowane Tamki 1/48 ? Jakoś sobie nie przypominam. Wątpię by Tamiya "odstąpiła" komuś Tomcata, po co sobie robić konkurencję i to własnym produktem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 22 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 22 Grudnia 2016 Parę fajnych dodatków się pojawiło: - Aires wypuścił dysze otwarte i zamknięte (ciekawe czy wypuści mieszane): - Eduard planuje (poza blaszkami do kokpitu, na zewnątrz i do silników, oraz foteli i masek) wypuścić zdaje się blaszki do grilla działka (chyba po to żeby można było zrobić późniejsze wersje maszyn) oraz wczesne koła, zamienniki zestawowych (te niedawno wydane koła Edka są zdaje się późniejsze i nie mogą zastąpić kół zestawowych): http://www.mojehobby.pl/products/F-14A-grilles-STEEL-TAMIYA-61114.html http://www.mojehobby.pl/products/F-14A-wheels-early-TAMIYA.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi